به اینکه هر ترفندی استفاده میکنید تا به ما .. ندیدبه اینکه اینجا هم هوا ابریه ولی برای شام میخوام درست کنم.
به اینکه هر ترفندی استفاده میکنید تا به ما .. ندیدبه اینکه اینجا هم هوا ابریه ولی برای شام میخوام درست کنم.
به اینکه تا شام تشریف داشته باشینبه اینکه هر ترفندی استفاده میکنید تا به ما .. ندید![]()
واقعا بی فکرنبه اینکه اقتصاد دان های آمریکا چقدر بی لیاقت هستن، نمیتونن دو دقیقه قیمت دلار رو ثابت نگه دارن![]()

هم خاطره شد و هم درس عبرت شد که بعضی وقتها یه سری زحمتها رو نباید کشیدخب عیب نداره تجدید خاطره هم شد
به قدیما ...

به اینکه دوستان میگن برای شام آش زیادی سبکه ولی من برای این طفل معصوما گاهی نهار آش و سوپ میپزمبا این کامنت عقرب یاد پدرشوهرم افتادم
مشاهده پیوست 24098148
اولین غذایی که بعد از عقدمون خونه ی اونا درست کردم آش رشته بود، 5 ساعت پشت اجاق گاز ایستاده بودم و بعد از کلی زحمت آش که آماده شد، انقدر خوب شد که مادرشوهرم بین چندتا از همسایهها هم پخش کرد ولی پدرشوهرم وقتی بشقاب آش رو دید گفت مگه آش شام میشه؟
قشنگ میزان یخ شدنم رو یادمه![]()
صداشونم درنمیادبه اینکه کی گفته آش سبکه؟به اینکه دوستان میگن برای شام آش زیادی سبکه ولی من برای این طفل معصوما گاهی نهار آش و سوپ میپزمصداشونم درنمیاد
خوب پس دوستی ما همینجا تموم شد، خدا یار و نگهدارتونبه اینکه ولی من آش رو درست کنم عصر معمولا میخوریم
شام قبولش ندارم
به اینکه عقرب چقد با کلاس که آش به عنوان شام قبول ندارهبه اینکه ولی من آش رو درست کنم عصر معمولا میخوریم
شام قبولش ندارم

خیلی راحته فک کردن نداره آشاز صبح دارم فکر میکنم شام چی درست کنم حوصلمم نمیکشه
همون غذای باقی مانده رو امشب بخوریم خخخخ
چقدر سخته اسم غذا انتخاب کردن

به خوردن ماهی یا اگه سخته تن ماهی با برنجاز صبح دارم فکر میکنم شام چی درست کنم حوصلمم نمیکشه
همون غذای باقی مانده رو امشب بخوریم خخخخ
چقدر سخته اسم غذا انتخاب کردن
به اینکه بله آماده شدهبه اینکه آش دوستان آماده شده
به اینکه لوکیشن بفرستید لدفنبه اینکه بله آماده شده

به اینکه آش رشته هست؟به اینکه بله آماده شده
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 133 | |
|
|
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 3683 | |
| P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 257 | |
|
|
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 278 | |
|
|
دوس داری همین الان چه خبری بشنوی؟؟؟؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 195 |