يك استاد دانشگاه در دانشگاههاي مختلف چقدر حقوق ميگيره

qmars200

عضو جدید
با سلام
لطفا دوستاني كه مطمئن هستند جواب بدن
من رشتم كامپيوتره
يك استاد دانشگاه در دانشگاههاي مختلف چقدر حقوق ميگيره(ساعتي/ماهانه/هفتگي و...)
براي اينكه يك دانشجوي ترم اول كارشناسي بخواد تدريس كنه بايد واجد چه شرايطي بشه(معدل-ترم چندم-و...؟؟؟)
موقع شروع از استادياري شروع ميشه؟
يك استاديار دانشگاه در دانشگاههاي مختلف چقدر حقوق ميگيره(ساعتي/ماهانه/هفتگي و...)
اطلاعاتي كه ميدين براي امسال باشه

گزیزه

عضو جدید
فکر کنم در اکثر دانشگاه ها ماهی دو تومن بگیرن ...
نه میتونن از استادیاریم شروع نکنن.,یه راس استاد بشن...
تا اونجایی که من میدونم معدل برای استادی در دوره ی کارشناسی نباید از 16 کمتر و در دوره ی کارشناسی ارشد از 17 کمتر نباشه...
تا حالا هم نشنیدم دانشجوی ترم اول تونسته باشه تدریس کنه...

BIGHAM

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا اونجایی که من میدونم معدل برای استادی در دوره ی کارشناسی نباید از 16 کمتر و در دوره ی کارشناسی ارشد از 17 کمتر نباشه...
اینی گه شما گفتید برای هیات علمی هست، یعنی استخدام تمام وقت. برای حق التدریسی ها خیلی کمتر می شه.

sahragol

عضو جدید
من دانشجوي ارشدم ولي تا حالا نتونستم استاد بشم....:eek:
جامع علمي كاربردي حق التدريس ساعتي3500 تومن ميداد قبول نكردم...

ALI0069

عضو جدید
کاربر ممتاز
استاد اندیشه ی دانشگاه ما (آزاد قزوین) میگفت از هر کلاس 10 درصد مبلغ کل شهریه بهشون میرسه

یعنی اگه شهریه ی کل دانشجویان اون کلاس واسه درس مربوطه بشه 1 میلیون از اون کلاس 100 تومن میگیره

ترم اول کارشناسی تدریس کنه؟:eek:

اگه منظورت تدریس تو کلاسای حل تمرین هست هر دانشگاه شرایط خودشو داره

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
کاربر ممتاز
شايد واسه انديشه اونطوري باشه
وگرنه اساتيد هيات علمي يه حقوق ثابت دارن با موظفي تعيين شده و بقيه ساعات اضافي هم به عنوان حق التدريس بهشون داده مي شه
ولي وضع بچه هاي حق التدريس زياد جالب نيست و فقط بابت ساعات تدريس پول مي گيرن !

amin.ir

کاربر فعال

دوست عزیز متاسفانه تمام اطلاعاتی که دادین غلط بود از کجا بود این حرفا؟ اولا با کارشناسی نمیشه دیگه تدریس کرد مگر در دانشگاههی بسیار دورافتاده دوما یه فوق لیسانس به شرط اینکه هیت علمی بشه 800 هزار تومن و یه دکترا 1میلیون و 200 هزار تومن میگیره و برای حق تدریسی کمتر سوما رتبه یه فوق لیسانس از شروع کارش مربی جساب میشه و دکترا از استادیار و باید رشد کنه و نمیشه اول بسم الله پروفسور شد !!! به ترتیب رتبه: مربی استادیار دانشیار استاد(پروفسور)

MAHSAN JOON

عضو جدید
سلام منم مثل تو خیلی دنبال این سوالا بودم.من ارشد میخونم.اگه میخوای اینده خیلی خوب با درامد بالای سه میلیون داشته باشی بهتره بچسبی به درس تا زودتر دکتری تو بگیری.بخصوص اگه دکتری تو خارج از ایران بگیری

MAHSAN JOON

عضو جدید
درست میگی اما ارشد باشی و عضو هیات علمی بالای دو میلیون درامد ماهیانه دارن