هنگامه قاضیانی

رامین قاسم نتاج

اخراجی موقت
هنگامه قاضیانی (متولد۳۰ اردیبهشت ۱۳۴۹) بازیگر تئاتر و سینمای ایران است. وی در سال ۱۳۸۶ برندهٔ جایزهٔ سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر شد.
او فارغ التحصیل کارشناسی جغرافیای انسانی اقتصادی از دانشگاه آزاد اسلامی و فارغ التحصیل کارشناسی ارشد فلسفه غرب از دانشگاه سانفرانسیسکو ( آمریکا ) می باشد.
 

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سوال کنکور دکترای فضول شناسی 1391:
آیا پوشیدن چکمه هایی که تا زیر حلق آدم است برای مردم عادی بد است یا این مساله شامل بازیگران هم می شود؟

شامل بازیگران هم میشود:cool:ولی بستگی به شرایط جوی دارد..دی
 

hiva13

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یکمیم صبر می کردین سالگرد این عکسا میرسیدا:surprised:
 

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
...........................................متاسفم واقعا از سوال مسخری شما وجای تاسف داره این چنین نگاها:mad:...............................................چ معنی داره این سوالات؟
سوالم این بود که چرا این افراد به خاطر شهرتشان هر جور که لباس بپوشند ایرادی ندارد اما اگر بنده و جنابعالی کوچکترین ایرادی داشته باشد پدرمان را در آورده می سوزانند.
 

...baran

کاربر فعال
حالا چرا ابروهاشو برنداشته ؟؟؟؟؟؟
بدم میاد از آدم های خود نما
تریپ برمیدارن و هی فیگور میگیرن
 

آذر دخت

عضو جدید
سوال کنکور دکترای فضول شناسی 1391:
آیا پوشیدن چکمه هایی که تا زیر حلق آدم است برای مردم عادی بد است یا این مساله شامل بازیگران هم می شود؟

پوشیدن بوت چه ربطی داره به آدم عادی یا غیر عادی؟؟؟
همه ملت دارن می پوشن؟؟؟ چه دیدگاه بچه گانه ای...
 

Similar threads

بالا