وضعیت زندگی و کار و تحصیل در کانادا؟

Saeed_askari

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی اینجا از کانادا هست؟
یا قبلآ رفته باشه؟
هر کی هست لطفآ یه خورده اطلاعات بده در مورد:
کار
زندگی
مخارج زندگی
ویزا
تحصیل
نژاد پرستی
امنیت
دین
جمعیت
و همه چی دیگه

حمید...HaMiD

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی اینجا از کانادا هست؟
یا قبلآ رفته باشه؟
هر کی هست لطفآ یه خورده اطلاعات بده در مورد:
کار
زندگی
مخارج زندگی
ویزا
تحصیل
نژاد پرستی
امنیت
دین
جمعیت
و همه چی دیگه
من یه مدت کوتاهی رو سال 80 اونجا بودم ولی برای ادامه تحصیل نرفته بودم
تا سال 82 یا 83 که کاملا فری بود اما بعدش پولی شده
به لحاظ کار با توجه به مدرکتون میتونین کار گیر بیارین البته جزیی غیر رشته ای هم که به راحتی گیر میاد در مورد رشته تون باید سابقه کاری معتبر داشته باشین+تافل یا آی التس که میزان دقیق نمره اونها رو نمیدونم
به لحاظ زندگی و رفاه کاملا راحتین و مخارج زندگی با توجه به درآمدی که در اون کشور دارین مناسب و عالیه اما اگه از ایران پول میگیرین مشکل خواهین داشت
در مورد ویزا یه کم برای ایرانیها سختگیری دارن مگه برای ادامه تحصیل یا شرایط خاص
برای ادامه تحصیل اگه بخواین بورس بگیرین شاید نتونین از یه دانشگاه خیلی معروف بورس بگیرین اما از یه دانشگاه یه کمی پائین تر میتونین مهم هم نیست که دولتی هستین یا آزاد حداقل معدل کلاس C است + تافل یا آی التس + سابقه علمی+ ژورنال یا پیپر + توصیه نامه از اساتید معتبرو...
کانادا مشکل نژادپرستی نداره و اصلا نمیدونن توی دنیا ایرانی هم وجود داره
امنیت در حد بسیار بالا برقراره
دینشون اکثریت قالب و تقریبا همگی مسیحی هستن
در مورد جمعیتشون دقیقا نمیدونم
همه چیز را همگان دانند.
همیشه پایدار و موفق باشین.

Saeed_askari

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایرانیا اونجا چی کار میکنن؟
بیشتر چه شغلی دارن؟
درامد زیاده؟
مثلآ حدودآ چقدر؟

حمید...HaMiD

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایرانیا اونجا چی کار میکنن؟
بیشتر چه شغلی دارن؟
درامد زیاده؟
مثلآ حدودآ چقدر؟
راستش همه جوره هست از کارگر رستوران بگیر تا مهندس و دکتر و صاحب بیمارستان تا مشاغل مدیریتی دولتی مثل شهردار و معاون فرماندار
درآمد مهم نیست که زیاد باشه یا کم چون شما با یه شیفت کاری هم زندگیت تامینه هم هرچی دوست داری میخری اونهم قسطی و 1-6 ماه بعد از خرید تازه شروع میکنی به دادن قسط اونهم با بهره تک رقمی بسیار پایین و هم اینکه تفریحت سرجاشه در ضمن خیلی راحت میتونی یه خونه بخری حالا با توجه به بودجت یه کم کوچکتر یا بزرگتر
از 500 دلار بگیر تا 12 هزار دلار درآمد میتونی داشته باشی و اگه سرمایه داشته باشی که خیلی بیشتر
موفق و شاد باشی.

xphoenix

عضو جدید
بازار کارش بیشتر برای چه رشته هایی خوبه؟؟؟؟دانشگاههاش در چه سطحیه؟؟؟؟دخترا هم میتونند موقعیت خوبی برای خودشون اونجا درست کنن؟؟؟؟؟؟:w20:

xphoenix

عضو جدید
کدوم رشته بازارکارش بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟سطح دانشگاههاش چی؟؟؟؟؟؟اگه بگیم ایرانی هستیم بد برخورد نمیکنن؟؟؟؟دخترا میتونن موقعیت خوبی اونجا به دست بارن؟؟؟؟

حمید...HaMiD

عضو جدید
کاربر ممتاز
کدوم رشته بازارکارش بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟سطح دانشگاههاش چی؟؟؟؟؟؟اگه بگیم ایرانی هستیم بد برخورد نمیکنن؟؟؟؟دخترا میتونن موقعیت خوبی اونجا به دست بارن؟؟؟؟
توی رشته تفاوت چندانی نداره مهم اینه که پیپر یا ژورنال داده باشین یا بهر دلیلی توی اون کشور معتبر باشین البته رشته هم باید یه کم معتبر باشه و مثلا لیسانس کشاورزی یا آبیاری مشخصه که اونجا یعنی هیچ!!
رشته های مهندسی و پزشکی و حقوق و اقتصاد رو که من میدونم کارشون راحت تره یه سری رشته های غیر مهندسی هم هست که میگیرن ولی من رشته شما رو نمیدونم که چی خوندین تا نظر بدم.
اصولا دختر و پسر در خارج از کشور باهاشون یه جور برخورد میشه تفاوت خاصی نیست اگه فکرتون عالی کار بکنه و کار بلد باشین توی تخصص خودتون خیلی راحت جذب میشین و میتونین زندگی خیلی خوبی هم اونجا داشته باشین حتی اگه با یه پسر کانادایی ازدواج کنین راحتتر میتونین اقامت دایم بگیرین.
در مورد ایرانی بودنتون %90 یا بیشتر اصلا نمیدونن ایران کجای این کره خاکیه مابقی هم که میدونن نظرشون منفیه و ازتون دوری خواهند کرد البته اگه باهاتون معاشرت داشته باشند بعد از یک هفته ده روز خودشون میان و میگن که در مورد شما اشتباه میکردن و عذرخواهی خواهند کرد.
اصولا در کل مشکل خاصی نیست.
موفق باشین و شاد.

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
من مهندسی منابع طبیعی و محیط زیست می خونم از چندتا از آشنایان که اونجا بودن پرسیدم گفتن اونجا کاراییش خوبه اگه رشتش بدرد نمی خوره عوضش کنم تا دیر نشده :cry:چون تو ایران اصلا بدرد نمی خوره و من به امید کانادا این رشترو انتخاب کردم

حمید...HaMiD

عضو جدید
کاربر ممتاز
من مهندسی منابع طبیعی و محیط زیست می خونم از چندتا از آشنایان که اونجا بودن پرسیدم گفتن اونجا کاراییش خوبه اگه رشتش بدرد نمی خوره عوضش کنم تا دیر نشده :cry:چون تو ایران اصلا بدرد نمی خوره و من به امید کانادا این رشترو انتخاب کردم
من راستش در مورد رشته شما اطلاعاتی ندارم اما اگه ایده های خوبی داشته باشین و بخصوص ژورنالهایی در این زمینه داده باشین یا بتونین بدین که مطمئن باشین جذب میشین اما در کل فکر میکنم با توجه به رشته تون راه سخت تری رو پیش رو داشته باشین.
همیشه شاد باشین.:gol: