نه بابا کار به گیس و گیس کشی داشت میکشیدبه اینکه قالیباف چطوری روش شده بره با معاون اول کسی که تمام سران رو کشته دست بده!
یعنی ممکنه روبوسی هم کرده باشه؟!
به اینکه نه بابانه بابا کار به گیس و گیس کشی داشت میکشید
آخرش کاری میکنن پاکستانیها خودشونو منفجر کنند![]()
دقیقا .سه ماهه سند قرار برامون بفرستن هر بار پیام میاد تحویل پست شده اما هنوز بدستمون نرسیده جالبه ۹۰۰ هزینه پست گرفتن گفتم پست عادی نمیفرستیمبه اینکه تیپاکس که حالا باز خوبه، این اواخر قرار بود یه سند برامون بیاد، این پستی که کارش فقط جابهجایی سند هست چیه؟(اسمش رو یادم رفت!)، داغون بود، افتضاحه افتضاح.
فکر کن در این حد که توی سایت زده بود رسیده به مقصد، در صورتی که نرسیده بود، من چندبار زنگ زدم و پیگیر شدم، در نهایت معلوم شد طرف سند رو از دفتر گرفته که تحویل من بده ولی ماشینش خراب میشه و میبره تعمیرگاه، در نهایت من خودم دو روز بعد رفتم از توی تعمیرگاه سندم رو از اون آقا گرفتم![]()
![]()
دقیقا از ما هم 600 گرفته بودندقیقا .سه ماهه سند قرار برامون بفرستن هر بار پیام میاد تحویل پست شده اما هنوز بدستمون نرسیده جالبه ۹۰۰ هزینه پست گرفتن گفتم پست عادی نمیفرستیم
بعد از چند روز تو سایت میزنن به مقصد رسیده ثبت بشه تا برگشت نخوره . اخرش خودمون باید بریم تحویل بگیریم . من چندین بار رفتم تو انبارش وسط کوهی از بسته باید خودم پیدا میکردمبه اینکه تیپاکس که حالا باز خوبه، این اواخر قرار بود یه سند برامون بیاد، این پستی که کارش فقط جابهجایی سند هست چیه؟(اسمش رو یادم رفت!)، داغون بود، افتضاحه افتضاح.
فکر کن در این حد که توی سایت زده بود رسیده به مقصد، در صورتی که نرسیده بود، من چندبار زنگ زدم و پیگیر شدم، در نهایت معلوم شد طرف سند رو از دفتر گرفته که تحویل من بده ولی ماشینش خراب میشه و میبره تعمیرگاه، در نهایت من خودم دو روز بعد رفتم از توی تعمیرگاه سندم رو از اون آقا گرفتم![]()
![]()
آدم باید با مامورهای پست رفیق بشه، خونهی قبلیمون یه مامور پست داشت که دیگه شمارهش رو داشتیم و اونم ما رو میشناخت و کلا خیلی از کارهامون رو همون پشت تلفن حل میکردیم. پیش میومد که بد موقع بسته رو برامون میاورد،دیگه نمیومد در خونه،سر کوچهمون مغازه بود که آشنا بود، زنگ میزد که بد موقع بود نخواستم مزاحم بشم،بسته رو گذاشتم پیش سینا،هر وقت تونستین برین بگیرین،کلا باحال بود، خیلی کارمون رو راه مینداخت.بعد از چند روز تو سایت میزنن به مقصد رسیده ثبت بشه تا برگشت نخوره . اخرش خودمون باید بریم تحویل بگیریم . من چندین بار رفتم تو انبارش وسط کوهی از بسته باید خودم پیدا میکردم
انقدر همه چی حساب کتاب داره .
به اینکه تنها خوبی تیپاکس اینه که سقف بیمش بالاترهبه این که من میخوام بار بفرسم با تیپاکس شما حرف از پست زدین![]()
به اینکه انگاری شصت شصت بوده داستانبه اینکه ۲۵ ساعت چی بهم گفتن
یعنی چند تا لیوان آب قند مصرف شد![]()
به اینکه، نه فرشبافی داشتنبه اینکه تیم شما اتلتیکو بود؟

| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 133 | |
|
|
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 3435 | |
| P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 254 | |
|
|
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 278 | |
|
|
دوس داری همین الان چه خبری بشنوی؟؟؟؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 188 |