اوهوم حتما میرم، براش دارم برنامه ریزی میکنمخیلی عالیه، من بیش از 8700 قدم تا حالا نرفتم
10000قدم خیلی خوبه، حیفه ادامه بده حتما لطفا
اوهوم حتما میرم، براش دارم برنامه ریزی میکنمخیلی عالیه، من بیش از 8700 قدم تا حالا نرفتم
10000قدم خیلی خوبه، حیفه ادامه بده حتما لطفا
چقدر خوب خیلی عالیه، برای تناسب اندام باید روزی 10000 قدم راه رفت، شما که روی این 10000 تا رو هم کم کردینمن که روزانه وقتی تو شرکت هستم بیشتر از ۱۳-۱۴ هزار قدم راه میرم![]()
به اینکه شاید دوست محبوبه جان هم مثل من چند وقتیه که صفحه اینستاش رو بسته و سراغش نرفته.به اینکه چند وقته از دوستم خبر ندارم و هیچ راه ارتباطی ندارم ازش خبر بگیرم
البته از طریق ایمیل و اینستا بهش پیام دادم اما بازم خبری نیست![]()
به اینکه منم چقد دلم میخواد کلاس آواز برم.به این که شروع کنم به یادگیری نواختن ویولن
من این هفته که برم شهر پیگیر میشم که تو این ماه شروع کنمبه اینکه منم چقد دلم میخواد کلاس آواز برم.
به اینکه شهر یعنی کجا؟ مگه شما کجایین؟من این هفته که برم شهر پیگیر میشم که تو این ماه شروع کنم
شما نیز بسم الله
ما تو بیابون های اطراف قله دماوند هستیمبه اینکه شهر یعنی کجا؟ مگه شما کجایین؟![]()
گفتین خانه پدری یهو فکرم رفت به حس و حال قبل ازدواجم نسبت به خونه بابا و مامانم، حس حال ادم قبل و بعد از ازدواج کاملا متفاوت میشه.ما تو بیابون های اطراف قله دماوند هستیم
شهر میشه محل خانه ی پدری
به اینکه ساعت کارم نیم ساعت دیگه تموم میشه میرم استراحت![]()
سلامبه اینکه شاید دوست محبوبه جان هم مثل من چند وقتیه که صفحه اینستاش رو بسته و سراغش نرفته.
به اینکه همه ی ما همینطوریم، چون زندگی رو فقط توی دوییدن دیدیم، از زندگی لذت بردن رو بلد نیستیم.به اینکه چرا اینقدر دنبال اینم که وقتمو پر کنم و چرا کاری انجام ندادن رو اتلاف وقت و زندگی میدونم![]()
پیشنهاد میشه به مشاور مراجعه کنیدمن از دیشب حالم بده، همش هم فکرم پیش علت حال خرابمه، خودم رو مقصر میدونم، رو دادن زیاد به آدمها همیشه پر از دردسره![]()
متاسفانه من زیاد فکر میکنم و دقتم روی مسائل خیلی خیلی زیاده برای همین گاهی انقد ذهنم شلوغ میشه که اون لحظه واقعا میگم کاش یه مشاوری بود که میشد فقط باهاش حرف زد.پیشنهاد میشه به مشاور مراجعه کنید
میتونه کمک کنه در راستای رفع این مشکل
مشاوران گرامی هستن همیشه و میتونن کمک حال باشنمتاسفانه من زیاد فکر میکنم و دقتم روی مسائل خیلی خیلی زیاده برای همین گاهی انقد ذهنم شلوغ میشه که اون لحظه واقعا میگم کاش یه مشاوری بود که میشد فقط باهاش حرف زد.
به اینکه نغمه جون دعوام کردهبه اینکه پس سر دردم کی می خواد خوب شه؟
به اینکه مرسی عزیزانم که وقت میذارین برای باشگاه
به اینکه حس خوبی دارم وقتی اینجام
به اینکه لطفا دوستان پستتون رو با "به اینکه" شروع کنید
به اینکه مرسی همراهان خوبمون
به اینکه فدا مدا گلمبه اینکه نغمه جون دعوام کرده![]()
به اینکه کلیییییییی ماچ به روی گلتبه اینکه فدا مدا گلم
به اینکه کی جرئت داره گل ما رو دعوا کنه؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 129 | |
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1266 | |
![]() |
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2017 | |
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 231 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 252 |