ویندوز هفت که می گفتن این بود!

Asu

عضو جدید
این ویندوز در نصب درایور هامشکل داره.من میخوام وبکم نصب کنم ولی درایوری برای ویندوز سون وجود نداره!
کسی میتونه کمکم کنه؟
ALi M5603c webca driver

sam66

عضو جدید
درایورهای ویستا رو نصب کنید ، اکثرا بر روی سون جواب میدن.

bestsounds

عضو جدید
این سیستم عامل چرنده
همه میگن که به خاطر عادت نداشتن بهش میگین به درد نمیخوره
اما سیستم عاملی که حتی بعد از نصب ویندوز درایور ها و کارت ها رو نخونه و نصب نکنه سیستم عامل مذخرفیه

sayyad84

متخصص زبان Assembly
کاربر ممتاز
با سلام،
سیستم عامل ها هوشمند که نیستن، بتونم خودشون درایور تولید کنن!! اگه سی دی ویندوزی دارید که بعد از نصب درایورها رو هم نصب می کنه حتماً اون درایورها به سی دی اضافه شده که این کار رو با نرم افزارای خاصی می شه انجام داد!
بهتره قبل از نصب ویندوز 7 از این که درایور هر کدوم از سخت افزاراتون بره این ویندوز وجود داره مطمئن بشید و بعد نصبش کنید!

haunt

عضو جدید
ویندوز 7 بد نیست . منتها خیلی از ماها نمی تونیم باهاش خوب کار کنیم .

HaMiD.TcI

مدیر تالار موبایل متخصص سیستم عامل Apple
مدیر تالار
این ویندوز در نصب درایور هامشکل داره.من میخوام وبکم نصب کنم ولی درایوری برای ویندوز سون وجود نداره!
کسی میتونه کمکم کنه؟
ALi M5603c webca driver
مشکل ماها اینه که سخت افزار های پایین و با پشتیبانی xp میخریم و انتظار داریم با 7 هم سازگار باشن. حداکثر سازگاری با سخت افزار و پشتیبانی سخت افزار مربوط به 7 هست.

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کافیه یه مدت با 7 کار کنین تا فکر XP رو از ذهنتون بندارین بیرون !

sananrad

عضو جدید
کاربر ممتاز
این سیستم عامل چرنده
همه میگن که به خاطر عادت نداشتن بهش میگین به درد نمیخوره
اما سیستم عاملی که حتی بعد از نصب ویندوز درایور ها و کارت ها رو نخونه و نصب نکنه سیستم عامل مذخرفیه

دوست عزیز ویندوز 7 قویترین ویندوزی هستش که تا حالا ارائه شده
البته ویندوز 8 و ویندوز 9 هم وارد بازار شده اما هیچکدوم قویتر از ویندوز 7 نیستن ;)

targol_1985

عضو جدید
مشکل از ویندوز شما نیست ، مشکل از عدم همخوانی سخت افزار با نرم افزاره ، مثلا اگر ویندوز شما 7 32 بیتیه حتما درایورش باید درایور 7 32 بیتی باشه و در ضمن خیلی مهمه که سخت افزاری که می خرید درایورش چی باشه و اگر درایورش برای ویندوز xp باشه شما امکان داره در نصب درایور ها در ویندوز 7 مشکل داشته باشید البته اگر درایورش 7 ش برای دانلود موجود نباشه

shoonisht

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز ویندوز 7 قویترین ویندوزی هستش که تا حالا ارائه شده
البته ویندوز 8 و ویندوز 9 هم وارد بازار شده اما هیچکدوم قویتر از ویندوز 7 نیستن ;)

با سلام
دوست عزیز حرفت از اینکه ویندوز 7 عالیه قبول دارم ولی درباره ویندوز های 8 و 9 فکر کنم کمی اشتباه می کنی .
ویندوز 8 هنوز به بازار نیومده حتی نسخه تست اون . بنا به گفته نسخه تست ویندوز 8 از اوائل سال 2012 بیرون می آد و نسخه کامل اون از اواخر 2012 . همچنین مطابق گفته هایی نسخه ویندوز 8 که الآن در بازار هست همان ویندوز 7 است که با تغییراتی که در آن توسط کاربران حرفه ای انجام شده و به بازار اومده .
با تشکر - سیستم 32