همین الان داری به چی فکر میکنی؟

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
به اینکه احتمالا بخاطر اینه که بله هم داره میشه مثل weechat چینی ها که کل زندگیشان رو بر پایه ی اونه و ازش استفاده های زیادی میکنن

naghmeirani

مدیر کل سایت
عضو کادر مدیریت
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
ب اینکه:امان از دست ادمین عزیز،جناب پیرجو هم فک کنم همینطوره ،کار از محکم کاری عیب نمی کنه

به اینکه ادمین اونقدر تو عنوان گذاشتن برا نغمه عجله کرده که چهارتا عنوان گذاشته، یکیش مدیر کل سایت هست و همزمان با حفظ سمت مدیر ارشد هم هست :w25:

پسر بهاری

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه چرا مهدی جان اعتقاد داره بله یه اپلیکیشن عالیه 🤔🤔🤔🤔
شده از بروجرد تا ملایر میام حضوری ازت میپرسم داداش
😊
به اینکه عالی ن ولی بین همه اپلیکیشن های مثل خودش از همه کاربردی تره
به اینکه فقط ارتباط و چت و گروه نیست
اینکه بازو های مختلفی داره
من بسته پستی زیاد برام میاد قبل از اینکه خودم بدونم چیزی داره برام پست میشه بهم اطلاع میده و لحظه ای میشه وضعیتش رو چک کرد
به اینکه وقتی دکتر میری نسخه الکترونیکی دکتر رو بهت نمایش میده و ریز داروهای ک برات نوشته یا داروخانه صادر کرده
به اینکه واریز و برداشت از کارت بانکی رو بهت اطلاع میده بدون نیاز به فعال کردن و هزینه دادن به بانک ها
به اینکه رهگیری دادنامه ها و سهام ادالت و ثبت اسناد، سبد کالا و خلافی خودرو ، و...
به اینکه کارت ب کارت خیلی راحت و امن بدون داشتن شماره کارت یا حساب طرف مقابل
به اینکه بررسی وضعیت چک و سابقه صاحب حساب و....

به فروشگاه های اینترنتی مختلف و...

ی سری چیزایی دیگه هم داره من تا حالا استفاده نکردم ولی اینا واقعا کاربردی بودن برام و الا از لحاظ چت شاید در سال چند بار با کسی صحبت کنم :D

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
به اینکه! اگر امکان کارت به کارت خیلی راحت بدون داشتن شماره کارت و حساب طرف رو داشته باشی باید به امن بودنش شک کنی!
البته بستگی به این داره که امن بودن رو چی تعریف کنی!
اگر این امن بودن همون امنیتی ه که داریم! حق با شماست

پسر بهاری

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه چرا محسن بدون اطلاعات زود قضاوت میکنه :sneaky::D
ب اینکه بله برنامه بانک ملیه و اطلاعات رو از طریق شماره تلفن میگیره
ب اینکه مث بقیه برنامه ها هیچ آدم فیکی توش نیس!!! و این بهترین مزیتش هست.
به اینکه امنیت مون چشه؟:unsure: اگه منظور جاسوسا و خائنان هست که ان شاالله این درخواست که تو کارزار مردم دارن راه میندازن جواب بده و انجامش بدن ک ریشه شون در بیاد

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه عالی ن ولی بین همه اپلیکیشن های مثل خودش از همه کاربردی تره
به اینکه فقط ارتباط و چت و گروه نیست
اینکه بازو های مختلفی داره
من بسته پستی زیاد برام میاد قبل از اینکه خودم بدونم چیزی داره برام پست میشه بهم اطلاع میده و لحظه ای میشه وضعیتش رو چک کرد
به اینکه وقتی دکتر میری نسخه الکترونیکی دکتر رو بهت نمایش میده و ریز داروهای ک برات نوشته یا داروخانه صادر کرده
به اینکه واریز و برداشت از کارت بانکی رو بهت اطلاع میده بدون نیاز به فعال کردن و هزینه دادن به بانک ها
به اینکه رهگیری دادنامه ها و سهام ادالت و ثبت اسناد، سبد کالا و خلافی خودرو ، و...
به اینکه کارت ب کارت خیلی راحت و امن بدون داشتن شماره کارت یا حساب طرف مقابل
به اینکه بررسی وضعیت چک و سابقه صاحب حساب و....

به فروشگاه های اینترنتی مختلف و...

ی سری چیزایی دیگه هم داره من تا حالا استفاده نکردم ولی اینا واقعا کاربردی بودن برام و الا از لحاظ چت شاید در سال چند بار با کسی صحبت کنم :D
والا داش مهدی اینجوری که میکی عالیه
چون من تا حالا زیاد استفاده کاربردی نکردم
فقط چند تا کانال خبری عضوم 😘

کلبه تنهایی من

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مگه خونه تازه عروس هر ماه مادر شوهرم اینا پا میشن میان غذایی مهمونی
ما تا یه سال خونه تازه عروس کسی نمیره،
بابا بزارید عروس یکم خودشو پیدا کنه ببینه زندگی یعنی چی، دارم فکر میکنم ازاین به بعد هر ماه غذایی من نمیتونم

sevda66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه دغدغه انسانهای اولیه هم همین بود. تلاش سخت روزانه برای حفظ بقا و تامین نیازهای اولیه تو این دوره دیگه حق کسی این نبود واقعا . کاش میشد خبر داشت ۱۰۰ سال بعد چی راجع به ما میگن:cool:

*M.A*

کاربر بیش فعال
به اینکه واقعا ممکنه برق نداشته باشیم؟ پس چرا من انقدر بیخیالم؟ :w09:
به اینکه منم شدیدا بی خیالم عزیزانمم سپردم به خدا..

کاری که در زمینه جنگ از دستم ساخته نیست ولی میتونم با آرامش داشتن بهشون حال خوب بدم و لحظات خوشی رو واسشون بسازم..
به اینکه این چند روز سعی کردم از هرچیزی بهانه ای درست کنم واسه ایجاد فضای آروم و شاد..