اگر درمان نکنه در سن بالا به احتمال زیاد به افسردگی هم میرسه. و مهمترین قدمش اینه که خودشم قبول داشته باشه به درمان نیاز دارهبه اینکه وسواس خواهرم وارد مرحله نگران کننده ای شده.وقتی میاد مهمونی با خودش صندلی میاره![]()

متاسفانه افسرده هم شده .دارو میخوره ولی خبری از بهبود نیست روزبه روز بدتر میشهاگر درمان نکنه در سن بالا به احتمال زیاد به افسردگی هم میرسه. و مهمترین قدمش اینه که خودشم قبول داشته باشه به درمان نیاز داره![]()

تشخیص و درمان مشکلات اعصاب و روان پیچیده هستمتاسفانه افسرده هم شده .دارو میخوره ولی خبری از بهبود نیست روزبه روز بدتر میشه![]()
. شاید داروی مناسبی براشون نباشه . اگر تهران نیستین از ویزیت آنلاین کلینیکهای تخصصی هم میتونین استفاده کنین .به اینکه من گاهی فکر میکردم خانم هستی و گاهی هم آقا.به اینکه من انگار انرژی زنانه ام خیلی پایینه چون از اولم که اومدم اینجا اکثرا فکر کردن من آقا هستم منم به روی خودم نیاوردم که آقا نیستم.انگار با آقا بودن احساس امنیت بیشتری کردم
به اینکه من همون اول که تشریف آوردی بهتون گفتم خانم فروتن ، گفتی چرا فکر میکنی من خانومم ، اینجا بود که بچه ها شک کردند اما من مطمئن بودم خانومیبه اینکه من انگار انرژی زنانه ام خیلی پایینه چون از اولم که اومدم اینجا اکثرا فکر کردن من آقا هستم منم به روی خودم نیاوردم که آقا نیستم.انگار با آقا بودن احساس امنیت بیشتری کردم
من حالتهام توی کلام نمیاد، منتها توی چشمهام دنیایی از حرف هستبه اینکه دوستان چرا به جمله من میخندن؟
باور کنید خیلی سخته تو این شرایط عفت کلام داشتن![]()

منم فعلا کظم غیظ میکنم خواهرمن حالتهام توی کلام نمیاد، منتها توی چشمهام دنیایی از حرف هست![]()

| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 133 | |
|
|
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 3435 | |
| P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 254 | |
|
|
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 278 | |
|
|
دوس داری همین الان چه خبری بشنوی؟؟؟؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 188 |