همین الان داری به چی فکر میکنی؟

Bahar5746

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه قالیباف چطوری روش شده بره با معاون اول کسی که تمام سران رو کشته دست بده!
یعنی ممکنه روبوسی هم کرده باشه؟!
نه بابا کار به گیس و گیس کشی داشت می‌کشید
آخرش کاری میکنن پاکستانی‌ها خودشونو منفجر کنند🤣🤣

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
نه بابا کار به گیس و گیس کشی داشت می‌کشید
آخرش کاری میکنن پاکستانی‌ها خودشونو منفجر کنند🤣🤣
به اینکه نه بابا
رسانه های معاند همه پوشش دادن این حرکتش رو
به اینکه همینا که امروز با معاون اولش دیدار کردن دیروز گفتن اینکه تورو هم زنده گذاشتیم فقط برای این بود بیاریمت پاکستان!
یعنی امروز با کسی که چنین حرفی زده چی گفتن و شنیدن؟

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
به اینکه تیپاکس که حالا باز خوبه، این اواخر قرار بود یه سند برامون بیاد، این پستی که کارش فقط جابه‌جایی سند هست چیه؟(اسمش رو یادم رفت!)، داغون بود، افتضاحه افتضاح.
فکر کن در این حد که توی سایت زده بود رسیده به مقصد، در صورتی که نرسیده بود، من چندبار زنگ زدم و پیگیر شدم، در نهایت معلوم شد طرف سند رو از دفتر گرفته که تحویل من بده ولی ماشینش خراب میشه و میبره تعمیرگاه، در نهایت من خودم دو روز بعد رفتم از توی تعمیرگاه سندم رو از اون آقا گرفتم :cautious: :thumbsdown:

Bahar5746

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه تیپاکس که حالا باز خوبه، این اواخر قرار بود یه سند برامون بیاد، این پستی که کارش فقط جابه‌جایی سند هست چیه؟(اسمش رو یادم رفت!)، داغون بود، افتضاحه افتضاح.
فکر کن در این حد که توی سایت زده بود رسیده به مقصد، در صورتی که نرسیده بود، من چندبار زنگ زدم و پیگیر شدم، در نهایت معلوم شد طرف سند رو از دفتر گرفته که تحویل من بده ولی ماشینش خراب میشه و میبره تعمیرگاه، در نهایت من خودم دو روز بعد رفتم از توی تعمیرگاه سندم رو از اون آقا گرفتم :cautious: :thumbsdown:
دقیقا .سه ماهه سند قرار برامون بفرستن هر بار پیام میاد تحویل پست شده اما هنوز بدستمون نرسیده جالبه ۹۰۰ هزینه پست گرفتن گفتم پست عادی نمیفرستیم

*mahdieh*

کاربر ممتاز
دقیقا .سه ماهه سند قرار برامون بفرستن هر بار پیام میاد تحویل پست شده اما هنوز بدستمون نرسیده جالبه ۹۰۰ هزینه پست گرفتن گفتم پست عادی نمیفرستیم
دقیقا از ما هم 600 گرفته بودن
حالا بماند که اصلا از پیگیری توی سایتش هم نمیفهمیدم که این سند کجاست

sevda66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بعد از چند روز تو سایت میزنن به مقصد رسیده ثبت بشه تا برگشت نخوره . اخرش خودمون باید بریم تحویل بگیریم . من چندین بار رفتم تو انبارش وسط کوهی از بسته باید خودم پیدا میکردم
انقدر همه چی حساب کتاب داره .

*mahdieh*

کاربر ممتاز
بعد از چند روز تو سایت میزنن به مقصد رسیده ثبت بشه تا برگشت نخوره . اخرش خودمون باید بریم تحویل بگیریم . من چندین بار رفتم تو انبارش وسط کوهی از بسته باید خودم پیدا میکردم
انقدر همه چی حساب کتاب داره .
آدم باید با مامورهای پست رفیق بشه، خونه‌ی قبلیمون یه مامور پست داشت که دیگه شماره‌ش رو داشتیم و اونم ما رو میشناخت و کلا خیلی از کارهامون رو همون پشت تلفن حل میکردیم. پیش میومد که بد موقع بسته رو برامون میاورد،دیگه نمیومد در خونه،سر کوچه‌مون مغازه بود که آشنا بود، زنگ میزد که بد موقع بود نخواستم مزاحم بشم،بسته رو گذاشتم پیش سینا،هر وقت تونستین برین بگیرین،کلا باحال بود، خیلی کارمون رو راه مینداخت.

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
به این که من میخوام بار بفرسم با تیپاکس شما حرف از پست زدین :D
به اینکه تنها خوبی تیپاکس اینه که سقف بیمش بالاتره
میخواستم گوشیم رو بدم بفرستن برام, قیمتش از سقف بیمه ی اداره پست بیشتر بود، اجبارا دادم تیپاکس که البته سالم رسید به دستم

aynaz.m

کاربر فعال تالار ادبیات ,
کاربر ممتاز
به اینکه
قبلا فکر میکردم والدینم چطور وسط جنگ ازدواج کردند تازه بچه دار هم شدند
والا من بودم اصلا به هیچی نمی‌توانستم فکر کنم
هنوز هم همینطورم، از استرس زیاد دست و دلم زیاد به کار نمیره ولی باید خودم جمع جور کنم
آینده نامشخص و من میترسونه