منم یه پیراهن میخوام بدوزم،حوصله دوختن رو ندارم،خیلی گشتم که یه چیزی مثل این مدلی که میخوام رو آماده پیدا کنم ولی نشد، مجبور شدم بدوزمشبه لباسم که دوختش نصفه مونده
حس خیاطی نیست 🫤
دوخت اصلی تموم شده .لباس مجلسی دوختم جواهر دوزی روش مونده . خیلی زمان بر و ظرافت میخوادمنم یه پیراهن میخوام بدوزم،حوصله دوختن رو ندارم،خیلی گشتم که یه چیزی مثل این مدلی که میخوام رو آماده پیدا کنم ولی نشد، مجبور شدم بدوزمش![]()
ممنون .خیلی خوشگلهبه سلامتی مبارک باشه
آروم آروم روزی نیم ساعت بشین و بدوز، تا آخر محرم تموم میشه
من اینو میخوام بدوزم، برای مراسم چهلمِ آخر هفته بپوشم،البته خرج کارهاش رو انقدر روشن نگرفتم، رنگهاش نرمالتره.
مشاهده پیوست 24095808
من این کار و دوختم البته دنباله پشتشو دوست نداشتم ساده دوختمبه سلامتی مبارک باشه
آروم آروم روزی نیم ساعت بشین و بدوز، تا آخر محرم تموم میشه
من اینو میخوام بدوزم، برای مراسم چهلمِ آخر هفته بپوشم،البته خرج کارهاش رو انقدر روشن نگرفتم، رنگهاش نرمالتره.
مشاهده پیوست 24095808
خیلی قشنگه، مبارکهمن این کار و دوختم البته دنباله پشتشو دوست نداشتم ساده دوختممشاهده پیوست 24095809
فدات عزیزم.اره دامنش فون شده . اره رنگش همینهخیلی قشنگه، مبارکه
دنباله نزاشتی، یعنی دامنش رو فون کردی؟
منم دنباله دوست ندارم، اصلا قشنگ نیست نمیدونم چرا الکی مد شده
ساده خیلی شیکتر شده حتما
رنگ پارچه هم همین رنگه؟
برای مراسم پسرت دوختی مادرشوهر جون؟فدات عزیزم.اره دامنش فون شده . اره رنگش همینه
منم دنباله دوست ندارم
اره البته هنوز تصمیم نگرفتم اینو بپوشم .شاید برم بخرم .مراسم زیاده بالاخره یه جا بدرد میخورهبرای مراسم پسرت دوختی مادرشوهر جون؟![]()
آره تعداد مراسمها زیاده، تازه باید فکر لباس دخترت هم باشی، کلی کار دارین و تا چشم به هم بزنین محرم و صفر تموم میشهاره البته هنوز تصمیم نگرفتم اینو بپوشم .شاید برم بخرم .مراسم زیاده بالاخره یه جا بدرد میخوره
بقول خواهرم تو بدوز نپوشیدی خودم میپوشم،![]()
لباس دخترم خودش یه پروژه جداستآره تعداد مراسمها زیاده، تازه باید فکر لباس دخترت هم باشی، کلی کار دارین و تا چشم به هم بزنین محرم و صفر تموم میشه![]()
به نظر منم آماده بهتره، بیشتر پول میدی ولی خیالت راحتهلباس دخترم خودش یه پروژه جداست
میبرمش تهران هر چی دوست داره بخره
به قول خودش کل اینستا رو شخم زده،![]()
به اینکه:به اینکه کلا نظارت رو محصولات غذایی وجود نداره
رفتم رشته آش خریدم بسته رو باز کردم یک سوم قبل رشته داره
انگار دزدی عادی شده
حتما که نباید از دیوار مردم بالا رفت
کم فروشی هم بدتر از دزدیه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 131 | |
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1503 | |
![]() |
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2504 | |
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 234 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 259 |