ببین آقا یا خانم محترم :
من دین موروثی نمی خوام.....من دینی میخوام که با آگاهی پذیرفته باشمش. که سوال هایی که وجود داره تو ذهنم رو جواب منطقی ازش بگیرم. میخوام با شناخت دیندار باشم. نه بر اساس عادت ......
از این هایی که محممد آقا نوشتند من جواب هیچ کدوم به نظرم منطقی نبود پس نمی تونم بپذیرمشون. ببخشید ولیس فکر نکنم خدا هم گفته باشه هرچیز هر کس گفت ولو توی اون زمینه دانشمند باشه چشم بسته بپذیرید.
دین موروثی اگه همراه با شناخت و مطالعه باشه چیز بدی نیست.
در مورد شما شناخت آگاهانه و عقلانی دین بسیار عالیه و حتی دستور خود دینه.... در قرآن بیشتر از هر عملی به تفکر و تعقل امر شده.
اما اگر واقعا" دنبال این شناخت منطقی هستید باید موشکافانه مسائل رو بررسی کنید نه اینکه با یه جمله ی کلی به نظر من.... مهر باطل رو یه موضوع بزنید.
در اسلام تقلید درباره ی اصول دین جایز نیست. چون اصول دین اعتقادات انسان رو تشکیل میده و باید با شناخت و مطالعه ی شخصی بدست بیاد.
اما در مورد فروع دین که به اعمال انسان بر میگرده دو راه وجود داره...
یکی اینکه شخصا" به درجه ای برسیم که اعمال و رفتارهامون رو مطابق با خواست خدا تنظیم کنیم. که این احتیاج به شناخت کامل قرآن و روش زندگی پیامبر و امامان معصوم داره.
یکی اینکه در این زمینه به شخصی که نسبت به اون مسائل شناخت کامل داره اعتماد کنیم و بر اساس تجویزش عمل کنیم.
دقیقا" مثل اینکه ما دچار بیماری خاصی میشیم. دو راه پیش رو داریم ...
اگه در زمینه ی بیماری تخصص پزشکی داریم به دانسته های خودمون عمل می کنیم . در غیر این صورت به پزشک متخصص اون بیماری مراجعه می کنیم و به تجویزش عمل می کنیم.
به نظر شما منطقیه نسخه ی دکتر رو زیر ذره بین ببریم و بگیم به نظر من این دارو موثر نیست و باید فلان دارو رو تجویز می کرد؟!