pishgam_9999
عضو جدید
دوست عزیز واقعا خدا قوت و آفرین. منم توی ساخت شابلون هر کمکی بتونم انجام میدم اگرچه شاغلم و درگیریهای کاریم خیلی خیلی زیاد اما دوست دارم کمک کنم...
در مورد این شابلون من پیشنهاد میکنم یه سرس چیزا رو کمتر کنیم که ابعادش بالا نره...سر جلسه هی مواظب باشیم و حتی کار کردن باهاش راحت تره. نکته بعدی این که بهتر پارکینگ 2تایی و 3 تایی هم بذاریم چون ابعادشون فرق داره.برای برش پله هم یکی بذاریم کافیه چون همونو میتونیم سر جلسه بچرخونیم و ازش استفاده کنیم ضمن این که ابعاد پله در کل طبقات یکی هست. رمپ کج من به شخصه ترجیح میدم استفاده نکنم چون نه حوصله و نه زمان فکر کردن درباره قواعد و ضوابطشو دارم.
بازم ممنون دوست خوب بابت زحماتی که کشیدی.کارت عالییییهه
سلام
شما مهندس عارفه هستید ؟ مگه شما قبول نشده بودی؟
برش پله طبقه اولش ارتفاعش 2.4 هستش بالایی 3 متره--- به تعداد پله ها توجه کن

واسه پارکینگم اون مثلث رو میتونی هر چند تا خاستی کنار هم تکرار کنی رمپ چرخشی هم گفتم اگه یموقع مجبور بشیم بکشیم بد نیست
البته این آزمایشی بود و واسه من تو درس ترسیم خیلی بدرد میخوره ولی مهم اینه که اون اندازه ها رو بدست بیاریم و تو فایلش درست کنیم بعدش که فایل رو دادیم به بچه ها هر کس میتونه مثل سلیقه خودش اونو کم و زیاد کنه و اندازه شابلونشو بزگ و کوچیک بکنه. فقط اندازه هارو تغییر ندید وگرنه کپی یا جابجا کردنش فرقی نمیکنه