واقعا"برام سواله....... یکی به من بگه با کدوم ساز باید رقصید؟؟!!!

*Essi*

اخراجی موقت
آره اما بستگی به ارباب داره !

که مثلا بن لادن باشه یا مثلا یه آدم خوب که خیر و صلاح بندگانش براش مهم تر از خودش هست ! (مثلا یوزارسیف !!!)
=====
بالاخره امروز قعله حیوانات رو تمام کردم (چرا خوک ها شد ارباب ! خوک باعث پیش داوری می شد می تونست اسب ها رو بذار به عنوان ارباب! چرا از اسم خوک استفاده از اول داستان حس بدی رو منتقل می کرد! حس اینکه می خواد این بدی رو بهت بقبولونه!)

اول داستان همه راصی بودن و با میل خودشون بدون شستشوی مغزی با میل خودشون قبول کردن خوک ها رو چون سواد داشتن و کتاب می خوندن و مهندس بودن!

فرقی نمیکنه ارباب کی باشه، تفکر ارباب رعیتی جامعه رو بی کفایت بار میاره، عقل رو از رعیت میگیره، همه تصمیمات میوفته گردن یک نفر، تا مدتی میتونه حتی اگه خوب باشه هدایت کنه، بعدش فساد میاره، چون قدرت دستش میوفته مخالفانش رو خواهد کشت، شک نکن.

یوزارسیف و... هم قصه هست بیشتر تا تاریخی مستند.

تاریخ مستند دنیا قدمت بیشتر از 2 هزار سال نداره، بقیه میره تو حوزه داستان ها و اعتماد به حرف یکی دو نفر......

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فرقی نمیکنه ارباب کی باشه، تفکر ارباب رعیتی جامعه رو بی کفایت بار میاره، عقل رو از رعیت میگیره، همه تصمیمات میوفته گردن یک نفر، تا مدتی میتونه حتی اگه خوب باشه هدایت کنه، بعدش فساد میاره، چون قدرت دستش میوفته مخالفانش رو خواهد کشت، شک نکن.

یوزارسیف و... هم قصه هست بیشتر تا تاریخی مستند.

تاریخ مستند دنیا قدمت بیشتر از 2 هزار سال نداره، بقیه میره تو حوزه داستان ها و اعتماد به حرف یکی دو نفر......

oky(قدرت فساد میاره اما میشه یه مجلس از افرادی که کمترین وابستگی دنیوی را دارن ساخت تا به کارهای اون نظارت داشته باشن تا اگه خواست وارد فساد بشه جلوشو بگیرن)

======
بنظرت اشتباه از کجا شروع شد تو قلعه ی حیوانات؟ استارات اشتباهاتشون کجا بود ؟ البته بجز اینکه بگی بودن قدرت در دست خوکها (خوب خوکها تنها پتانسیل های قلعه بودن که می تونستن این کارو بکنن قبول داری که؟)

منظورم از این کار کتاب خوندن و بدست آوردن قدرت و مدیریت و....

ولی مهم ترینش همین همین مهندس بودنشون بود دیگه که می تونستن یادبگیرن چطور از وسایل استفاده کنن.

*Essi*

اخراجی موقت
oky(قدرت فساد میاره اما میشه یه مجلس از افرادی که کمترین وابستگی دنیوی را دارن ساخت تا به کارهای اون نظارت داشته باشن تا اگه خواست وارد فساد بشه جلوشو بگیرن)

======
بنظرت اشتباه از کجا شروع شد تو قلعه ی حیوانات؟ استارات اشتباهاتشون کجا بود ؟ البته بجز اینکه بگی بودن قدرت در دست خوکها (خوب خوکها تنها پتانسیل های قلعه بودن که می تونستن این کارو بکنن قبول داری که؟)

منظورم از این کار کتاب خوندن و بدست آوردن قدرت و مدیریت و....

ولی مهم ترینش همین همین مهندس بودنشون بود دیگه که می تونستن یادبگیرن چطور از وسایل استفاده کنن.

استارت اشتباه در قلعه حیوانات اعتماد بیش از حد به خوک ها بود.

لزومی نداره وقتی همه حیوانات در پیروزی و انقلاب مزرعه نقش داشتن، خوک هارو بکنند همه کاره تا اونا براشون تصمیم بگیرند.

اون تفکر از ما بهترون و خوک از ما بهتر میفهمه بود که به مرور زمان بلای جان خودشون شد.

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
استارت اشتباه در قلعه حیوانات اعتماد بیش از حد به خوک ها بود.

لزومی نداره وقتی همه حیوانات در پیروزی و انقلاب مزرعه نقش داشتن، خوک هارو بکنند همه کاره تا اونا براشون تصمیم بگیرند.

اون تفکر از ما بهترون و خوک از ما بهتر میفهمه بود که به مرور زمان بلای جان خودشون شد.

پس باید چطور قلعه رو هدایت می کردن و...؟

نظر کمونیستی داری براشون؟

بهر حال خوک ها کتاب می خوندن و با ابزار و وسایل اشنا بودن می دونستن چطور مثلا واحد ابجو سازی رو درست کنن

بقیه که کار با ابزار و یاد گیری از کتاب رو بلد نبودن

*Essi*

اخراجی موقت
پس باید چطور قلعه رو هدایت می کردن و...؟

نظر کمونیستی داری براشون؟

نه نظر پارلمانی براشون دارم.

یعنی خر و گاو و گوسفند و.... هر کدوم یک نماینده در طویله میگذارند، نمایندگان شورا میکردند و نظر اکثریت رو با احترام به نظر اقلیت اجرا میکردند.

خوک هم اگه بیشتر حالیش میشد، فقط در نقش مجری بود.

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه نظر پارلمانی براشون دارم.

یعنی خر و گاو و گوسفند و.... هر کدوم یک نماینده در طویله میگذارند، نمایندگان شورا میکردند و نظر اکثریت رو با احترام به نظر اقلیت اجرا میکردند.

خوک هم اگه بیشتر حالیش میشد، فقط در نقش مجری بود.

3000 خط نوشتم دی سی شدم!

خوب اون خوکه می گه یا قدر مطلق یا اصلا من نمیام تو سیستم ! چون بقیه محتاج این خوک هستن (کاربلدی) مجبور به قبول کردن میشن
=====
همیشه می گفتم چرا آب سر بالا نمی ره؟! تا اینکه پمپ اختراع شد و اب سر بالا رفت!
ولی خوب قدرت جاذبه ی زمین کجا و توان پمپ کجا !
انسان خیلی صعیف تر از اونی هست که بخواد جلوی خدا بایستد
======
+
یه استادی داریم تو دانشگاه مسن هم هست تقریبا که سر جلسه ی امتحان جلو دخترا زانو میزنه و خودکارشون رو میگیره و براشون جواب رو می نویسه اما پسر ها رو نمی بینه اصلا!(اینو گفتم که خودت حدیث مفصل بخوان از داستان استاد در بقیه ی جاها!)

خوب این استاد تو دخترا پتانسیلی رو می بینه که تو پسرا نمی بینه ! هیچ کاری هم نمیشه کرد چون فقط دخترا هستن که پتانسیل رو دارن مگر اینکه بریم تغییر جنسیت بدیم بیایم سر کلاسش!

(هیچ کسی این درس رو پاس نمی کنه و برتری پیدا نمی کنه مگر اینکه پتانسیلش (دختر بودن) را داشته باشه)

(اگر دخترا پاس کردن حتما یه پتانسیلی داشتن که پاس کردن ! جمله ای از ترم بالایی ها)
قبول داری جمله ی ترم بالایی ها رو ؟

ستاره پرنور

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
به عنوان يك مسلمان بايد اول از همه هرچي قرآن گفت رو عمل كنيم كه قرآن هم پيامبر رو تاييد كرده و پيامبر هم حضرت علي و ... در نهايت مرجع تقليد تا زمان ظهور امام زمان!
اما به عنوان يك انسان بايد اون كاري انجام بديم كه عقل اون رو تاييد ميكنه و وجدان از انجام اون كار راحته
يكي از دوستان ميگفت: من براي كاري كه ميخام انجام بدم استخاره ميگيرم اگه خوب اومد كه يه اطمينان براي انجام كارم هست اما اگه بد اومد بازم درموردش فكر ميكنم اگه ديدم بنظرم خوبه بازم كار خودمو انجام ميدم.
و
حكومت ما بنام حكومت اسلامي هست اما صد در صد اسلامي نيست كه هر كاري رئوسا كردن به نام اسلام تموم شه! شايد حتي طرف كافر باشه اما چون براش صرف ميكنه بگه من مسلمونم.
ميپرسم روزه اي؟ ميگه نه. ميگم چرا بيماري داري مگه؟ ميگه برو مرغ فروشي يه مرغ بخر تا بفهمي چرا روزه نميگيرم!!!
يه چيزي هم درمورد كشورهاي مثلا سوئيس و سوئد كه دوستيمون اشاره كردن. اونا اگه توي آسايش و رفاه هستن دليلش اينه كه از عقلشون دارن استفاده ميكنن و بخاطر مسلمون بودن يا نبودنشون نيست. (ياد يه كليپ طنز افتادم درمورد اينكه چرا ژاپني ها پيشرفته هستن و ما نه!:biggrin:)
فعلن همينا