ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی در مورد این نوع هواپیما یا ساخت اون داره در اختیارم بذاره؟!:smile::)
niloo/s عضو جدید Aug 18, 2011 #1 ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی در مورد این نوع هواپیما یا ساخت اون داره در اختیارم بذاره؟!
بیژن مولایی عضو جدید Aug 20, 2011 #3 امین قیاسی 1986 گفت: سلام تاپیک به بخش مربوطه منتقل شد کلیک کنید تا باز شود... با سلام خدمت آقا مهندس قیاسی من یه سری فایل آموزش زبان روسی گذاشته بودم ولی الان تو این تالار یعنی هوا فضا نیست ، کجا منتقل شده؟
امین قیاسی 1986 گفت: سلام تاپیک به بخش مربوطه منتقل شد کلیک کنید تا باز شود... با سلام خدمت آقا مهندس قیاسی من یه سری فایل آموزش زبان روسی گذاشته بودم ولی الان تو این تالار یعنی هوا فضا نیست ، کجا منتقل شده؟
امین قیاسی 1986 عضو جدید Aug 20, 2011 #4 سلام اقای مولایی عزیز اختیارات مدیریتی من فقط در تلار مهندسی مکانیک فعاله استارتر این تاپیک ، در تالار مکانی سوال کرده بود که من به تالار هوافضا منتقل کردم ایشان مدیر این بخش هستند Sparrow
سلام اقای مولایی عزیز اختیارات مدیریتی من فقط در تلار مهندسی مکانیک فعاله استارتر این تاپیک ، در تالار مکانی سوال کرده بود که من به تالار هوافضا منتقل کردم ایشان مدیر این بخش هستند Sparrow