ب اینکه اعلام شده
گفته از دو طرف فعلا معذرت خواهی نشنیدیمبه اینکه این وسط پاکستان کلی تدارک دیده بود.منم مهمون دعوت کنم نیان خب ناراحت میشم
والا دیگه بدتر.حداقل یه مسیجم ندادیم که نمیاییم.بمب اتمم دارن خطرناکنگفته از دو طرف فعلا معذرت خواهی نشنیدیم
اینا کینه ای هستن یهو دیدی انتهاری زدن![]()
به اینکه از اون طرف خزانه داری آمریکای جهان خوار تحریم جدید اعمال کرده! از این طرف آتش بس اعلام کردهبه اینکه من جواب خیلی حرفها بعدا یادم میاد مثل الان
آقا محسن چرا به همه چی مشکوکی![]()
به اینکه انگاری سپاه آتش بس رو قبول نداره میگه من حتما باید آمریکا رو بزنمبه اینکه جدی آتشبس شد؟بچهم رو فردا بفرستم مدرسه؟![]()
البته تحلیل های شما محترم ولی منظورم این بود خبر گذاشتم گفتی به کجا وصلم؟؟به اینکه از اون طرف خزانه داری آمریکای جهان خوار تحریم جدید اعمال کرده! از این طرف آتش بس اعلام کرده
مشکوک نیست؟
به اینکه مزاح کردم والاالبته تحلیل های شما محترم ولی منظورم این بود خبر گذاشتم گفتی به کجا وصلم؟؟

ناراحت نشدم خواهش میکنمبه اینکه مزاح کردم والا
به خودتون نگیرید
قبلا یه شبگرد بود به بالا وصل بود خبر از غیب میآورد که نصفش فرداش تکذیب میشد باهاش شوخی میکردیم
الان دیگه نیست با شما دوستان شوخی کردیم
اگر ناراحتی پیش اومده عذر خواهی میکنم![]()
بالاخره چی شد؟ناراحت نشدم خواهش میکنم![]()
ایران هنوز قبول نکرده نفرست بچه روبالاخره چی شد؟
تایید شد یا نه؟
من همون بچه رو نفرستم بهتره![]()
سریال ترکی؟به سریال گلسنگ،قسمت اولش رو الان دیدم، دلم نمیخواد بقیهش رو ببینم![]()
نه ایرانیه،مهتاب کرامتی بازی میکنه، داستانش منو یاد فیلم فروشنده انداخت، ولی یه جوریه، همش انگار منتظری یه بدبختی نازل بشه براشونسریال ترکی؟
ما جدیدا یه سریال ترکی میبینیم اسمش شخصی دیگر من خودم با سریالهای ترکی مخالفم اما برای اولین بار یه سریال درست درمون ازشون دیدم البته نسبت به محتوای بقیه فیلم هاشون
از سایت بلبل جان نگاه میکنیمنه ایرانیه،مهتاب کرامتی بازی میکنه، داستانش منو یاد فیلم فروشنده انداخت، ولی یه جوریه، همش انگار منتظری یه بدبختی نازل بشه براشون
اون فیلم که گفتی، کدوم شبکه و چه ساعتی داره؟
من تا الان فقط یه فیلم ترکی رو کاما دیدم که در مورد پزشکهای یه بیمارستان بود، به اسم حکیم اوغلو، وگرنه فیلمهای خانوادگیشون رو تا حالا کامل دنبال نکردم.
به اینکه آره فرستادمش،چون از امروز تا جمعه میخواد بره خونهی مامانم اینا، اونجا تکلیفهاش رو نمینویسه، گفتم بره مدرسه که مجبوره بنویسه.به اینکه مهدیه بچه رو فرستاد مدرسه؟
مسأله آپولو نیست وقتی همه بچه ها میرن بچه خودش معذب میشه تو خونه هی بهونه گیری میکنهبه اینکه آیا تو تکالیف پسر شادی اینا، بچه ها یاد میگیرن آپولو هوا کنن؟
بچهها دو ماهه توی خونهن واقعا خسته شدن، همین سه چهار ساعتی که کنار همدیگه هستن کلی روحیهشون عوض میشه.به اینکه آیا تو تکالیف پسر شادی اینا، بچه ها یاد میگیرن آپولو هوا کنن؟
آره دقیقا، مخصوصا که این روزها نیاز نیست لباس فرم بپوشن،هر روز قبل از رفتن جلوی آینه کلی برای خودش استایل میکنهمسأله آپولو نیست وقتی همه بچه ها میرن بچه خودش معذب میشه تو خونه هی بهونه گیری میکنه

| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 133 | |
|
|
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 3435 | |
| P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 254 | |
|
|
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 278 | |
|
|
دوس داری همین الان چه خبری بشنوی؟؟؟؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 188 |