پدری که 20 سال به دخترش تجاوز می کرد

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشيد واقعا اون آدم چه توجيهي جز كثافت كاري ميتونه براي كارش داشته باشه
خب ميرفت زن ميگرفت مگه زورش كرده بودن كه برو با دخترت......
منم همینو نمی فهمم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی این همه خانم های جور وا جور در جامعه بوده چرا دختر خودش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

arezo.d

عضو جدید
واااااااااااي خداي من !!!!!!!!!!
چه آدم هاي كثيفي پيدا ميشه !!!!!
البته اين ها ظاهرشون شبيه آدم هاست باطنن حيوانن!!!!!

hale a.a

عضو جدید
کاربر ممتاز
حال آدمو بهم ميزنه...مطمئنين واقعيت داره؟!اخه مگه ميشه يكي اينقدر از درجه ي ادميت نزول كنه!

گل احساس

عضو جدید
کاربر ممتاز
راست میگی..........
من دلم بیشتر برای اون دختر و آینده پیش رویش می سوزه.حالا چه خوب که در ایران نیست.وگرنه بیچاره میشد.........

درسته دختره بیچاره ست ولی احمقم هست چرا تو این مدت سکوت کرده ( 7 تا بچه )

esmikhani.m

عضو جدید
در نماد جدیدی از حقوق بشر به سبک غربی، یک آلمانی طی دو دهه به فرزند خود تجاوز کرده و از دختر خود صاحب هفت فرزند است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری آلمان، این خبری است که روز سه شنبه منتشر شد. بر اساس گزارش های موجود از دادگاهی در ایالت راینلند یک مرد ۴۸ ساله آلمانی متهم به سوءاستفاده جنسی از دختر خود به مدت دو دهه شده است.
همچنین در دادگاه وی عنوان شد که این شهروند آلمانی دختر خود را مجبور به تن فروشی ساخته است. اسناد پزشکی حاکی از آن است که این مرد از دخترش صاحب هفت فرزند شده است.
یکی از شهودی که علیه این مرد در دادگاه حاضر شد، پسرش بود که در دادگاه شهادت داد که خواهرش به دلیل ترس، امکان شکایت یا بازگو کردن آنچه که بر سرشان آمده را نداشته اند.
این حقوق بشر غربی این وسط چکاره بود اون بهش دستور داده بود که اینکارو بکنه...متن حقوق بشر و خوندید شما؟

aminvo

عضو جدید
درسته دختره بیچاره ست ولی احمقم هست چرا تو این مدت سکوت کرده ( 7 تا بچه )

جدی چرا سکوت کرده؟؟ یعنی همیشه توی خونه حبس بوده و هیچ راهی نداشته بیاد بره اداره پلیس. یعنی به برادرش نمیتونسته بگه که به اداره پلیس شکایت کنه؟؟؟ چرا های زیادی داره ولی خیلی باعث ناراحتی هست این اتفاق

tatu_lover1366

عضو جدید
تو ایران خودمونم زیاده.مادر دوستم ماماست ایشون بهم گفتن که خیلی بیمار داره که یا برادر یا پدرشون بهشون تجاوز کردن

شما از مادر دوستت شنیدی
من از مادرم که متخصص زنانه هر ماه یکی میشنوم
تازه اونم تو شهری مثل مشهد که خیرات سرمون مذهبیه
میدونی چیه
مسلمونا عادتشونه که فقط بقیه رو مورد اهانت و توهین قرار بدن , اما در مورد خودشون اصلا همچین چیزی امکان نداره
حالا
جالبیش اینه که همه جای دنیا حتی تو همین مملکت جهان پنجمی خودمون هم این مشکل رو به عنوان یک بیماری شناخته شده(عشق به دختر ,خواهر ,مادر و برادر و پدر) قبول دارن و بجای توهین و کشتن طرف, به مداواش میپردازن
منظورمم از این صحبتا این نیست که این کار خوبه
فقط میگم به عنوان یک جامعه تحصیل کرده مثل یک مشت انسان بیسواد قضاوت نکنید
این قضاوت مثل اینه که یک معتاد رو بخاطر معتاد شدنش به توهین و سرزنش بکشن,عزیزان

آخرین ویرایش:

malo0osak

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
این حقوق بشر غربی این وسط چکاره بود اون بهش دستور داده بود که اینکارو بکنه...متن حقوق بشر و خوندید شما؟

عزیزم میخوای یه تاپیک بذاریم حقوق بشر درس بدیم؟ کیه که ندونه حقوقه بشر یعنی چی؟حتی مادر بزرگ منم میدونه حقوقه بشر یعنی چی

malo0osak

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
شما از مادر دوستت شنیدی
من از مادرم که متخصص زنانه هر ماه یکی میشنوم
تازه اونم تو شهری مثل مشهد که خیرات سرمون مذهبیه
میدونی چیه
مسلمونا عادتشونه که فقط بقیه رو مورد اهانت و توهین قرار بدن , اما در مورد خودشون اصلا همچین چیزی امکان نداره
حالا
جالبیش اینه که همه جای دنیا حتی تو همین مملکت جهان پنجمی خودمون هم این مشکل رو به عنوان یک بیماری شناخته شده(عشق به دختر ,خواهر ,مادر و برادر و پدر) قبول دارن و بجای توهین و کشتن طرف, به مداواش میپردازن
منظورمم از این صحبتا این نیست که این کار خوبه
فقط میگم به عنوان یک جامعه تحصیل کرده مثل یک مشت انسان بیسواد قضاوت نکنید
این قضاوت مثل اینه که یک معتاد رو بخاطر معتاد شدنش به توهین و سرزنش بکشن,عزیزان

من متاسفم که اینو میگم ولی توی شهر مشهد و توی قم با اینکه مذهبی هستن این مورد بیشتره

آخرین ویرایش:

smn_mrkz

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w04::w04::w04:صد رحمت به حیوون.اینا ادم نیستن.اعصابم بهم ریخت

m.sajedi

عضو جدید
وحشتناک بوووووووووووووووود
از این چیزا میخونم روحیه ام ضعیف میشه:-(

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز

در نماد جدیدی از حقوق بشر به سبک غربی، یک آلمانی طی دو دهه به فرزند خود تجاوز کرده و از دختر خود صاحب هفت فرزند است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری آلمان، این خبری است که روز سه شنبه منتشر شد. بر اساس گزارش های موجود از دادگاهی در ایالت راینلند یک مرد ۴۸ ساله آلمانی متهم به سوءاستفاده جنسی از دختر خود به مدت دو دهه شده است.
همچنین در دادگاه وی عنوان شد که این شهروند آلمانی دختر خود را مجبور به تن فروشی ساخته است. اسناد پزشکی حاکی از آن است که این مرد از دخترش صاحب هفت فرزند شده است.
یکی از شهودی که علیه این مرد در دادگاه حاضر شد، پسرش بود که در دادگاه شهادت داد که خواهرش به دلیل ترس، امکان شکایت یا بازگو کردن آنچه که بر سرشان آمده را نداشته اند.

شاید دختر خودش نبوده یعنی دختر واقعیش!!!!!یا اون مرد بیمار روانی هست!!مطمئنم سالم نیست :mad::mad:

sami1984

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان فکر می کنید آینده اون دخترهایی که مورد تجاوز نزدیکانشون قرار میگیرن چطوری میشه؟؟؟:que:

esmikhani.m

عضو جدید
عزیزم میخوای یه تاپیک بذاریم حقوق بشر درس بدیم؟ کیه که ندونه حقوقه بشر یعنی چی؟حتی مادر بزرگ منم میدونه حقوقه بشر یعنی چی

نه منظور من این بود که کلمه حقوق بشر غربی این وسط چکاره بود که نام برده شده بود....

esmikhani.m

عضو جدید

چراش که خوب هم الان گفتن هم اینکه تابلو...اول اینکه بخاطر محدودیتهای بیشتر...
و من یه نظر دیگهای هم که من دارم بخاطر اینکه شهرهای مذهبی هستند و توقعات ما بالاتر نسبت به مردم این شهر بیشتر اشتباهاتشون جلوه میکنه...
البته بگم من با شناختی که رو این 2 تا شهر مخصوصا قم دارم واقعا سطح جرم از هر نوعش بالاست....یه جورایی قم وحشتناکه