به یه سکوت مطلق
دو هفته پیش به لباس اینترنتی سفارش دادیم سایز ۴۰ سفارش ما بود سایز ۵۲ فرستاد .کیفیت لباس هم که نگم افتضاح بود .بعد از کلی بحث و دلیل بالاخره پس گرفتن .یعنی مونده بودم با این لباس چکار کنمبه جریان این سفارش دادن وسایل، نمیفهمم مگه کارخونهها کنترل کیفی ندارن؟ بعد از تولید محصول نمیره کنترل کیفیت برای گرفتن تاییدیه نهایی؟
یا اینکه محصولی که داره فرستاده میشه، قبلش متن سفارش مشتری رو نمیخونند تا محصول اشتباه نفرستن؟
بعد از بیست روز که لوستر سفارش داده بودیم،تازه دیروز دستمون رسید.
سهتا لوستر شبیه همدیگه برای قسمت پذیرایی، از این سه تا یکیش کلا فرق داشت با دوتای دیگه و اون دوتای شبیه به همدیگه هم یکیش کمی زدگی و مشکل داشت
واقعا مردم رو چی فرض کردن اینا؟
حالا امروز بردم اون دوتا رو تحویل دادم، گفته سه چهار روز دیگه آماده میشه، منکه بعید میدونم، پولش رو گرفته و نگرانی بابت پول هم نداره، حالا بعد از هر چند روز فقط امیدوارم آخرش سالم تحویل من بدم![]()
آخه 40 کجا، 52 کجا؟دو هفته پیش به لباس اینترنتی سفارش دادیم سایز ۴۰ سفارش ما بود سایز ۵۲ فرستاد .کیفیت لباس هم که نگم افتضاح بود .بعد از کلی بحث و دلیل بالاخره پس گرفتن .یعنی مونده بودم با این لباس چکار کنم
به اینکه خونهی ما از 8 شب به بعد همه توی مود خوابیمب اینکه بهترین ساعت خواب شب چ موقع است
ب اینکه این ساعت خیلی عالیهبه اینکه خونهی ما از 8 شب به بعد همه توی مود خوابیم
پسرم 8 میخوابه،ما هم تا 9، 9.5کم کم میریم میخوابیم،همین الانشم من قاچاقی بیدارم، شوهرم و پسرم خوابن![]()
سلام عزیزم بله خیلی عالی بود خدارو شکربه بهار جون و مراسم خواستگاری دیشب
امیدوارم همه چی خوب پیش رفته باشه![]()
به اینکه چه مراسم قشنگی
به اینکه ولی خواب صبح یه چیز دیگهستب اینکه واقعا واقعااا قدیمی ها گفتند صبح زود بیدار بشید تا کام روا شوید
چ علمی داشتند!!!
به اینکه:به اینکه این آزاده خانم محترم کیه؟
ب اینکه امشب مهمون داشتم تنظیم خوابم رو بهم زدبه اینکه ولی خواب صبح یه چیز دیگهست![]()
به اینکه چقد اخلاقت مث منهبه این شانس خوشگلم
داشتم دعا میکردم که پسرم قاچ آخر پیتزاش رو نخوره و این قاچ یکی مونده به آخری که داره میخوره آخریش باشه و بگه سیر شدم و من اون آخری رو بخورم، در همین لحظه پیتزای توی دستش از دستش افتاد توی لیوان آبش
اونم رفت قاچ آخری رو بخوره![]()
من دوست دارم دعوت کنم اما شما بیکار که نیستی بیای تیران برای یه جشنوارهبه اینکه چه مراسم قشنگی
درضمن یادم نمیاد کسی دعوتمون کرده باشه،وگرنه خودمون علم غیب که نداریم![]()
اصلا و ابدا اینطور نیستبه علیرضا که از پشت اون موبایلش همه رو سر کار گذاشته و به ریش نداشتهمون میخنده![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 132 | |
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1618 | |
![]() |
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2736 | |
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 239 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 264 |