همین الان داری به چی فکر میکنی؟

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
به سوتی امشبم و مزه‌ی بد آب‌نمکِ حاصل از این سوتی که الان توی دهنمه🥴
امشب که شام خوردیم، داشتم ظرفها رو از روی میز جمع میکردم که ببرم توی سینک بزارم، به همراه یه سری بشقاب،یه دونه نمکدون هم دستم گرفتم که ببرم، وقتی به سینک رسیدم،دیدم نمکدون رو برعکس گرفتم😐
به فاصله‌ی سه چهار متر از سر میز تا کنار سینک پر از نمک شده🤦‍♀️😂
حالا بعد از جاروبرقی کشیدن و جمع و جور کردن خراب‌کاری، لیوانم که روی میز بود رو برداشتم و آب ریختم توش که بخورم، دیدم آب شوره،نگو توی لیوان هم نمک ریخته بود🤦‍♀️🤣

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شبکه آی فیلم تبلیغ گل‌های داوودی پخش میکرد به این فکر میکردم چرا ما بچه بودیم میبردن سینما این فیلم و ببینیم .
زار میزدیما آخه چرا

eterno

کاربر ممتاز
شبکه آی فیلم تبلیغ گل‌های داوودی پخش میکرد به این فکر میکردم چرا ما بچه بودیم میبردن سینما این فیلم و ببینیم .
زار میزدیما آخه چرا
به اینکه:
منکه اولین فیلمی که رفتم سینما دیدم یاس‌های وحشی بود، 8 سالم بود، دومین فیلم هم پارک وی، دیگه خودت در نظر بگیر که چقدر روی فیلم‌هایی که ما میدیدیم نظارت بود🤣🤣
تنها سکانسی از فیلم یاس‌های وحشی رو که درک کردم و هنوزم یادمه، صحنه‌ای بود که یه آقایی اسمش رضا بود، خانومش خارجی بود،صداش میزد رُضا، منم خنده‌م میگرفت🤣🤣🤣
از پارک وی هم فقط صحنه‌ای رو یادمه که نیما شاهرخ شاهی چاقو رو فرو کرد توی دست مادرش که روی میز آشپزخونه بود😐😂

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه:
منکه اولین فیلمی که رفتم سینما دیدم یاس‌های وحشی بود، 8 سالم بود، دومین فیلم هم پارک وی، دیگه خودت در نظر بگیر که چقدر روی فیلم‌هایی که ما میدیدیم نظارت بود🤣🤣
تنها سکانسی از فیلم یاس‌های وحشی رو که درک کردم و هنوزم یادمه، صحنه‌ای بود که یه آقایی اسمش رضا بود، خانومش خارجی بود،صداش میزد رُضا، منم خنده‌م میگرفت🤣🤣🤣
از پارک وی هم فقط صحنه‌ای رو یادمه که نیما شاهرخ شاهی چاقو رو فرو کرد توی دست مادرش که روی میز آشپزخونه بود😐😂
واقعا سلامت روان نسل ما خیلی براشون مهم بود🤣🤣

eterno

کاربر ممتاز
واقعا سلامت روان نسل ما خیلی براشون مهم بود🤣🤣
تازه یه فیلم دیگه بود که بابام فیلمش رو گرفته بود و با ویدئو دیدیم،آقاهه آتیش میگیره و میسوزه،بعد شب میاد به خواب یکی از بازیگرها که با صورت سوخته داره از پله میاد پایین😐
اون شب از ترس نتونستم بخوابم، دیگه انقدر ترسیدم که رفتم پیش مامان و بابام، بابام هم دعوام کرد که چرا اومدی پیش ما😐🤦‍♀️
واقعا سلامت روان موج میزد توی نسل ما🙄

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تازه یه فیلم دیگه بود که بابام فیلمش رو گرفته بود و با ویدئو دیدیم،آقاهه آتیش میگیره و میسوزه،بعد شب میاد به خواب یکی از بازیگرها که با صورت سوخته داره از پله میاد پایین😐
اون شب از ترس نتونستم بخوابم، دیگه انقدر ترسیدم که رفتم پیش مامان و بابام، بابام هم دعوام کرد که چرا اومدی پیش ما😐🤦‍♀️
واقعا سلامت روان موج میزد توی نسل ما🙄
از این مدل سم ها زیاده
طفلی ماها🙄

پسر بهاری

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

eterno

کاربر ممتاز
سلام ممنونم حتما امتحان میکنم 🌹

ب اینکه دارم خیلی تغییر میکنم...
به اینکه:
من امشب عکس پروفایلتون رو دیدم، احساس کردم چهره‌تون با رفتاری که از خودتون بین ما نشون دادین، کاملا سنخیت داره.
من فکرم در مورد شما این بود که آدم آرومی هستین،عکستون هم همچین حسی داره.

پسر بهاری

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه:
من امشب عکس پروفایلتون رو دیدم، احساس کردم چهره‌تون با رفتاری که از خودتون بین ما نشون دادین، کاملا سنخیت داره.
من فکرم در مورد شما این بود که آدم آرومی هستین،عکستون هم همچین حسی داره.
به اینکه ممنونم نظر لطفتونه 🙏🌺