همین الان داری به چی فکر میکنی؟

Bahar5746

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه سرای ایرانی قسطی بدون پیش پرداخت میده تا 700 میلیون
تازه به اندازه خرید کن حتما نیاز نیست 100 میلیون خرید کنی
مثلا برو بیرون یک جفت جوراب بخر یا یه کفگیر چوبی شیک
سرای ایرانی سود زیاد میگیره و گاهی رنگی که انتخاب میکنی با چیزی که میفزستن فرق داره .صد رحمت به نزول خورا سودهای نجومی میگیرن

Bahar5746

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه نه بابا، به قول بعضی‌ها اگه بریم میانگین بگیریم میبینیم تازه ارزونتر هم شده و راحتتر هم میشه خرید کرد :w16: :cautious:
دیروز یه دست مبل دیدم ۵۸۰میلیون 😳😳
دود از سرم بلند شد واقعا این قیمتها رو نمیتونم درک کنم و اصلا توان خریدش هم ندارم .

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
به اینکه دیشب تصمیم گرفتم امروز برم یکم طلا بخرم صبح قیمت رفته بالاآخه چراااا🙄🙄🙄
به اینکه:
بهار جون طلا چند روزه که در محدوده‌ی 20 میلیونه،حالا صد تومن کمتر و بیشتر داره، اگه واقعا میخوای بخری برو بخر،به این صد تومن دویست تومن کمتر و بیشتر توجه نکن.

Bahar5746

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه:
بهار جون طلا چند روزه که در محدوده‌ی 20 میلیونه،حالا صد تومن کمتر و بیشتر داره، اگه واقعا میخوای بخری برو بخر،به این صد تومن دویست تومن کمتر و بیشتر توجه نکن.
یه پولی اومده بود دستم گفتم برم طلا بخرم .بین سکه و طلا دو دل هستم

*mahdieh*

کاربر ممتاز
به اینکه پیدا کردن اسم بنظرم خیلی سخته.هیچ اسمی تا الان به دلم نبوده.قدیما چقد همه چی راحت بود
به اینکه تو اول جنسیت رو معلوم کن سر اسم کمک زیاد داری :D

frotan68

کاربر حرفه ای
به اینکه تو اول جنسیت رو معلوم کن سر اسم کمک زیاد داری :D
من حسم میگه دختره ولی پسرم داداش دوست داره و میگه من میدونم پسره:Dاسم پسر راحت تره ولی دختر خیلی سخته.هر روز خواهرم یه اسم میفرسته با معانیش .هر اسمی هم من میگم همه یه عیب میزارن

*mahdieh*

کاربر ممتاز
به اینکه سر اسم پسرم ما به یه چیزهایی دقت کردیم:
1. ایرانی بودنش
2. قبل و بعد از اسم آقا، بابا، جان، جون، عزیز، جناب و همچین کلماتی قشنگ تلفظ بشه.
3. اسم آشنایی برای همه باشه طوری که با شنیدنش نخوان بپرسن دختره یا پسر یا معنیش رو بخوان
4. اسم و فامیل کنار همدیگه زیبا تلفظ بشه.
5. اسم رو بلند تلفظ میکردیم تا ببینیم چطوری تلفظ میشه.
یادمه سر پسرم 7ماه باردار بودم که زنعموی شوهرم ازم پرسید اسمش رو چی میخواین بزارین و من برای اولین اسم رو توی جمع بلند گفتم و اونجا دیدم که چقدر آوای قشنگی داره این اسم.

*mahdieh*

کاربر ممتاز
من حسم میگه دختره ولی پسرم داداش دوست داره و میگه من میدونم پسره:Dاسم پسر راحت تره ولی دختر خیلی سخته.هر روز خواهرم یه اسم میفرسته با معانیش .هر اسمی هم من میگم همه یه عیب میزارن
به اینکه چشمهات رو دوباره چک کردی؟

frotan68

کاربر حرفه ای
1. ایرانی بودنش
2. قبل و بعد از اسم آقا، بابا، جان، جون، عزیز، جناب و همچین کلماتی قشنگ تلفظ بشه.
3. اسم آشنایی برای همه باشه طوری که با شنیدنش نخوان بپرسن دختره یا پسر یا معنیش رو بخوان
یادمه سر پسرم 7ماه باردار بودم که زنعموی شوهرم ازم پرسید اسمش رو چی میخواین بزارین و من برای اولین اسم رو توی جمع بلند گفتم و اونجا دیدم که چقدر آوای قشنگی داره این اسم.
منم سر همینا دو دلم. ازین اسمایی که تازه مد شده خوشم نمیاد که تاریخ انقضا دارن و بعضیاش معلوم نیس دختره یا پسر.هر اسم دیگه ای انتخاب میکنم اطرافیان میگن قدیمی شده

***##***

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

1. ایرانی بودنش
عاقا من برام سوال پیش اومد با این آیتم هایی که شماره گذاری کردین:D

دارم فکر میکنم اسم پسر گل تون رو با این وسواس چی انتخاب کردین

*mahdieh*

کاربر ممتاز
عاقا من برام سوال پیش اومد با این آیتم هایی که شماره گذاری کردین:D

دارم فکر میکنم اسم پسر گل تون رو با این وسواس چی انتخاب کردین
به اینکه:
آرش :w16:
ضمن اینکه هر کسی میشنوه بهش میگه وای پس آرش کمانگیر هستی، متناسب با ماه تولدش که آذر ماهیه و نماد ماه آذر هم کمان هست میاد. به اسم پدرش و کلا به اسم‌های خاندان پدرش میاد.