پژوهشگران آمریکایی دریافتند: هندوانه خطر ابتلا به «آترواسکلروز» یا تصلب شرایین را کاهش می دهد.
به گزارش سرویس پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، دکتر «سیبو ساها» از دانشگاه کنتاکی و مسؤول اصلی این طرح تحقیقاتی و همکارانش با انجام آزمایش هایی بر روی حیوانات به نتیجه فوق دست یافتند.
در این آزمایش دو گروه موش انتخاب شد، به گروه اول آب و به گروه دوم آب هندوانه برای نوشیدن تجویز شد.
پژوهشگران بعد از ۸ هفته دریافتند که در گروه دوم صرف آب هندوانه منجر به کاهش تراکم چربی و در نتیجه کاهش وزن شد، همچنین آب هندوانه منجر به کاهش چشمگیر آسیبهای ناشی از تصلب شرایین شده بود.
isna
به گزارش سرویس پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، دکتر «سیبو ساها» از دانشگاه کنتاکی و مسؤول اصلی این طرح تحقیقاتی و همکارانش با انجام آزمایش هایی بر روی حیوانات به نتیجه فوق دست یافتند.
در این آزمایش دو گروه موش انتخاب شد، به گروه اول آب و به گروه دوم آب هندوانه برای نوشیدن تجویز شد.
پژوهشگران بعد از ۸ هفته دریافتند که در گروه دوم صرف آب هندوانه منجر به کاهش تراکم چربی و در نتیجه کاهش وزن شد، همچنین آب هندوانه منجر به کاهش چشمگیر آسیبهای ناشی از تصلب شرایین شده بود.
isna