واقعا که

وضعیت
موضوع بسته شده است.

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا اینا مسایل مهم الان کشور ماست
درسته میگیم آقایون و خانوما سیاسی حرف نزنید سایتمون ***** میشه
ولی به چه قیمتی ؟؟؟
به این قیمت که دارن جوونای این مملکت رو سلاخی میکنن تلوزیون و سایت ما داره لورل و هاردی نشون میده
پیشنهاد میکنم بیایم یه جشنم بگیریم که سور و ساتمون تکمیل بشه
حیف جون اون دختر جوون
اصلا اسم ندا صالحی رو شنیدین
میدونید چطوری کشته شد
یا نه برامون مهم اینه که
خانمها مايلند با چه مرداني زندگي كنند?
زنان مخلوقات پیچیده خداوند
http://www.www.iran-eng.ir/images/buttons/firstnew.gif دانستنیهای جنسی روم به دیوار خیلی ببخشید ها
اینا تاپیکای بالایی گفت و گوی ازاده
درست زمانی که همه دنیا دارن حسرت میخورن به فرهنگ اجتماعی ما که میگن نگاه کنید اینا چه تمدنی دارن چه فرهنگی دارن خیلی آروم و بدون شعار با سکوت اعتراض میکنن
درست همون موقع که دارن جوونامونو میکشن
درست همون موقع که داریم پوست عوض میکنیم اینا شده مسایل مهم ما
خیلی مسخره ایم
خیلی بی غیرتیم
واقعا باید تاسف خورد
نه هیچی نگو سایت ***** میشه
به چه قیمتی؟؟
هر چیزی یه مرزی داره
ولی ما کجای این دنیا وایسادیم
حیف جوونایی که دارن میجنگن تا به حقیقت برسن ولی بهشون میگن ارازل و اوباش
حیف من و تویی که توی توهمات خودمون غرقیم
حیف پدری که دخترش رو جلوی چشمش ا تیر میکشن
قشنگ تر اینه که میان توی تلوزیون میگن ما اصلا تیر اندازی نکردیم اونا گروهک تروریستی بودن
اخه یکی نیست بگه این حرفت یعنی ایران اصلا امنیت نداره
الله اکبر از این همه دروغ
الله اکبر از این همه ریا
الله اکبر از این همه غیرت جوونای ایرانی
الله اکبر

buddy

کاربر بیش فعال
خدا لعنت كنه باعث و باني اين كشتار و اين خسارات را
آيا اگر اعتراض به صورت راهپيمايي هاي مداوم و بي برنامه نبود اين كشتار و خسارات انجام ميشد ؟
آيا اين ديكتاتوري وخودخواهي نيست كه بعد از كشته شدن و واردشدن خسارت اوليه دست از اين اعتراضات برنداشتيم ؟ (حالا چه حق با ما بود يا نبود )
خيلي جالبه كه بعد از 30 سال انتخابات سالم الان با راهپيمايي اعترضشونو اعلام ميكنن
بعد از 30 سال الان تلويزيون و شوراي نگهبان و راي مردم شده دروغ

از ماست كه بر ماست

• Like
واکنش ها: SHRP

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آيا اگر اعتراض به صورت راهپيمايي هاي مداوم و بي برنامه نبود اين كشتار و خسارات انجام ميشد ؟
آيا اين ديكتاتوري وخودخواهي نيست كه بعد از كشته شدن و واردشدن خسارت اوليه دست از اين اعتراضات برنداشتيم ؟ (حالا چه حق با ما بود يا نبود )
خيلي جالبه كه بعد از 30 سال انتخابات سالم الان با راهپيمايي اعترضشونو اعلام ميكنن

از ماست كه بر ماست
خوشحالم میبینم هنوز همچین آدمایی که نمیتونن حقیقت رو ببینن توی جامعه ما زیادن والا باید به دینم شک میکردم
اخه میگن ادب از که آموختی از بی ادب ما که ادبی نداریم ولی دینمونو از این راه بدست آوردیم
امیدوارم واسه حرفات خوب فکر کرده باشی و الا اون دنیا خونایی که این روزا داره ریخته میشه اولین کسایی که محکوم میشن امثال شما و بالا سریای شماست
موفق باشی
این تاپیک برای بحث نیست فقط گذاشتم بگم
الله اکبر از این همه وجدان خوابیده
بچه ها اگرم کسی خواست بحث که لطفا جواب ندن

str.ahmadian

عضو جدید
گاهی اوقات برای تشخیص حق از باطل ، لازمه فراتر از اون چه که میبینی ، بیندیشی!یک مثالش مربوط به همین جریانی که داریم می بینیم .هر دو طرف به ظاهر ادعای درستی و حقانیت می کنند ، خوب، اینجاست که برای قضاوت، احتیاج به اطلاعات کافی و تجزیه و تحلیل درست هست.البته تفکری که نخواد برگرده با شنیدن حقیقت هم بر نمی گرده .
اینو مینویسم نه برای اینکه با این افراد بحث کنم ، می خوام مرحمی باشه برای دلهایی که میدونند چی میگم .
یادمه از اون زمانی که تازه شروع کرده بودند به *****ینگ سایت های مستهجن ، گروهی صداشون در اومده بود و می گفتن این کار مخالف حقوق افراده و عواقب
خوبی نداره .اون موقع شاید کمتر کسی به حرف اونا گوش میداد و چندان توجهی نمی کرد . اما حالا که خیل عظیمی از سایت ها و وبلاگ های گوناگون سیاسی
و اجتماعی بسته شده و به طور کلی منابعی که در دست کاربر قرار می گیره حدود شده ، به حرف اون افرادی که در ابتدا اعتراض داشتن می رسیم .
انسان موجودی اجتماعیه و محدودیت رو در ذاتش دوست نداره .از اینکه بخواهیم برای ملت خط قرمزی تعریف کنیم و استثناعاتی براشون قائل بشیم به شکست برمی خوریم چرا که این کار مخالف طبع انسانیه و خلاف اون چیزی که در دین به ما توصیه شده .خدا اجازه داده حتی در مورد خودش و کتابش شک کنی و سوال بپرسی ، چراکه قبول مطلبی بدون دلیل ، مخالف موازین عقلیه .
وقتی به مردم اجازه ی کوچکترین انتقاد و سوال در مورد شخص خاصی داده نشه ، خوب این مخالف آزادی اندیشه است و مسلمه که سیستمی که با این روش پیش
میره ، براش مشکل پیش میاد .این معضلیه که به همه ی اجزای اون سیستم که ملت باشن لطمه وارد می کنه و مانعی میشه برای رسیدن به اهدافشون .

str.ahmadian

عضو جدید
ببینید چه فضای ناسالمی تا این مدت در جامعه حکم فرما بوده که به راحتی دو دستگی به وجود میاد و وحدت از میان میره .
همیشه نویسندگان ، قلمزنان و پرکاران عرصه ی فرهنگی ، یک قدم از ملتشون جلوتر بودند و قبل از بروز فجایع و وقایع ، عده ای هستند که به بقیه هشدار میدن.زمانی که صداها و افکار قبل از به بلوغ نشستنشون خاموش شد ، باید از بروز حاثه ای که بعد ها قرار است به وقوع بپیونده ، ترسید .عده ای بودند که همیشه به تند روی ها و تک روی ها اعتراض داشتند و از اوضاع ناراضی و خواستار هوای تازه ای بودند ، اما متاسفانه با برچسب زدن های خاصی روی اونها، از دید ملت ، از وجهه خوبی برخوردار نبودن ، به همین خاطر حرفشون به جایی نمی رسید .
می بینید که اعتراض ها و جبهه ی بین آقای موسوی و حکومت به وجود اومده ، یک اختلاف ریشه ای مطرحه .حتی شاید عده هم که خیلی طرفدار موسوی هم نبودند هم وارد جریان اون شده باشند .چون دیگه بحث موسوی یا شخص خاصه دیگه ای مطرح نیست ، بحث اون تفکری که پشت قضیه پنهان شده هست .
مهم ترین دلیل اعتراضات مردم ، مربوط به بحث های فرهنگی میشه . اینکه چطور قراره در آینده با اونا برخورد بشه و رسیدن به ارزش ها و موقعیت هایی که به دنبالش بودند و معتقد بودند که از دستش دادند !
الان میشه با زور و باتوم و نامیدن عده ای به اسم آشوبگر سر این قضیه رو هم آورد . ولی مشکلی رو حل نمی کنه بلکه باعث تشدیدش در آینده میشه.کسانی که
با این عقیده جلو رفتن باید بدوند که همیشه اکثریت خاموش نمی مونند و آنها هرچقدر قدر هم که قوی باشند ، نمی توانند در برابر مردم برای همیشه مقاومت کنند .
این یک اصله که حکومت استبدادی و دیکتاتوری پایدار نمی مونه .
ما احتیاج به تغییر داریم .یعنی به خواسته های مردم احترام بزاریم ، مورد نقد قرار بگیریم و عملمونو اصلاح کنیمو پیش بریم .
تاریخ نشون داده رفتار های متحجرانه، ما رو به جایی نمیبره .این که به یه نفر اعتقاد داشته باشیم و کورکورانه ازش اطاعت کنیم کار درستی نیست .همیشه در قرآن توصیه شده در کارهای کلان و همینطور کارهای کوچک مشورت کنید ، حتی به پیامبر !

از ماست كه بر ماست
دوست خوب من
شنبه ی هفته ی پیش اگر اوضاع رو دیده بودید میفهمیدین که مردم واقعا عصبی بودن
از یک شنبه اقای موسوی با بیانیه هایی که دادن و حضورشون مردم رو به ارامش دعوت کردن و ما از روز 2 شنبه به بعد علنا تجمعات سکوت رو داشتیم
و 3 روز آخر مشکلی نبود
منتهی ببینید جمعه چی گفته شد که اینجور شنبه مردم رو کشتن
ببینید تجمعات سکوت ما رو هم به ما ندیدن
دوست من
من دیگه نمی دونم این اصل 27 قانون اساسی کی قراره صدق کنه
* همه ی تجمعات آزاده مگر اینکه مخل مبانی اسلام باشه و نمی تونید کسی رو مجبور به حضور و یا عدم حضور در این تجمعات کنید
تجمعات سکوت مخل مبانی اسلام بودن؟
چرا درست نگاه نمی کنید؟
تاکتیک جدیده که همه چیز رو بندازید گردن مهندس موسوی؟

آخرین ویرایش:

از ماست كه بر ماست
دوست من
شما واقعا تلویزیون رو قبول دارید؟
مردم میمیرن میشن اوباش و ارازل و بسیجی ها میمیرن میشن شهید
بسیجی رو نشون میده میگه من رو به خاطر اینکه ریش داشتم زدن
من روز 2 شنبه آزادی بودم
از بالای ساختمان گردان 117 عاشورا ملت رو با تیر میزدن
یکی از بسیجی ها که اومد بیرون، شال سبز انداخته بود و ...
میگفت من با شمام
اولش زدنش
اما به خدا بعدش 4 نفر بغلش کرده بودن که مردم نزننش
میفهمی؟
میفهمی مردم شرف دارن؟
میبینی مردم با قاتلشون هم که بهشون پناه بیاره نامردی نمی کنن؟
اونوقت صدا و سیما...
شورای نگهبان راستگوه؟
بابا کار به جایی کشیده که اقای لاریجانی اومده تو صدا و سیما میگه ای کاش شورای نگهبان از کاندیدایی خاص حمایت نمی کرد تا اعتماد بهش بیشتر بشه
اونوقت تو میگی اعتماد به شورای نگهبان؟
صدا و سیما رو دیدی این مدت؟
تلفن زهره از پایگاه منافقین لندن رو دیدی؟
بابا بس کنید تو رو خدا
دیگه نمیشه مردم رو با همون روش های 10 سال پیش سیاه کرد
بسه

وضعیت
موضوع بسته شده است.