همکاری گروهی جهت تهیه نقشه شابلون های مورد نیاز آزمون نظام مهندسی

pishgam_9999

عضو جدید
دوست عزیز واقعا خدا قوت و آفرین. منم توی ساخت شابلون هر کمکی بتونم انجام میدم اگرچه شاغلم و درگیریهای کاریم خیلی خیلی زیاد اما دوست دارم کمک کنم...
در مورد این شابلون من پیشنهاد میکنم یه سرس چیزا رو کمتر کنیم که ابعادش بالا نره...سر جلسه هی مواظب باشیم و حتی کار کردن باهاش راحت تره. نکته بعدی این که بهتر پارکینگ 2تایی و 3 تایی هم بذاریم چون ابعادشون فرق داره.برای برش پله هم یکی بذاریم کافیه چون همونو میتونیم سر جلسه بچرخونیم و ازش استفاده کنیم ضمن این که ابعاد پله در کل طبقات یکی هست. رمپ کج من به شخصه ترجیح میدم استفاده نکنم چون نه حوصله و نه زمان فکر کردن درباره قواعد و ضوابطشو دارم.
بازم ممنون دوست خوب بابت زحماتی که کشیدی.کارت عالییییهه

سلام
شما مهندس عارفه هستید ؟ مگه شما قبول نشده بودی؟

برش پله طبقه اولش ارتفاعش 2.4 هستش بالایی 3 متره--- به تعداد پله ها توجه کن;)
واسه پارکینگم اون مثلث رو میتونی هر چند تا خاستی کنار هم تکرار کنی رمپ چرخشی هم گفتم اگه یموقع مجبور بشیم بکشیم بد نیست

البته این آزمایشی بود و واسه من تو درس ترسیم خیلی بدرد میخوره ولی مهم اینه که اون اندازه ها رو بدست بیاریم و تو فایلش درست کنیم بعدش که فایل رو دادیم به بچه ها هر کس میتونه مثل سلیقه خودش اونو کم و زیاد کنه و اندازه شابلونشو بزگ و کوچیک بکنه. فقط اندازه هارو تغییر ندید وگرنه کپی یا جابجا کردنش فرقی نمیکنه

اولین برش رو زدم و خیلی برای کار نهایی کمکمون خواهد کرد
مشاهده پیوست 223080

خیلی هم خوب خیلی هم عالی....
ممنون از زحمتی که میکشید
اگه کمکی لازمه من هستم
بنظرم داکت پشت آسانسور رو هم به آسانسور اضافه کنیم
اگه دوستان دیگه هم نظری در مورد این شاباون که زحمتشو کشیدن درست کردن بگن خیلی خویه

arefe-rad

عضو جدید
سلام
شما مهندس عارفه هستید ؟ مگه شما قبول نشده بودی؟

برش پله طبقه اولش ارتفاعش 2.4 هستش بالایی 3 متره--- به تعداد پله ها توجه کن;)
واسه پارکینگم اون مثلث رو میتونی هر چند تا خاستی کنار هم تکرار کنی رمپ چرخشی هم گفتم اگه یموقع مجبور بشیم بکشیم بد نیست

البته این آزمایشی بود و واسه من تو درس ترسیم خیلی بدرد میخوره ولی مهم اینه که اون اندازه ها رو بدست بیاریم و تو فایلش درست کنیم بعدش که فایل رو دادیم به بچه ها هر کس میتونه مثل سلیقه خودش اونو کم و زیاد کنه و اندازه شابلونشو بزگ و کوچیک بکنه. فقط اندازه هارو تغییر ندید وگرنه کپی یا جابجا کردنش فرقی نمیکنه

نه عزیزم...ما هم اسم هستیم :biggrin:
واسه شما توی ترسیماتون خوبه اما میدونی چون ابعاد پارکینگ یکی رو نمیشه 2 تا یا سه تا کشید کنار هم ابعاداشون فرق میکنه...
یه پارکینگ 25*5
دو پارکینگ 4.5*5
سه پارکینگ 6.8*5
در مورد پله هم میشه موقع ترسیم زیرزمین دوتا پله رو نکشید..یعنی شابلونو از بعد دوتا پله بذاری و بکشی...امیدوارم منظورمو رسونده باشم:redface:

vertex

اخراجی موقت
ممنون از زحمتی که میکشید
اگه کمکی لازمه من هستم
بنظرم داکت پشت آسانسور رو هم به آسانسور اضافه کنیم
اگه دوستان دیگه هم نظری در مورد این شاباون که زحمتشو کشیدن درست کردن بگن خیلی خویه
بله دوست عزیز بهتره داکت آسانسور پشتش باشه ... بنده خیلی دوست دارم کمک کنم و البته اشکالات زیادی میبینم ولی فعلا در حال پیگیری یه سری مسائل هستم . از اون کارم اطمینان پیدا کردم حتما در خدمت هستم .

آخرین ویرایش:

pishgam_9999

عضو جدید
نه عزیزم...ما هم اسم هستیم :biggrin:
واسه شما توی ترسیماتون خوبه اما میدونی چون ابعاد پارکینگ یکی رو نمیشه 2 تا یا سه تا کشید کنار هم ابعاداشون فرق میکنه...
یه پارکینگ 25*5
دو پارکینگ 4.5*5
سه پارکینگ 6.8*5
در مورد پله هم میشه موقع ترسیم زیرزمین دوتا پله رو نکشید..یعنی شابلونو از بعد دوتا پله بذاری و بکشی...امیدوارم منظورمو رسونده باشم:redface:

در مورد پله درست میگید.
در مورد پارکینگ فک کنم اینا ابعاد بین ستوناس که با همون یدونه مثلث میشه بین ستون 7.5 متری 3 تا ماشین کشید.

hamedzjg

عضو جدید
دو تا مطلب به ذهنم رسید الان که تایپیکهارو دیدم تو این 2 روز..نمیدونم..حال آدم گرفته میشه دلم میخواست نگم ولی الان دلم خواست بگم...خواهش میکنم مطلبی که مینویسمو برچسب نکنید که بحث اینجا به حاشیه نره ...اول اینکه رو این بحث شابلون بچه ها خیلی حساسیت نشون دادن، شابلون چیزی نیست که معجزه کنه، استفاده ازش خوبه ولی خیلی چیز برجسته ای نیست که اینجا انقدر تبلیغ شده که بهترین شابلون مال منه و ایراد تو شابلون همدیگه رو خیلی برجسته نشون میدن دوستا.. شابلونو هرکس میتونه شخصا درست کنه و چیزایی که با سبک طراحی هر شخص همخونی داره بزاره تو شابلون و سر جلسه از شابلون خودش که ابعاد و همه چیزش با سبک خود فرد هم آهنگه استفاده کنه.. بنظرم انقدر این بحث شابلون برجسته شد که فراموش کردیم ارزش این محیطو .. فراموش کردیم اینجا یه محیط گروهیه برای کمک به هم و برای همه به اندازه ای جا هست که لازم نیست کسی برای جا کردن خودش بقیه رو بکوبه یا کنار بزنه.. کار گروهی رفتار گروهی و درک گروهیو میطلبه.. ارزش هر پستی که اینجا بچه ها وقت میزارن و از تجربیاتشون میگن خیلی زیاده.. یکم بیشتر قدردان باشیم از لطفی که همه اینجا انجام میدن و بهترین قدردانی اینه که محیط اینجارو به بهترین شکل حفظ کنیم و باعث دلخوریه هم نشیم.. فکر کنم خانومه عارفه دلخور شدن که پستی نذاشتن این 2روز..نمیدونم .. خیلی کمک میکردن به همه و الان شاید دلخور باشن.. شرکت نکردن دوستان تو مباحث ..نمیدونم دیگه چیزی نمیگم و ادامه نمیدم ولی قدر محیط گروهی اینجارو بیشتر بدونیم و این هم بدونیم که تو یه گروه و فعالیت گروهی هرکس جایگاه و ارزش خودشو داره و نبود ایشون امروز احساس میشه همونطور که اگه روزی بقیه دوستان به هر دلیلی نباشن نبودشون احساس میشه.. اگه این مطلبو خوندن ایشون از همه راهنماییهاشون تشکر میکنم..همینطور از بقیه دوستان.. ورتکس..هلو..دل آوای عزیز و همه و همه که اگه تک تک بگم خیلی طولانی میشه. ... همین .

vertex

اخراجی موقت
با سلام به همه دوستان عزیز

این پست قابل توجه همه دوستانی هست که اینجا میان و تقاضای شابلون میکنن

اینجا از طرف ما نه شابلونی خریده میشه و نه شابلونی فروخته خواهد شد بلکه شابلونی ساخته خواهد شد و به رایگان در اختیار همه دوستان عزیز قرار خواهد گرفت.
من و چند تن از دوستان در تلاشیم که یک شابلون که به درد آزمون بخوره درست کنیم. و به کمک هم این کارو انجام میدیم و تا چند روز آینده نهایی خواهد شد.

تمام فعالیتها در همین تاپیک و به صورت عمومی انجام خواهد شد.
اگر به هر نحوی به اشخاصی، حتی کسانی که در این تاپیک هستند پولی بابت شابلون پرداخت کنید ما مسولیتی در این رابطه نداریم و جوابگو نیستیم.

فقط مطالب عمومی این تاپیک رو دنبال کنید تا شابلون آماده بشه
دوست عزیز کاری که شما مشغول انجامش هستین رو بنده و چند نفر از اعضای فعال تاپیک شابلون در دوره قبل ( آزمون خرداد ماه ) انجام دادیم .حقیقتا وقت خیلی زیادی هم گذاشتیم . کار درست کردن شابلون کار ساده و یک روزه نیست . هم وقت میخواد و هم دقت و ریز بینی و هم همکاری . خوشبختانه دوستان زیادی هم از بنده تهیه کردند و بعد از آزمون کاملا راضی بودند . البته بنده موافق ساخت شابلون به صورت گروهی بودم و هستم . ولی بسیاری از دوستان وقت و حوصله اینکار رو ندارند . بنده هم اگر خواستند در اختیارشون قرار میدم . دوستان دیگر میتونند بصورت گروهی فعالیت کنند و نتیجش رو به اشتراک بزارند . اینکه فرمودید تمام فعالیت ها به صورت عمومی انجام خواهد شد و در پیام خصوصی کسی چیزی نگه رو بنده متوجه نمیشم ؟ یعنی اگر دوستی وقت و حوصله ساختش رو نداشته باشه پیام خصوصی به بنده بده و تقاضای شابلون برش خورده و آماده در قبال پرداخت مبلغ کنه بنده بهش ندم ؟ نمیشود انتظار داشت که همه اعضا از شابلونی که جنابعالی تصمیم دارین بسازین استفاده کنند ؟ مسلما دیگران هم حق انتخاب دارند و دوست دارند در آزمون طراحی بهترین نتیجه را بگیرند. البته شابلون به قول دوستمون همه آزمون نیست ولی کمک بزرگی به صرفه جویی در زمان میکنه . اینطور که شما مطلبتون رو نوشتین همه فکر میکنند ما خدای نکرده ریگی توی کفشمونه . شاید هم بنده بد متوجه شدم . هنوز هم دوستانی که دوره قبل تهیه کردند تماس میگیرند و تشکر میکنند و برای دوستان دیگرشان سفارش میدهند . ببینید یه مثال ساده بزنم : ما همه در خانه آشپزخانه داریم . آیا نشده زنگ بزنیم از بیرون برامون غذا بیارند ؟ خیلی از دوستان مشغله دارند و وقت نمیکنند وارد مباحث مفید تاپیک بشوند . خیلی ها هم دوست داند از تجربیات آزموده دیگران استفاده کنند و ریسک نکنند . امیدوارم شما هم شابلون خودتان را بسازید ولی اعضای دیگر هم حق انتخاب دارند . مطمئنا شابلونی که شما میسازید هم مثل شابلونی که ما ساختیم خوب خواهد شد ولی دوستان توجه داشته باشید درست کردن شابلون به دلیل گران بودن برش لیزری و ارسال با پست ذاتا گران خواهد بود . چه شابلون متعلق به ما باشد چه برای شما . از شما و تمامی دوستان تشکر میکنم . کمکی هم از دستم ساخته بود در خدمتم . موفق باشید .

آخرین ویرایش:

vertex

اخراجی موقت
از اینهمه انرژی منفی خسته شدم، میام اینجا چیزی یاد بگیرم داغون میشم برمیگردم
کی انرژی منفی داد همه که شاد شادن اینطوری:w33:همه چیز هم فراموش شده مهندس . قراره همه پسرها و دخترهای خوبی باشیم مثل این شکلکه :book:
ناراحت نشید . این نیز بگذرد .... چون میگذرد غمی نیست ... راستی شما آبان فقط آزمون طراحی دارین یا نظارت هم دارین ؟ در هر صورت آرزوی موفقیت ....

آخرین ویرایش:

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
کی انرژی منفی داد همه که شاد شادن اینطوری:w33:همه چیز هم فراموش شده مهندس . قراره همه پسرها و دخترهای خوبی باشیم مثل این شکلکه :book:
ناراحت نشید . این نیز بگذرد .... چون میگذرد غمی نیست ... راستی شما آبان فقط آزمون طراحی دارین یا نظارت هم دارین ؟ در هر صورت آرزوی موفقیت ....
پست 458 رو بخونید، یعنی ادامه ی بحث، یعنی کش دار شدن موضوع های بی اهمیت،
یعنی ما فقط باید بیایم اینجا پستای سرشار از کنایه بخونیم، بابا شما کوتاه بیا مهندس..
من نظارت قبول شدم خرداد ماه، الان اجرا و طراحی دارم

vertex

اخراجی موقت
پست 458 رو بخونید، یعنی ادامه ی بحث، یعنی کش دار شدن موضوع های بی اهمیت،
یعنی ما فقط باید بیایم اینجا پستای سرشار از کنایه بخونیم، بابا شما کوتاه بیا مهندس..
من نظارت قبول شدم خرداد ماه، الان اجرا و طراحی دارم
مهندس اتفاقا به هیچکی کنایه نزدم . پست بنده حی و حاضر دوستان میتونند مطالعه بفرمایند.یه جاهاییش رو هم اصلاح کردم که خدای نکرده کسی به خودش نگیره . بابا شما خودتون دوباره حرفشو پیش کشیدین من که موضوع صحبت رو عوض کردم بحث رو بردم سر آزمون اجرا :redface: اگه نه خدا رو شکر مثل اینکه همه چیز بعد از تذکر بجای مدیر تالار آرومه و تاپیک به جو آروم خودش برگشته و همه چیز حل شده انگار. خدا رو شکر . خوب ان شا الله به سلامتی جفتشون رو توی همین دوره آبان قبول میشین . ولی ای کاش اجرا رو قبول میشدین چون دوباره همه مباحث رو باید از اول بشینین بخونین ... ولی عیبی نداره کلا یه دوره ای میشه اطلاعاتتون هم مرور میشه . باید به جنبه مثبتش نگاه کرد .

آخرین ویرایش:

vertex

اخراجی موقت
مرسی ب امید موفقیت..
خواهش میکنم ... با این روحیه عالی حتما موفقید . مرور مطالب خیلی مهمه .حالا یه دوستی دارم همش یه هفته مونده به آزمون تازه میپرسه منابع آزمون چیه ؟ هر دوره هم کارش اینه . بعد به من میگه چرا قبول نمیشم . میگم بابا تو یبار درست و حسابی بخون . بخدا قبول میشی . حالا این دور تسلسل همیشه تکرار میشه . حالا من منتظرم آبان امتحان بده بعد نتیجه اومد زنگ بزنه به من :redface: آخه نخونده که هیچکی قبول نمیشه . تازه اونهایی که میخونن هم باید خوب بخونند .این امتحانات نظام هم چون پیدا کردنی هست باید حتما مطالب رو مرور کرد . اون 50 درصد حد نصاب هم همه رو گول میزنه متاسفانه . جزوه باز بودن هم همینطور . اگر مثل آزمونهای دیگه بخونیم که جزوه باز نیستند و حد نصاب ندارند قبول شدنش اصلا کاری نداره . مخصوصا واسه ما معمارها . با آرزوی موفقیت برای همه .

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
این یه نمونه که من برای شابلون آماده کردم لطفا اشکالاتشو بگید
الان 3 تا شابلونه، یکی مقطع پله اونیکیا هم تقریبا شبیه همهن، میتونید ادقامشون کنید و یه چیزاییشو حذف کنید، تو مقطع پله تون یه مقئار آفست درنظر بگیریذ، مثلا کف پلتون دقیقا 0.3 نباشه یکم بیشتر باشه، چون وقتی شابلون میخوره موقع ترسیم از داخلش که دارید خط رسم میکنید کف پلتون کوچیکتر میشه

در پیام خصوصی براتون توضیح دادم دوست عزیز . وقت کردم توضیحات تکمیلی رو هم تقدیم میکنم . موفق باشید .

خب آقای مهندس چرا همینجا تو تایپیک توضیحاتتونو نمیدین که همه دوستان استفاده کنند!!

vertex

اخراجی موقت
الان 3 تا شابلونه، یکی مقطع پله اونیکیا هم تقریبا شبیه همهن، میتونید ادقامشون کنید و یه چیزاییشو حذف کنید، تو مقطع پله تون یه مقئار آفست درنظر بگیریذ، مثلا کف پلتون دقیقا 0.3 نباشه یکم بیشتر باشه، چون وقتی شابلون میخوره موقع ترسیم از داخلش که دارید خط رسم میکنید کف پلتون کوچیکتر میشه

خب آقای مهندس چرا همینجا تو تایپیک توضیحاتتونو نمیدین که همه دوستان استفاده کنند!!
برای همین دوستمون توضیح دادم که چرا .....

الهام مدرسی

عضو جدید
دوستای خوبم اگه میشه فایل pdf روهم بزارید
ویندوزمو عوض کردم حالا سی دی اتوکدمو پیدا نمی کنم
خیلی ممنون
راستی اگه کسی تو سنندج برش لیزری خواست تو آشناهامون یکی داریم ازش می خوام ( البته دستور می دم) با پایینترین قیمت واستون انجام بده قول قول:thumbsup:

hamedzjg

عضو جدید
خیلی ممنون
راستی اگه کسی تو سنندج برش لیزری خواست تو آشناهامون یکی داریم ازش می خوام ( البته دستور می دم) با پایینترین قیمت واستون انجام بده قول قول:thumbsup:

حتما دوست خوبم، مرسی از این صحبتتون در مورد قیمت برش، گرچه فک نمیکنم تعداد زیادی از بچه ها سنندج باشن ولی حرفتون خیلی ارزش داشت و متناسب با این محیط بود.
شابلون منم هروقت تموم شد حتما میزارم هر دو فایل پی دی اف و کدشو ( سعی میکنم زودتر آماده بشه)

hamedzjg

عضو جدید
این یه نمونه که من برای شابلون آماده کردم لطفا اشکالاتشو بگید

شابلونتون خیلی خوبه ولی همونطور که خانومه هلو گفتن در پست قبل یه مقدار آفست باید درنظر بگیرید. برای برش روی پلکسی 1.5 میل، آفست از هر طرف 0.05 بگیرید خوبه که بطور مثال ضخامت دیوار 20 سانتی که تو فایل کد 0.2 هست با این آفست 0.3 میشه ( یعنی از هر طرف 0.05 ) . بقیه چیزا خیلی عالیه ، ابعاد پلکسی برش هم هر ابعادی که راحتترید موقع کار درنظر بگیرید( من خودم هرچقدر کوچیکتر باشه راحتترم موقع ترسیم).

vertex

اخراجی موقت
خیلی ممنون
سلام دوست عزیز خسته نباشید . فایل PDF به درد برش لیزری نمیخوره . پسوند فایل بهتره DWF و یا خروجی برنامه Corel باشه . معمولا دستگاههای برش با این پسوند ها کار میکنند . البته دستگاههای مختلف با همدیگر فرق دارند . حتما بهشون سر بزنید و یکبار ملزومات رو ازشون بپرسید البته تلفنی هم میتونید این کار رو انجام بدید . مهم آشنا بودن و قیمت نیست مهم دقت کار اپراتور هست و همینطور دستگاه . بنده شابلون ها رو به ۳ تا برش لیزری مختلف دادم . هر کدومشون یه جور برش زد . سرعت دستگاهاشون رو هم گاهی زیاد میکنند تا کار زودتر تمام بشه که این باعث میشه بعضی وقتا پلکسی بسوزه و یا ناهنجاری توش پیش بیاد . ممکنه توی ساخت ماکت و یا کارهای دیگه این دقت زیاد مهم نباشه و مشکلی هم پیش نیاد ولی چون برای شابلون بعضی از شیار ها خیلی باریک هستند ( به اندازه نوک اتود ) برش باید خیلی دقیق باشه. خود من چند بار شابلون رو دادم برای تست و بالاخره اونجایی که باید پیدا میکردم و پیدا کردم . شما یه نمونه تست کوچیک بهش بدین امتحانی براتون برش بزنه اگر خوب شد بدین قطعه اصلی رو برای برش . حتی اگر پول قطعه کوچیک رو ازتون گرفت عیبی نداره بهتر از اینه که کل شابلون رو خراب کنه و پول بدین بابت هیچی . و البته متریالتون هم خراب میشه . پس حتما تست بگیرین . موفق باشین :gol:

pishgam_9999

عضو جدید
این دوستمون که داشت شابلون آماده میکرد چی شد کجاس خبری ازش نیست

سلام به دوستان عزیز

سر قولم هستم و تا چند روز دیگه فایل آماده شده نهایی رو بهتون تحویل میدم.
ضمنا آدرس لیزر رو هم بهتون میدم

شب خوبی داشته باشید

pishgam_9999

عضو جدید
شابلونتون خیلی خوبه ولی همونطور که خانومه هلو گفتن در پست قبل یه مقدار آفست باید درنظر بگیرید. برای برش روی پلکسی 1.5 میل، آفست از هر طرف 0.05 بگیرید خوبه که بطور مثال ضخامت دیوار 20 سانتی که تو فایل کد 0.2 هست با این آفست 0.3 میشه ( یعنی از هر طرف 0.05 ) . بقیه چیزا خیلی عالیه ، ابعاد پلکسی برش هم هر ابعادی که راحتترید موقع کار درنظر بگیرید( من خودم هرچقدر کوچیکتر باشه راحتترم موقع ترسیم).

دوست عزیز من ضخامت دیوار 0.2 را 0.22 گرفتم و جواب داد . به نظرم 0.05 زیاده . البته باز نظر خودتونه . البته نوع خط کشیدن توی شابلون هم مهمه که چطور خط بکشیم.

pishgam_9999

عضو جدید
بله دوست عزیز بهتره داکت آسانسور پشتش باشه ... بنده خیلی دوست دارم کمک کنم و البته اشکالات زیادی میبینم ولی فعلا در حال پیگیری یه سری مسائل هستم . از اون کارم اطمینان پیدا کردم حتما در خدمت هستم .

یه ضرب المثل هست که میگه : شما اگه بیل زنی یاغچه خودتونو چرا بیل نمیزنی؟

این عکس شابلونته دو تا هم آسانسور توشه که هیچکدوم پشتش داکت نداره و مثل واسه ما هستش شما لطفا اشکالای شابلون خودتو ببین به شابلون ما کاری نداشته باش

shablon vertex with other.jpg

hamedzjg

عضو جدید
دوست عزیز من ضخامت دیوار 0.2 را 0.22 گرفتم و جواب داد . به نظرم 0.05 زیاده . البته باز نظر خودتونه . البته نوع خط کشیدن توی شابلون هم مهمه که چطور خط بکشیم.

0.2 خیلی کم نیست؟ شابلونای آمادرو تست کردم با ضخامت پلکسی 1.5 ، بعد از ترسیم 1 میل اختلاف داشت..

cho_chor_nana

عضو جدید
با سلام اقا این شابلونهای اماده ای که توی بازار هستش و قیمتشم 20 تومنه برای امتحان چطوره؟

وسعت

عضو جدید
من دیروز تو انقلاب دیدم اندازه A5 به نظرم شابلون مبلمانش خوب بود...ولی برای پارنیگ وپله به نظرم ناقصصصصصصصصصصصصصص اومد.....من درکش نکردم

بالا