همین الان داری به چی فکر میکنی؟

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
به اینکه امروز یه استرس بهم وارد شد
به اینکه چه استرسی؟
البته به منم وارد شد، پسرم دویید طرف پله‌برقی و سر خورد و دراز کش چندتا پله رو اومد بالا😐

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه بعضیا براشون جا افتاده شده یا بخودشون اجازه میدن هر حرفی یا کاری در حقم انجام بدن ! آب از آب تکون نخوره ... حالا اگه ما جاشون بودیم آسمون رو ب زمین میدوختن !
گاهی واقعا تعجب میکنم آخه تو من بعضیا چکار میکردن مگه ! بقولی چرا ؟
حیف روزهای جوانیم می‌تونستم کنار بهترین های زندگیم باشم .. ؛(
خیلیا مثل من شاید باشن !
برای خودم و خیلیای دیگه ک قربانی پیس پیس های پرافاده تو خالی و ... شدیم برای بقیه زندگی آرزوی تندرستی و خوشبختی و بهترین ها میکنم و تاسف میخورم ! هع

eterno

کاربر ممتاز
به حرف پسرم🤣🤣🤣
من امروز فکر کردم درست نیست که دو هفته ست از گرگان رفتم بیرون و امروز دست خالی برم خونه‌ی مادرشوهرم اینا، به نظرم اومد که یه چیزی باید براشون میخریدم.
از طرفی تا یکی دو هفته ی دیگه احتمال داره برن یه خونه‌ی دیگه،برای اونجا قصد داشتم یه کادو بگیرم براشون.
تصمیم گرفتم که دوتا پتو مسافرتی براشون بگیرم و بگم از تهران گرفتم و هم اینکه بگم چون میخواستم برای جابه‌جاییتون یه چیزی بخرم،اینو گرفتم. یعنی یه تیر دو نشون بشه.
حالا یک ساعت قبل، قبل از اومدن به خونه ی مادرشوهرم اینا،رفتیم براشون پتو گرفتیم، شوهرم هم به پسرم گفت که بهشون نگو پتوها رو گرگان گرفتیم،مامان میخواد بگه که تهران گرفتیمشون.
حالا از وقتی اومدیم، پسرم هی میاد دم گوشم، میگه مامان لوت بدم؟🤣🤣🤣🤣
برای من اصلا مهم نبود که بگم از گرگان گرفتیما، شوهرم الکی پسرم رو حساس کرده🤦‍♀️😂😂

آخرین ویرایش:

eterno

کاربر ممتاز
مامانم شماره خونش خالیه .بچه خواهرم خبر نداشت چون دوستاشو می‌بره اونجا گند میزنه به خونه .پسرم امشب قشنگ گذاشت کف دستش قیافه خواهرم دیدن داشت🤣
بعد پسرم میگه زودتر میخواستم بگم وقت نشد
به اینکه واقعا باز خداروشکر پسر من دیگه یادش رفت، پسر شما که کار رو قشنگ از آب در آورد🤣🤣🤣
.
حالا بهار جون به نظر که سرم کلاه رفته😁
امروز کلی پول پتو دادم که به قول خودم یه تیر دو نشون کنم، حالا پدر شوهرم میگه خونه رو جابه‌جا نمیکنیم، حوصله اسباب‌کشی به اون یکی خونه رو ندارم🤦‍♀️😂
خوب آخه مرد حسابی اگه قرار نبود خونه عوض کنی، زودتر میگفتی که من انقدر توی خرج نمیفتادم، یه چیز ارزونتر میگرفتم براتون🤦‍♀️🤣

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه دیگه فکر پس انداز نیستم از روزی که تصمیم گرفتم چند برابر چیزی که قرار بود پس انداز کنم برای خونه و وسایل خونه هزینه کردم
اصلا من و چه به پس انداز والا🙄

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه دیگه فکر پس انداز نیستم از روزی که تصمیم گرفتم چند برابر چیزی که قرار بود پس انداز کنم برای خونه و وسایل خونه هزینه کردم
اصلا من و چه به پس انداز والا🙄
به اینکه همه همینجوریم.
آخر ماه که میشه میبینیم هیچ کاری هم نکردیما ولی هیچی ته حساب نمونده.
باز خوبه ما همش وام میگیریم و قسط میدیم،اگه این قسط‌ها نبود، اون پولم خرج میشد🤦‍♀️

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه همه همینجوریم.
آخر ماه که میشه میبینیم هیچ کاری هم نکردیما ولی هیچی ته حساب نمونده.
باز خوبه ما همش وام میگیریم و قسط میدیم،اگه این قسط‌ها نبود، اون پولم خرج میشد🤦‍♀️
واقعا پول بی برکت شده من یه وقتایی خیلی استرس میگیرم🙄

eterno

کاربر ممتاز
واقعا پول بی برکت شده من یه وقتایی خیلی استرس میگیرم🙄
بهت حق میدم، چون بچه های بزرگ داری که توی چند سال آینده خرج‌های کلانی داری براشون.
ولی نگران نباش، دور از جون تو ولی ما هم دیگه پوستمون کلفت شده، به هرحال یاد گرفتین هرجوری شده گلیم خودمون رو از آب بیرون بکشیم.
خدا بزرگه، بسپر به خودش❤️