ويژگيهاى مزاج ها و انواع آنها( سوداوى ها)
ويژگيهاى مزاج ها و انواع آنها( سوداوى ها)
سوداوى ها: سودا سرد و خشك ، جنس خاك و رسوب است پى اچ آن 6 و در طحال توليد مى شود و طحال خون بايد پى اچ بالاى 7 و اگر به 7 برسد به حالت اغما وغش مى رود . اگر سودا زياد شود طعم دهان شور مى شود بوى عفونت دهن و كابوس مى بيند و دچار افسردگى و خستگى و خودخورى فكر زياد بدون آن كه بداند ، لاغرى / بى نشاطى / يبوست شديد / هفته اى يك بار مدفوع قيرى و سياه / سوزش هنگام دفع ادرار / ادرار تيره خاكسترى مى شود / حالت تهوع / حس تاريكى / چشم و شب كورى / تيرگى رنگ پوست صورت / سوزش معده / خارش زياد بدن / ترك خوردن پوست / فلج معده .علت : غذاهاى مانده و بيات و شور و نمك سود سودا را زياد مى كند .غذاهاى مضر براى سوداوى مزاج ها :عدس / نوشابه با غذا / ماهى دودى / غذاى مانده و بيات / نمك سود / خيار شور / گوشت پير رنگ / پنير نبايد بخورند .درمان : خوردن غذاى گرم و تر ملين / سوپ جو با پاچه گوسفند / كمى زنجبيل و زعفران بعد از سلامتى عسل و قدومه شيرازى مرتب استفاده كنيد / توت يا آب گرم / طهارت كنيد /انجير / خرما / كشمش/ هل / دارچين / زيره / زعفران .