پاسخ به شبهات دینی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

anahitat

عضو جدید
سلام .دوست دارم توی این تاپیک شبهات دینی مطرح بشه و به طور خرد مندانه پاسخ داده بشه.دوست دارم طرفین از مغلطه بپرهیزند و کلا به دین خدمت بشه. متاسفانه در یکی از شبکه های ماهواره ای یک آقایی هر چه دلش میخواهد در قالب مثلا توجه به خرد و ایران باستان در یک جاده یک طرفه میگه و اجازه هیچ گونه مخالفت و صحبتی به کسی نمیده.تازه بهانه میاره که تلفن های شبکه رو اطلاعاتی ها اشغال می کنند و... .من که از مدعیان دیانت چیزی در جواب به این آقا ندیدم !ماشاا... وظیفه اصلیشونو فراموش کردن !(البته این آقا در واقع داره به مذهب خدمت میکنه وخودش خبر نداره!:biggrin: چون پاسخ به هر شبهه در واقع افزودن یک ستون به بنای دینه!)یه جای دیگه یه نفر دیگه میگفت 5000 نفر از ایرانیهای آلمان تغییر مذهب داده اند،:cry: راست یا دروغش گردن خودش ! ولی آیا شما فکر کرده اید اگه ما خودمون در این موقعیت باشیم چه میکنیم ؟آیا واقعا اگه کسی مقدسات ما رو زیر سوال ببره میتونیم جواب خردمندانه ای بهش بدیم؟ پس اگه میتونید از همین طریق اونا رو بیان کنید تا بتونیم بگیم که ما دینمونو خوب میشناسیم و اونو فقط به ارث نبرده ایم بلکه با شناخت کافی مسلمانیم.

archi_arch

مدیر بازنشسته
آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.