وقتی ملی پوشان با داور زن دست می دهند

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین آقا یا خانم محترم :
من دین موروثی نمی خوام.....من دینی میخوام که با آگاهی پذیرفته باشمش. که سوال هایی که وجود داره تو ذهنم رو جواب منطقی ازش بگیرم. میخوام با شناخت دیندار باشم. نه بر اساس عادت ......
از این هایی که محممد آقا نوشتند من جواب هیچ کدوم به نظرم منطقی نبود پس نمی تونم بپذیرمشون. ببخشید ولیس فکر نکنم خدا هم گفته باشه هرچیز هر کس گفت ولو توی اون زمینه دانشمند باشه چشم بسته بپذیرید.

دین موروثی اگه همراه با شناخت و مطالعه باشه چیز بدی نیست.
در مورد شما شناخت آگاهانه و عقلانی دین بسیار عالیه و حتی دستور خود دینه.... در قرآن بیشتر از هر عملی به تفکر و تعقل امر شده.
اما اگر واقعا" دنبال این شناخت منطقی هستید باید موشکافانه مسائل رو بررسی کنید نه اینکه با یه جمله ی کلی به نظر من.... مهر باطل رو یه موضوع بزنید.
در اسلام تقلید درباره ی اصول دین جایز نیست. چون اصول دین اعتقادات انسان رو تشکیل میده و باید با شناخت و مطالعه ی شخصی بدست بیاد.
اما در مورد فروع دین که به اعمال انسان بر میگرده دو راه وجود داره...
یکی اینکه شخصا" به درجه ای برسیم که اعمال و رفتارهامون رو مطابق با خواست خدا تنظیم کنیم. که این احتیاج به شناخت کامل قرآن و روش زندگی پیامبر و امامان معصوم داره.
یکی اینکه در این زمینه به شخصی که نسبت به اون مسائل شناخت کامل داره اعتماد کنیم و بر اساس تجویزش عمل کنیم.

دقیقا" مثل اینکه ما دچار بیماری خاصی میشیم. دو راه پیش رو داریم ...
اگه در زمینه ی بیماری تخصص پزشکی داریم به دانسته های خودمون عمل می کنیم . در غیر این صورت به پزشک متخصص اون بیماری مراجعه می کنیم و به تجویزش عمل می کنیم.
به نظر شما منطقیه نسخه ی دکتر رو زیر ذره بین ببریم و بگیم به نظر من این دارو موثر نیست و باید فلان دارو رو تجویز می کرد؟!

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز
جامعه ؟
کدام جامعه ؟
اگر منظور شما از جامعه همین جامعه ایست که همین آدمها (همین آدمهایی که در این تاپیک پست میدهند) تشکیلش میدهند ، پس عدم پذیرش جامعه دینی از طرف اینها چی میشه ؟
یا شاید این افراد از نظر شما و امثال شما آدم محسوب نمیشوند
شاید هم این آدمها رو جزوی از جامعه نمیدونید ؟
شاید هم منظور شما از جامعه یک جامعه دیگر است که از همین ریش پرپشتها و گردن کلفتان و دستار بر سران و ... تشکیل شده ، نه ؟!

اولا" شما سخنگوی اعضای باشگاه نیستید. پس از جانب خودتون حرف بزنید.
دوما" ما بحث می کنیم تا حقیقتی مشخص بشه یا سو تفاهمی برطرف بشه پس لازم به این فضاسازی ها و ایجاد جنگ روانی نیست.
بعد اینکه جامعه ی ایران یعنی جامعه ای که تمام مردم ایران تشکیلش می دن . اعضای باشگاه مهندسان و یا به قول شما ریش پر پشت ها هم اعضای این جامعه هستند.
باید از ابتدا و ریشه ای توضیح بدم تا موضوع مشخص و قابل درک باشه.
هر جامعه نیاز به قانون داره تا امنیت و آرامش و نظم درونش حاکم باشه.
این قانون باید ریشه در اعتقادات و باورهای اکثریت مردم جامعه داشته باشه.
ممکنه اکثریت یک جامعه انسان محور باشند . طبعا" قانونی موثر خواهد بود که خواست انسان اصل و پایه اش باشه.
اما جامعه ی ایرانی که اکثریت مردمش مسلمان هستند و در گذشته ای نه چندان دور با تقدیم هزاران شهید زمینه ای رو ایجاد کردند تا قوانین الهی حاکم بر زندگی اجتماعی شون باشه قانونی موثر خواهد بود که برگرفته از دین اسلام باشه.

حالا نظر شما متفاوته . شما اقلیتی از این جامعه هستید.
مختارید در زندگی شخصی همون طور که مایلید رفتار کنید. اما اصل مردم سالاری حکم می کنه در جامعه تابع قوانین باشید. همون قوانینی که از ارزش های اکثریت مردم شکل گرفته.

کدام تخصص ؟
تخصصی که نیازی به هیچگونه آزمایش و وسیله ای خاص و ... نداره ؟
این تخصص اگر نیازی به هیچگونه ابزار خاصی نداره پس همه میتونند این تخصص رو داشته باشند
این متخصصان شما چه چیزی دارند که دز خداشناسیشون بالاست ؟
خدای شما با بالا رفتن تخصص شناختش هم آسان تر و عمیق تر میشه ؟
دست مریزاد به خدای شما که شناختش نیاز به تخصص داره
با این خدای شما یاد کتاب سینوهه پزشک میفتم
آخه اونجا هم فقط کاهنان با خدا در ارتباط بودند
لا اکراه و فی الدین کجا و این نظریه شما کجا ؟

این تخصص در انحصار کسی نیست.
شما هم می تونید با تلاش و کسب علم مربوطه به این تخصص برسید.
مثل سایر تخصص ها در سایر زمینه ها.
در ضمن شناخت و معرفت نسبت به خدا نیازی به تخصص نداره. از کجای مطالب من این نتیجه رو گرفتید؟!
خواهشا" کمی دقت کنید تا این طور به زحمت نیفتید.

این متخصصان شما چرا گیرشون فقط به موی سر و تماشای نامحرم و ... است ؟ چیزهایی که به پائین تر از کمر ربط دارند
قابل تعقل است که این متخصصان چرا برای مسائل اقتصادی که 99 درصد مشکلات مردم را تشکیل میدهد احکام ثانویه ای ندارند و فقط برای موی سر و نحوه چادر به دهان گرفتن فرت و فرت نظریه صادر میکنند

ریشه ی این تفکرات در عدم شناخت شماست.
تقصیر شما هم نیست. شاید دیگران عامل ایجاد این دید سطحی در شما بودند که مسئولیت خود رو به درستی انجام ندادند.
فکر می کنم شما تنها رساله ی احکام زناشویی یا احکام نوجوانان رو مطالعه کردید که این طور قضاوت می کنید.

دین اسلام دین کاملی هست که در تمام زمینه ها راهنمای انسان هاست.
بد نیست در همین اینترنت سرچی بکنید تا با انبوه رساله ها و فتواهایی که در زمینه های اقتصادی مفصلا" وجود داره آشنا بشید.

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز
دین موروثی اگه همراه با شناخت و مطالعه باشه چیز بدی نیست.
در مورد شما شناخت آگاهانه و عقلانی دین بسیار عالیه و حتی دستور خود دینه.... در قرآن بیشتر از هر عملی به تفکر و تعقل امر شده.
اما اگر واقعا" دنبال این شناخت منطقی هستید باید موشکافانه مسائل رو بررسی کنید نه اینکه با یه جمله ی کلی به نظر من.... مهر باطل رو یه موضوع بزنید.
در اسلام تقلید درباره ی اصول دین جایز نیست. چون اصول دین اعتقادات انسان رو تشکیل میده و باید با شناخت و مطالعه ی شخصی بدست بیاد.
اما در مورد فروع دین که به اعمال انسان بر میگرده دو راه وجود داره...
یکی اینکه شخصا" به درجه ای برسیم که اعمال و رفتارهامون رو مطابق با خواست خدا تنظیم کنیم. که این احتیاج به شناخت کامل قرآن و روش زندگی پیامبر و امامان معصوم داره.
یکی اینکه در این زمینه به شخصی که نسبت به اون مسائل شناخت کامل داره اعتماد کنیم و بر اساس تجویزش عمل کنیم.

دقیقا" مثل اینکه ما دچار بیماری خاصی میشیم. دو راه پیش رو داریم ...
اگه در زمینه ی بیماری تخصص پزشکی داریم به دانسته های خودمون عمل می کنیم . در غیر این صورت به پزشک متخصص اون بیماری مراجعه می کنیم و به تجویزش عمل می کنیم.
به نظر شما منطقیه نسخه ی دکتر رو زیر ذره بین ببریم و بگیم به نظر من این دارو موثر نیست و باید فلان دارو رو تجویز می کرد؟!

شما از کجا میدونی من بررسی نکرده به این نتیجه رسیده ام ؟ نکنه بهت وحی شده ؟
امثال شماها میگید تحقیق کنید و در آخر میخواید که ماها به اون نتیجه ای برسیم که که شما دلتون می خواد.....الان اگر یک شخص مسلمان بخواد دین دیگه ای انتخاب کنه مثلا مسیحیت حکمش چیه ؟

felor

عضو جدید
امثال شماها میگید تحقیق کنید و در آخر میخواید که ماها به اون نتیجه ای برسیم که که شما دلتون می خواد.....الان اگر یک شخص مسلمان بخواد دین دیگه ای انتخاب کنه مثلا مسیحیت حکمش چیه ؟
موافقم...(تشکر ندارم !!!)

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز

اگر بررسی کردید برای ادعاتون باید از قرآن و احادیث معتبر سند بیارید.
در ضمن اگر قضاوتی می کنید از مطالب من باشه نه تصورات خودتون.
بحث رو با سوال دیگه ای منحرف نکنید. اگر دنبال مباحث ارتداد هستید بدونید صرف برگشتن از اسلام ارتداد محسوب نمیشه و بسیاری دیگر از اعمال و شرایط باید اتفاق بیفتند تا کسی مرتد شناخته بشه...

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر بررسی کردید برای ادعاتون باید از قرآن و احادیث معتبر سند بیارید.
در ضمن اگر قضاوتی می کنید از مطالب من باشه نه تصورات خودتون.
بحث رو با سوال دیگه ای منحرف نکنید. اگر دنبال مباحث ارتداد هستید بدونید صرف برگشتن از اسلام ارتداد محسوب نمیشه و بسیاری دیگر از اعمال و شرایط باید اتفاق بیفتند تا کسی مرتد شناخته بشه...

دقیقا تو با این حرفت پست من تأیید کردی. ....