همین الان داری به چی فکر میکنی؟

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
به اینکه بقیشو وقتی بچه ها را دعوت کردی براشون هزینه کن و بهترین غذاها را بده و آخر سر هم که دارن میرن به هر کدوم یه گونی برنج و چندتا ماهی و ....بده
به اینکه:
آقا ما الان شدیییییدا توی حالت اقتصاد مقاومتی هستیم، هزار تومن پول رو هم با برنامه خرج میکنیم، الکی منو توی خرج ننداز، الان اصلا آمادگی اینهمه بریز بپاش رو ندارم😁

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه:
آقا ما الان شدیییییدا توی حالت اقتصاد مقاومتی هستیم، هزار تومن پول رو هم با برنامه خرج میکنیم، الکی منو توی خرج ننداز، الان اصلا آمادگی اینهمه بریز بپاش رو ندارم😁
به اینکه از مابقی 250 تومن به بالا میخوای بدی ، خودت گفتی 250 کافیه
پس بقیشو خرج کن

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه از مابقی 250 تومن به بالا میخوای بدی ، خودت گفتی 250 کافیه
پس بقیشو خرج کن
به اینکه:
دیگه خودت اصرار میکنی من نمیتونم حرفی بزنم، پس بقیه‌ش رو هم بزن به همون حساب بانک ملتم😁

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه:
دیگه خودت اصرار میکنی من نمیتونم حرفی بزنم، پس بقیه‌ش رو هم بزن به همون حساب بانک ملتم😁
به اینکه حالا اگه 250 را هم بردی که خیلی میشه (1100 میشه)میخوای چیکار کنی؟

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه حالا اگه 250 را هم بردی که خیلی میشه (1100 میشه)میخوای چیکار کنی؟
به اینکه:
ماشین بیچاره‌ رو که فروختم رو دوباره میخرم، روز اول واقعا براش غصه خوردما،خیلی حالم بد بود که طرف جلوی چشمم ماشین رو گرفت برد، تازه میگفت ایشالله بهترش رو بخری،منکه خودم میدونستم قراره بدترش رو بخرم، بدتر با این حرفش غصه‌م میگرفت🥺🙄

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بعد استعفام و پس گرفتن استعفام یک مدت مرخصی بدون حقوق گرفتم ولی دوباره درخواست دادم برم سرکار :( به ما ک رسید آسمان تپید!
خونه پدری ام هستم ... گهگداری میرم بیرون . حالم خیلی بهتره ؟ اما غصه دارم :(
و اینکه بدونم واقعا یعنی از شوهراشون اونا همه طلاق گرفتن و با فلانی ها ازدواج کردن آیا ؟ کجا بردنشون ؟

آخرین ویرایش: