هیزم تر من ( من را نقد کنید)

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
این که حاضر باشی به انتقادهای دیگران در مورد خودت گوش کنی و ظرفیت پذیرش اون ها رو داشته باشی که خوبه و لازم به توضیح نیست.به شرط اینکه فقط در مرحله حرف نباشه!
در مورد رفتار و پست ها و تاپیک ها هم باید بگم که هر کسی بر اساس عقیده ای که داره حرف میزنه و عکس العمل و عمل داره، من کاری به انتقادها ندارم و می خوام یه حرف کلی بزنم: هر کسی که ظرفیت این رو داشته باشه که اگر برخلاف حرف هاش حرفی زده بشه(به شرط اینکه از حدود مشخص تجاوز نکنه) و واقعا حاضر به فکر کردن در این باره باشه و زود هم جانب به حق بودن رو نگیره استعداد این رو داره که پیشرفت کنه! حالا میشه طرف خودش رو با این بسنجه.
این نکته هم مهمه که تو از خودت چی می خوای؟
به هر صورت اینکه همیشه حاضر به حرف و بحث کردن هستی آفرین داره و از این خصلت خوشم میاد و امیدوارم از این بحث ها نتیجه بگیری و یاد بدی و یاد بگیری... تا رسیدن به واقعیت!
چشم سعی می کنم

اما انتظار نقد داشتم زوینا اون هم وقتی رای دادی تو تاپیک منفورترین ها:D:surprised:

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی خب یه انتقاد کوچیک دارم و اون اینکه گاهی اوقات در برابر دوستان سکوت میکنی هر چند حرفشون اشتباه باشه مثلا تایپیک آقا احمد و میرحسین در مورد قوانین ... رو به یاد بیار . شما فقط اومدین گفتین پیگیری میکنم و از نتیجه مطلعم کنید در شرایطی که در اون تایپیک یا میتونستید از نظرات موافقان این طرح حمایت کنید یا از نظر مخالفان یا حتی نظری ما بین ارائه بدید که نمیدونم چرا صلاح ندونستید وارد شید .:eek:
به هر حال موفق باشید .

خیلی برات متاسفم
بحث یه تاپیک رو داری به هر جا میکشونی
من اونجا بهت جواب دادم و اگه بچه مسلمونی بیا همونجا جوابمو بده
این سخن پراکنیا چیه؟
به بهونه های مختلف داری کینه تو خالی میکنی
من با اینکه به حرفام اعتقاد دارم ولی به رسم مسلمونی در یک جا ازت عذر خواستم ولی شما انگار نه انگار!!!
متاسفم همین

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
چشم سعی می کنم​

اما انتظار نقد داشتم زوینا اون هم وقتی رای دادی تو تاپیک منفورترین ها:D:surprised:
:eek::eek::surprised::surprised:
خوبه خودت گیر دادی که رای بده ؛
تو از دید من منفوری؟!!!!!!!!!!!
این جوری فکر می کنی؟
تقریبا میشه گفت نقد هم بود!!یه کم توجه می خواد!