يه سوال مهم در مورد مغز انسان - و جراحي ان و خاطراتش

esmaeili60

عضو جدید
کاربر ممتاز
اين سوال مدتيه ذهنمو مشغول خودش كرده :surprised::surprised:

اگه يه نفرو امكان پيوند مغز براش باشه و اين كار انجام بشه - جدا از اينكه ايا علمش هست يا نيست - ايا تمام خاطرات فرد مورد پيوند قرار گرفته از بين ميره و خاطرات اون شخصي كه مغز ازش گرفته شده جايگزين ميشه؟؟//::eek::surprised:

ايا نه اينه كه مغز انسان مثل يه هارد يا شبيه اون تمام خاطراتو نگه ميداره پس با پيوند اون ايا فرد دچار فراموشي از خاطرات گذشتش ميشه ؟؟؟؟:eek::eek::surprised:

يا مگه نه اينكه مغز مثل يه كتابخانه محل نگهداري علوم و دروس ياد گرفته شده فرده ايا با پيوند اون دسته علوم از بين ميره و علوم فرد مذكور جايگزين ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek::eek::surprised:

يا علايق و ............................:confused::confused::confused::razz::(

ميشه دوستان نظرشونو در اين باره بيان كنن:redface::redface::que:

البته ميدونم كه خدا هيچ گاه كار اشتباه نداره و براي اين هم يه راهي داره ولي فكر بشر كجا و علم خدا كجا.;);)

sh85

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اين سوال مدتيه ذهنمو مشغول خودش كرده :surprised::surprised:

اگه يه نفرو امكان پيوند مغز براش باشه و اين كار انجام بشه - جدا از اينكه ايا علمش هست يا نيست - ايا تمام خاطرات فرد مورد پيوند قرار گرفته از بين ميره و خاطرات اون شخصي كه مغز ازش گرفته شده جايگزين ميشه؟؟//::eek::surprised:

ايا نه اينه كه مغز انسان مثل يه هارد يا شبيه اون تمام خاطراتو نگه ميداره پس با پيوند اون ايا فرد دچار فراموشي از خاطرات گذشتش ميشه ؟؟؟؟:eek::eek::surprised:

يا مگه نه اينكه مغز مثل يه كتابخانه محل نگهداري علوم و دروس ياد گرفته شده فرده ايا با پيوند اون دسته علوم از بين ميره و علوم فرد مذكور جايگزين ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek::eek::surprised:

يا علايق و ............................:confused::confused::confused::razz::(

ميشه دوستان نظرشونو در اين باره بيان كنن:redface::redface::que:

البته ميدونم كه خدا هيچ گاه كار اشتباه نداره و براي اين هم يه راهي داره ولي فكر بشر كجا و علم خدا كجا.;);)

مغز انسان قطعه های مختلقی را داره یه قسمت مثل سی پی یو یا همون پردازنده می مونه به علاوه حافظه کش و رم و ....
و یه قسمت مغز هم هارد حساب می شه و یه قسمت هم رم (حافظه بلند و کوتاه)
هر چند که این تقسیم بندی ها ممکنه به صورت کامل قابل تفکیک نباشه
شما اگر بیاید مادر برد یه سیستم را بزارید روی یه سیستم دیگه کار می کنه ؟
خوب مسلما چون کارت گرافیک و مابقی اجزا اونایی نیستن که برای پردازنده تعریف شدن سیستم کار نمی کنه و هیچ کدوم را نمی شناسه
ولی در دنیای کامپیوتر این امکان را دارید که دقیقا عین همون سی پی یو سوخته و یا ... یکی را پیدا و جایگزید کنید ولی در دنیای انسان این مسئله فرق داره و هیچ دو انسانی مثل هم نیستن حتی اثر انگشت هم مثل هم نیست چه برسه به مغز
تا اونجایی که من فکر می کنم انجام همچین عملی امکان پذیر نیست هرچند که همیشه محققین در حال بررسی این موضوع هستن و حتی رشته های مثل آشنایی با مغز انسان در بعضی از دانشگاه ها ایجاد شده که علم واقعا جالبیه
این ها نظریات من بود ممکنه غلط یا درست باشه
به هر حال موفق باشید

esmaeili60

عضو جدید
کاربر ممتاز
مغز انسان قطعه های مختلقی را داره یه قسمت مثل سی پی یو یا همون پردازنده می مونه به علاوه حافظه کش و رم و ....
و یه قسمت مغز هم هارد حساب می شه و یه قسمت هم رم (حافظه بلند و کوتاه)
هر چند که این تقسیم بندی ها ممکنه به صورت کامل قابل تفکیک نباشه
شما اگر بیاید مادر برد یه سیستم را بزارید روی یه سیستم دیگه کار می کنه ؟
خوب مسلما چون کارت گرافیک و مابقی اجزا اونایی نیستن که برای پردازنده تعریف شدن سیستم کار نمی کنه و هیچ کدوم را نمی شناسه
ولی در دنیای کامپیوتر این امکان را دارید که دقیقا عین همون سی پی یو سوخته و یا ... یکی را پیدا و جایگزید کنید ولی در دنیای انسان این مسئله فرق داره و هیچ دو انسانی مثل هم نیستن حتی اثر انگشت هم مثل هم نیست چه برسه به مغز
تا اونجایی که من فکر می کنم انجام همچین عملی امکان پذیر نیست هرچند که همیشه محققین در حال بررسی این موضوع هستن و حتی رشته های مثل آشنایی با مغز انسان در بعضی از دانشگاه ها ایجاد شده که علم واقعا جالبیه
این ها نظریات من بود ممکنه غلط یا درست باشه
به هر حال موفق باشید

اول ممنون از جوابت

پس اگه اين عمل اجرايي بشه طبق گفته شما خاطرات و ..... جديد جايگزين ميشه

sh85

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اول ممنون از جوابت

پس اگه اين عمل اجرايي بشه طبق گفته شما خاطرات و ..... جديد جايگزين ميشه

خواهش می کنم
البته همه اینا تمثیل هست و ممکنه با پیشرفت روز افزون علم هر حرفی نقض بشه
نه طبق حرف من این می شه که اینکار تا الان شدنی نیست پس شما نمی تونید نتیجه ای برای کاری که امکان پذیر نیست بگیرید
البته این طبق حرفای من بود نه دانشمندان این زمینه

paeeizan

اخراجی موقت
دوست عزیز ..خیلی تخیل زدی ..اور دوزز کردی
مغز قابل پیوند نیست
.
.
.
.
اگه هم بشه ...که نمیشه ... فکر کنم با پیوند مثه فردی که حافظه اش رو از دست داده میشه ... با یه دنیای جدید روبرو میشه ....ولی بعید میدونم ... چون اینکه میگن جراجی مغز ..در سطح خیلی بیرونی رو میتونن جراحی کنند یا حتی از قسمتی از آن ......و هسته (لایه های) داخلی مغز بخاطر اینکه زنده هستش... فوق العاده حساس و ظریف هستش....

IRANema

عضو جدید
دوست عزیز ..خیلی تخیل زدی ..اور دوزز کردی
مغز قابل پیوند نیست
.
.
.
.
اگه هم بشه ...که نمیشه ... فکر کنم با پیوند مثه فردی که حافظه اش رو از دست داده میشه ... با یه دنیای جدید روبرو میشه ....ولی بعید میدونم ... چون اینکه میگن جراجی مغز ..در سطح خیلی بیرونی رو میتونن جراحی کنند یا حتی از قسمتی از آن ......و هسته (لایه های) داخلی مغز بخاطر اینکه زنده هستش... فوق العاده حساس و ظریف هستش....

به نظرم هيچ كاري دور از انتظار نيست

كي فكر ميكرد انسان پرواز يا فضا بره

يا عمل هاي خيلي سخت و ....

پس اين رو نميشه پيش بيني كرد.