همه چیزای تاسیسات و مهندسی تاسیسات

morteza1360

عضو جدید
سلام دوستان
پایگاه مهندسان تاسیسات ایران مفتخر است جدیدترین و بهترین کتابها و نرم افزارهای تاسیسات را در این پایگاه بصورت رایگان در اختیار همه قرار میدهد.
به کلیه مهندسین و دانشجویان سیالاتی و تاسیساتی پیشنهاد میگردد ازین سایت دیدن و نظرات خود را درج نمایند.همچنین این سایت از گوگل قابل سرچ میباشد.
به امیدفردایی بهتر:gol:

www.hvac.vov.ir

misi.tensai

عضو جدید
سلام،

من اطلاعاتی راجع به فنهای نیروگاه میخوام،خصوصآ فن هایی که برای بویلرها استفاده میشه.اگه اطلاعاتی تو این زمینه بم بدی یا کتابی بم معرفی کنی که تو این زمینه باشه کمک بزرگی به من کردی.

morteza1360

عضو جدید
سلام.یه کتاب هست به نام محاسبات سریع آقای سلطاندوست.فکر میکنم بتونه بهتون کمک کنه

mohamad.kianpour

عضو جدید
به نظر من رشته تاسیسات حرف نداره.همه جا واسش کار هست.اگه کسی pdfدر مورد لوله کشی پلی اتیلن و لوله سیاه ولوله مسی داره لطف بزرگی کنید و واسم بفرسته..ایمیل من mohamadkianpour800@yahoo.com

mahdip

عضو جدید
سلام،

من اطلاعاتی راجع به فنهای نیروگاه میخوام،خصوصآ فن هایی که برای بویلرها استفاده میشه.اگه اطلاعاتی تو این زمینه بم بدی یا کتابی بم معرفی کنی که تو این زمینه باشه کمک بزرگی به من کردی.

سلام دوست من
جهت کسب اطلاع از فن ها یکی از بهترین سایت ها سایت دو شرکت فن ساز ایتالیائی به نامهای نیکوترا و کامفری میباشد که میتونی حتی نرم افزار انتخاب فن هم از داخلش دانلود کنی.