به اینکه چه استرسی؟به اینکه امروز یه استرس بهم وارد شد
البته به منم وارد شد، پسرم دویید طرف پلهبرقی و سر خورد و دراز کش چندتا پله رو اومد بالا

به اینکه چه استرسی؟به اینکه امروز یه استرس بهم وارد شد
به اینکه چی شده مگه؟به اینکه پسرم امشب همچین سوتی داد![]()
به اینکه واقعا باز خداروشکر پسر من دیگه یادش رفت، پسر شما که کار رو قشنگ از آب در آوردمامانم شماره خونش خالیه .بچه خواهرم خبر نداشت چون دوستاشو میبره اونجا گند میزنه به خونه .پسرم امشب قشنگ گذاشت کف دستش قیافه خواهرم دیدن داشت
بعد پسرم میگه زودتر میخواستم بگم وقت نشد
حالا ما یک روز کمتر کار داشتیم مهدیه جونبه اینکه امروز چقدر همه سرشون شلوغ بود که نتونستن یه سر اینجا بزنند، مثل اینکه بیکار جمع من و بهارجون بودیم![]()
آخه مسئله اینه که من وسط شلوغیها هم فرصت دارم که توی نت بچرخم، نمیدونم چرا بقیه این فرصت رو ندارنحالا ما یک روز کمتر کار داشتیم مهدیه جون![]()
چون ما همزمان چند تا کار انجام میدیمآخه مسئله اینه که من وسط شلوغیها هم فرصت دارم که توی نت بچرخم، نمیدونم چرا بقیه این فرصت رو ندارن![]()
به اینکه بد موقع میای برادر منمن اومدم هیچ کدومتون نبودین![]()
به اینکه من نمیدونم شما کی میاین خببه اینکه بد موقع میای برادر من![]()
به اینکه همه همینجوریم.به اینکه دیگه فکر پس انداز نیستم از روزی که تصمیم گرفتم چند برابر چیزی که قرار بود پس انداز کنم برای خونه و وسایل خونه هزینه کردم
اصلا من و چه به پس انداز والا![]()
واقعا پول بی برکت شده من یه وقتایی خیلی استرس میگیرمبه اینکه همه همینجوریم.
آخر ماه که میشه میبینیم هیچ کاری هم نکردیما ولی هیچی ته حساب نمونده.
باز خوبه ما همش وام میگیریم و قسط میدیم،اگه این قسطها نبود، اون پولم خرج میشد![]()
بهت حق میدم، چون بچه های بزرگ داری که توی چند سال آینده خرجهای کلانی داری براشون.واقعا پول بی برکت شده من یه وقتایی خیلی استرس میگیرم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 129 | |
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1384 | |
![]() |
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2210 | |
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 231 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 258 |