!austenite
کاربر حرفه ای
به اینکه eterno مال کدوم شهرمازندرانه؟
به اینکه:به اینکه eterno مال کدوم شهرمازندرانه؟
به گزینه ی دومبه اینکه مگه شما جویباری هستین؟ یا مثلا آملی؟
به اینکه پس همسایه ایمبه گزینه ی دوم![]()
به اینکه احوال همسایهبه اینکه پس همسایه ایم![]()
به اینکه بله خداروشکر سه تاییمون خوبیمبه اینکه احوال همسایه
خوبه همسایه؟
کوروش جان خوبه؟![]()
به اینکه مهم اینه که زبان مشترک داریم، چه اهمیتی داره یه استان بودن یا نبودن.به اینکه اینجا همه فامیلن فقط ما غریب افتادیم![]()
به اینکه چرا پستم توی تالارکامپیوتر پاک شده؟مشکلش چی بود؟
به اینکه امیدوارم خدا کمکت کنه و اون چیزی بشه که دلت میخوادبه اینکه شنبه سه هفته بعد چی میشه؟
به اینکه خدایا! کمکم کن لطفا
به اینکه یه کم ذهنم در گیره
به اینکه چرا که نه، وقتی شرایط رو دارین اصلا عقب نندازین، هرچقدر زودتر ازدواج کنین زودتر زندگیتون جهت دار میشه و نظم میگیره.من نیز به بابام که نوک پیکان رو سمت من گرفته میگه انشالله داماد بشی![]()
به اینکه همین الآنم زندگیم جهت دارهبه اینکه چرا که نه، وقتی شرایط رو دارین اصلا عقب نندازین، هرچقدر زودتر ازدواج کنین زودتر زندگیتون جهت دار میشه و نظم میگیره.
به اینکه فدا مدا گل نازنینبه اینکه امیدوارم خدا کمکت کنه و اون چیزی بشه که دلت میخواد![]()
به اینکه امیدوارم هر چی خیره برای آقا محسن مدیرمون پیش بیاد۰به اینکه همین الآنم زندگیم جهت داره
ولی خب شرایطش و مشترک مورد نظر در شبکه موجود نمیباشد![]()
به اینکه:به اینکه همین الآنم زندگیم جهت داره
ولی خب شرایطش و مشترک مورد نظر در شبکه موجود نمیباشد![]()
به اینکه من خودمم دیگه آملی به حساب نمیام و ساکن بیابون هستمبه اینکه:
نه فکر میکنین، بعد از ازدواج شرایط فرق میکنه، سر و سامون زندگی خیلی خیلی بیشتر میشه. مشترک مورد نظر حتما باید از آمل باشه؟ فامیل های آملیمون همه ازدواج کردن ولی اگه بابلی بخواین میتونم معرفی کنم![]()
به اینکه پس محسن دختر مردم رو اذیت نکنه و از آمل به بیابون نکشونه، همونجا یکی رو انتخاب کنه و ازدواج کنند که حداقل اون بنده خدا نزدیک خانواده ش باشهبه اینکه من خودمم دیگه آملی به حساب نمیام و ساکن بیابون هستم![]()
به اینکه یه بچه کاکتوس پیدا کنم که تو بیابون بهش سخت نگذرهبه اینکه پس محسن دختر مردم رو اذیت نکنه و از آمل به بیابون نکشونه، همونجا یکی رو انتخاب کنه و ازدواج کنند که حداقل اون بنده خدا نزدیک خانواده ش باشه![]()
متاسفانه ی نرم افزار هست که با ی تماس مجازی فعال میشه رو گوشی و تمام گوشیت رو هک میکنه و بدتر اینکه دوربین،موقیعت،شنود صدا و.......به همه توصیه میکنم مدتی یک بار گوشیتون رو فرمت کنید مخصوصا سامسونگبه اینکه بالا بردن امنیت پسورد و روش های ورود جلوی هک شدن رو میگیره![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 129 | |
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1266 | |
![]() |
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2021 | |
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 231 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 252 |