در این مقاله با روش پخت گل کلم به سبک مراکشی آشنا می شوید.
خودتان را به صرف گل کلمی که با زردچوبه طعم دار شده است مهمان کنید. زردچوبه همراه با رنگ زرد و ارزش غذایی عالی خود، به شما این امکان را می دهد در پخت گل کلم خلاق باشید. زردچوبه به عنوان یک ادویهی معطر و با ارزش در غذاهای آفریقا، شرق هند، مدیترانه، خاورمیانه و آسیا، به غذای ضد سرطان گل کلم طعم و رنگ می بخشد. این ماده از ریشهی گیاهی از خانوادهی زنجبیل به دست میآید و در قدیم زعفران هندی نام داشت. زردچوبه با رایحهی تند، گرم و کمی تلخ و ملایم که اندکی شبیه به پرتقال و زنجبیل است و به دلیل طبع خوب و قدرت پیشگیری از سرطان در آشپزی آمریکا شهرت یافته است.
زردچوبه برای مدتی طولانی به عنوان یک مادهی ضد التهاب در بخشهای دیگر جهان استفاده می شده است. تحقیقات نشان میدهند که در میان مکانیسم های مختلفی که به پیشگیری از سرطان کمک میکنند فعالیت آنتی اکسیدان کورکومین، رنگدانهی زرد مایل به نارنجی زردچوبه، به حفاظت سلولها از رادیکالهای آزادی که میتواند به بافت سلولی DNA آسیب برسانند کمک میکند. زمانی که زردچوبه با ایزوتیوسیانات های پیشگیریکننده از سرطان در گل کلم که شامل سولفورفین است همراه شود، شما یک غذای مغذی و جذاب خواهید داشت.
در زمان خرید زردچوبه، در فروشگاههای محلی ادویه فروشی به دنبال آن بروید. انجام این کار به خوبی استشمام هوای آکنده از رایحهی ادویه در فروشگاههای پر از هرج و مرج مراکشی در فضای باز است. رنگ زردچوبه متنوع است و این دلالتی بر کیفیت آن نیست، بنابراین زردچوبهای که رایحهی مطبوعی دارد را انتخاب کنید. زردچوبه را در یک ظرف در بسته و در فضای خنک، تاریک و خشک نگهداری کنید. زردچوبه میتواند برای روشن کردن و طعم دادن به برنج، عدس، چاشنی سالاد و دیگر سبزیجات استفاده شود.
دقت کنید که برگهای گل کلم را به تکههای بسیار کوچک خردکنید تا اطمینان یابید که در هنگام پخت یکدست باشند. همچنین، بگذارید سیر خردشده برای 10 تا 15 دقیقه بماند تا ترکیبات آلیسین ضد سرطان در سیر شکل گیرد. بریدن سیر آنزیم آلیناز آن را فعال میکند که فیتوکمیکال های مفید را آزاد مینماید. بخارپز کردن سریع گل کلم در آب گوشت و سبزیجات همراه با زردچوبه باعث ایجاد طعمی عالی و رنگی مجلل میشود و غذای شما را نرم و ترد میکند، درحالیکه سولفورفین مفید گل کلم را حفظ میکند.
در آشپزی مراکشی اغلب از این سه ماده یعنی روغن زیتون، آب لیمو و گشنیز استفاده میشود تا رایحهی کامل سبزیجات ایجاد شود. از این گل کلم با پخت آسان می توان به صورت گرم، هم دمای اتاق و یا به صورت سرد لذت برد.
پخت گل کلم به سبک مراکشی

خودتان را به صرف گل کلمی که با زردچوبه طعم دار شده است مهمان کنید. زردچوبه همراه با رنگ زرد و ارزش غذایی عالی خود، به شما این امکان را می دهد در پخت گل کلم خلاق باشید. زردچوبه به عنوان یک ادویهی معطر و با ارزش در غذاهای آفریقا، شرق هند، مدیترانه، خاورمیانه و آسیا، به غذای ضد سرطان گل کلم طعم و رنگ می بخشد. این ماده از ریشهی گیاهی از خانوادهی زنجبیل به دست میآید و در قدیم زعفران هندی نام داشت. زردچوبه با رایحهی تند، گرم و کمی تلخ و ملایم که اندکی شبیه به پرتقال و زنجبیل است و به دلیل طبع خوب و قدرت پیشگیری از سرطان در آشپزی آمریکا شهرت یافته است.
زردچوبه برای مدتی طولانی به عنوان یک مادهی ضد التهاب در بخشهای دیگر جهان استفاده می شده است. تحقیقات نشان میدهند که در میان مکانیسم های مختلفی که به پیشگیری از سرطان کمک میکنند فعالیت آنتی اکسیدان کورکومین، رنگدانهی زرد مایل به نارنجی زردچوبه، به حفاظت سلولها از رادیکالهای آزادی که میتواند به بافت سلولی DNA آسیب برسانند کمک میکند. زمانی که زردچوبه با ایزوتیوسیانات های پیشگیریکننده از سرطان در گل کلم که شامل سولفورفین است همراه شود، شما یک غذای مغذی و جذاب خواهید داشت.
در زمان خرید زردچوبه، در فروشگاههای محلی ادویه فروشی به دنبال آن بروید. انجام این کار به خوبی استشمام هوای آکنده از رایحهی ادویه در فروشگاههای پر از هرج و مرج مراکشی در فضای باز است. رنگ زردچوبه متنوع است و این دلالتی بر کیفیت آن نیست، بنابراین زردچوبهای که رایحهی مطبوعی دارد را انتخاب کنید. زردچوبه را در یک ظرف در بسته و در فضای خنک، تاریک و خشک نگهداری کنید. زردچوبه میتواند برای روشن کردن و طعم دادن به برنج، عدس، چاشنی سالاد و دیگر سبزیجات استفاده شود.
دقت کنید که برگهای گل کلم را به تکههای بسیار کوچک خردکنید تا اطمینان یابید که در هنگام پخت یکدست باشند. همچنین، بگذارید سیر خردشده برای 10 تا 15 دقیقه بماند تا ترکیبات آلیسین ضد سرطان در سیر شکل گیرد. بریدن سیر آنزیم آلیناز آن را فعال میکند که فیتوکمیکال های مفید را آزاد مینماید. بخارپز کردن سریع گل کلم در آب گوشت و سبزیجات همراه با زردچوبه باعث ایجاد طعمی عالی و رنگی مجلل میشود و غذای شما را نرم و ترد میکند، درحالیکه سولفورفین مفید گل کلم را حفظ میکند.
در آشپزی مراکشی اغلب از این سه ماده یعنی روغن زیتون، آب لیمو و گشنیز استفاده میشود تا رایحهی کامل سبزیجات ایجاد شود. از این گل کلم با پخت آسان می توان به صورت گرم، هم دمای اتاق و یا به صورت سرد لذت برد.
پخت گل کلم به سبک مراکشی
مواد لازم