همه لطفا بخوانید.

payam_24

عضو جدید
به مناسبت محرم...
برادران و خواهران مسلمان!

امروز مصائب گوناگوني كه اعم از قحطي، ويراني، كشتار، زلزله، ذلت و غيره گريبانگير مسلمانان است سبب اساسي آن، دوري آنها از اوامر الله جل جلاله و رسولش صلی الله علیه وآله وسلم است، هيچ روزي نيست كه واقعۀ تلخي برای مسلمانان رخ ندهد، ولي بخود نمي آيند و متوجه نميشوند!

عاشورا ! روزيكه با روزه گرفتن گناهان يكسال قبل محو مي گردد.

از امام صادق و ايشان از پدرش امام باقر عليهما السلام روايت مي كند كه علي عليه السلام فرمود:‌«در عاشورا روزه بگيريد، نهم و دهم زيرا كه گناه يك سال را مي بخشد». تهذيب الأحكام 4/299 ، الإستبصار 2/134

اما عده ای از مسلمانان كه خود را دوستدار اهل بیت علیهم السلام می دانند و از حقيقت روز عاشورا بي خبرند در این روزها به اعمال خلاف شرع و خلاف فرموده های اهل بیت دست می زنند که سبب نارضایتی الله متعال و نافرمانی رسول الله صلی الله علیه وآله وسلم واهل بیت ایشان می گردد.

آیا بهتر نیست بیشتر به اینها فکر کنیم؟

payam_24

عضو جدید
ولی من شنیدم روزه روز عاشورا حرامه ها؟؟؟
نه احتمالا با یه روز دیگه اشتباه گرفتید.

چه دین جالبی دارید.
1 سال گناه بکنید.بعد روز عاشورا روزه بگیرید و گشنگی بکشید .گناهایتون پر میشه.
واقعا برای این دین و کسانی که باورش دارند متاسفم
در مورد دین خودتون یه خورده توضیح میدین. اگه این روزرم نمیخواد بگیریم به همدینان شما محلق بشیم خب.

vafaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه دین جالبی دارید.
1 سال گناه بکنید.بعد روز عاشورا روزه بگیرید و گشنگی بکشید .گناهایتون پر میشه.
واقعا برای این دین و کسانی که باورش دارند متاسفم
ما هم برای بی دینی و کسانی که باورش دارن متاسفیم

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
به مناسبت محرم...
برادران و خواهران مسلمان!

امروز مصائب گوناگوني كه اعم از قحطي، ويراني، كشتار، زلزله، ذلت و غيره گريبانگير مسلمانان است سبب اساسي آن، دوري آنها از اوامر الله جل جلاله و رسولش صلی الله علیه وآله وسلم است، هيچ روزي نيست كه واقعۀ تلخي برای مسلمانان رخ ندهد، ولي بخود نمي آيند و متوجه نميشوند!

عاشورا ! روزيكه با روزه گرفتن گناهان يكسال قبل محو مي گردد.

از امام صادق و ايشان از پدرش امام باقر عليهما السلام روايت مي كند كه علي عليه السلام فرمود:‌«در عاشورا روزه بگيريد، نهم و دهم زيرا كه گناه يك سال را مي بخشد». تهذيب الأحكام 4/299 ، الإستبصار 2/134

اما عده ای از مسلمانان كه خود را دوستدار اهل بیت علیهم السلام می دانند و از حقيقت روز عاشورا بي خبرند در این روزها به اعمال خلاف شرع و خلاف فرموده های اهل بیت دست می زنند که سبب نارضایتی الله متعال و نافرمانی رسول الله صلی الله علیه وآله وسلم واهل بیت ایشان می گردد.

من از همه دوستان عزیز خواهش میکنم قبل از تاپیک زدن کمی فکر کنند
چیزهایی ننویسند که باعث تمسخر و استهزا بشه
کجا دین اسلام انقدر سخیف معرفی شده که هر کسی با یک روز روزه گرفتن گناهان یکسالش بخشیده شه
یا با یک زیارت کربلا ثواب هفتاد شهید جنگ بدر ببره

مصيبت بالاتر در اين ميان، نفوذ تفكرات انحرافي يهوديان و اسرائيليات و بيان اين عقايد از قول حضرت رسول بود كه در جامعه ضرباتي را وارد كرد كه هنوز هم مي توان اثرات آن را در باورهاي بخشي از مردم مشاهده كرد. كعب و ابوهريره نمونه اين جاعلان هستند. در حالي كه يكي اصلاً پيغمبر را نديده و ديگري تنها چند روز با پيغمبر ديدار داشته‌است. با اين و صف، از اين دو بيش از هزارحديث از قول پيامبر نقل شده است.

«قل هل یستوی الأعمی و البصیر أفلا تتفکرون» (سوره انعام، آیه 50) بگو ای پیامبر آیا کور و بینا یکسانند؟ آیا نمی اندیشید؟!

mohsen-gh

مدیر تالار فلسفه
مدیر تالار
روزه در روز عاشورا حرام هست....

روزه در روز عاشورا حرام هست....

روزة روز عاشورا قبل از واجب شدن روزة ماه مبارك رمضان، واجب بوده است.[1] در بين فرق و مذاهب اسلامي از اين جهت اختلافي نيست، تنها شافعي ها اعتقاد دارند كه روزه روز عاشورا قبل از روزه ماه رمضان واجب نبوده است.[2]
شيعه و علماي شيعه نيز قبل از ماه مبارك رمضان، روزة عاشورا را واجب دانسته، ولي در نحوة وجوب آن اختلاف دارند، عده اي اعتقاد به وجوب تطوّعي دارند. به اين معنا كه فقط روزة روز عاشورا واجب نبوده بلكه در هر ماه دو سه روز روزه واجب بوده است، و عده اي هم اعتقاد به وجوب عيني آن داشته و مي گويند روزة روز عاشورا اختياري بين فديه و روزه بوده، و روزه افضل بوده است.[3]
پس علماء بر واجب بودن روزة عاشورا قبل از واجب شدن روزة ماه مبارك رمضان اجماع دارند. امّا بعد از واجب شدن روزة ماه رمضان،‌روزة عاشورا حكم استحباب را گرفته است. چون عاشورا يكي از روزهاي مهم در طول تاريخ بوده است. عرب اين روز را روز جشن ملي دانسته و در آن، به جشن مي پرداختند،[4]و قبل از آن هم اتّفاقات مهمّي در اين روز افتاده است. تولد حضرت عيسي و ابراهيم ـ عليه السلام ـ در اين روز بوده و شكافته شدن دريا در مقابل حضرت موسي و هلاكت فرعون،‌قبولي توبه حضرت آدم و به كوه جودي نشستن كشتي حضرت نوح،در اين روز بوده است. از اين رو، روزة اين روز مستحبّ بوده و در روايات آمده است كه پيامبر در اين روز روزه مي گرفته و به ديگران هم سفارش مي كرده است علي ـ عليه السلام ـ روزة اين روز را موجب آمرزش گناهان سال مي دانستند.[5]روز تاسوعا را هم روزه به خاطر اينكه متصل به عاشورا بوده روزه مي گرفتند. ثانياً به خاطر اينكه يهود روزه را فقط در روز دهم يعني عاشورا تعيين كرده بودند، به جهت مخالفت و عدم مشابهت به آنها، مسلمانان تاسوعا را هم روزه گرفته و از طرفي به جهت احتياط در رويت هلال و جهات ديگر، تاسوعا هم روزه گرفته مي شد.[6]
اين وضع ادامه داشت و مسلمين روز تاسوعا و عاشورا را روزه مي گرفتند تا اينكه واقعه غم بار و مصيبت بار عاشورا و حادثه جانسوز شهادت مظلومانه امام حسين ـ عليه السلام ـ در روز عاشورا اتفاق افتاد.
بني اميه به جهت پيروزي ظاهري بر امام ـ عليه السلام ـ اين روز را، روز مباركي دانسته و در آن روز به جشن پرداخته و آذوقه سال را به خانه آورده و اين روز را روزه گرفته[7] و جشن و سرور را هر سال تكرار مي كردند.
از اين رو ائمه ـ عليهم السلام ـ و به طبع آنها فقهاء دورانديش، از روزه اين روز نهي كرده و روزه اين روز مكروه شد. امام صادق ـ عليه السلام ـ در اين خصوص مي فرمايند:
«روز عاشورا و تاسوعا را روزه نگيريد، چون اين روز مصيبت اسلام و اهل بيت ـ عليهم السلام ـ است. و اگر كسي در اين روز، روزه بگيرد، با آل زياد محشور مي شود. و اگر كسي آذوقه به خانه ببرد، بركت از مال او و اهل بيت او برداشته شده شيطان در آن شريك مي شود...»[8]
از امام رضا ـ عليه السلام ـ نيز حديثي درين مورد نقل شده كه مضمونش چنين است:
«اين روز، روزي است كه بني اميه در آن روز، روزه مي گيرند و در اين روز اسلام و مسلمين عزادار شدند، پس در اين روز، روزه نگيريد. هر كس در اين روز، روزه بگيرد، همچون آل اميه، آتش جهنم نصيبش خواهد شد.»[9].
بنابراين قبل از واقعه عاشورا، اختلاف بين فرق و مذاهب اسلامي در روزة روز عاشورا نبوده است. و بعد از واقعه عاشورا هم تنها اختلاف با بني اميه مي باشد. كه آنها هم به علت دشمني با اسلام و اهل بيت، آن را شعار خود قرار دادهاند و آتش ابدي، را به جان خريده اند.[10]
روزة روز تاسوعا هم بجهت روز عاشورا مطرح مي باشد. و تنها در يك حديث از امام صادق ـ عليه السلام ـ از روزة روز تاسوعا هم نهي شده است.[11] كه متن حديث در بالا ذكر شد.
معرفي منابع جهت مطالعه بيشتر:
1. كتاب عاشورا چه روزيست، عماد الدين حسيني اصفهاني
2. وسائل الشيعه، ج7، باب 21، حديث 7.[1] . صفاتي، زهره، زيارت در پرتو ولايت، آيات بيّنات، دوّم، 1383ش، ص156.
[2] . نوري، محيي الدين، المجموع، بيروت، دارالفكر، بي تا، ج6، ص212.
[3] . حلّي، منتهي المطلب في تحقيق المذهب، چاپ قديم، ج2، ص556.
[4] . حسيني اصفهاني، عاشورا چه روز است، شركت سهامي طبع كتاب، اوّل، 1348ش، ص208.
[5] . خوانساري، حسين، مشارق الشموس في شرح الدروس، بيروت، مؤسسة ال البيت الاحياء التراث. بي تا، ج2، ص457.
[6] . المجموع، ج6، ص216.
[7] . زيارت در پرتو ولايت، ص152ـ زيارت عاشورا،‌ يوم تبركت به بنواميه.
[8] . مشارق الشموس، ج2، ص458.
[9] . سبزواري، محمد باقر، ذخيرة العباد، بيروت، مؤسسة ال البيت، بي تا، ج3، ص520.
[10] . زيارت در پرتو ولايت، ص60.
[11] . حرّ عاملي، وسائل شيعه، بيروت، دارالاحياء التراث العربي، اوّل، بي تا، ج7، ص34، باب21.

منبع:http://www.andisheqom.com/Files/faq.php?level=4&id=2268&urlId=750

me-myself

عضو جدید
کاربر ممتاز
کجا دین اسلام انقدر سخیف معرفی شده که هر کسی با یک روز روزه گرفتن گناهان یکسالش بخشیده شه

مصيبت بالاتر در اين ميان، نفوذ تفكرات انحرافي يهوديان و اسرائيليات و بيان اين عقايد از قول حضرت رسول بود كه در جامعه ضرباتي را وارد كرد كه هنوز هم مي توان اثرات آن را در باورهاي بخشي از مردم مشاهده كرد. كعب و ابوهريره نمونه اين جاعلان هستند. در حالي كه يكي اصلاً پيغمبر را نديده و ديگري تنها چند روز با پيغمبر ديدار داشته‌است. با اين و صف، از اين دو بيش از هزارحديث از قول پيامبر نقل شده است.

«قل هل یستوی الأعمی و البصیر أفلا تتفکرون» (سوره انعام، آیه 50) بگو ای پیامبر آیا کور و بینا یکسانند؟ آیا نمی اندیشید؟!

کاملا موافقم. اگه اینجوری بود دیگه کسی به فکر خوب یا بد بودن کاراش نبود که . همیشه یک سال کناه میکردیم دو روز روزه میگرفتیم گناها پاک میشد آخرش هم میرفتیم بهشت.

م مژگان

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاملا موافقم. اگه اینجوری بود دیگه کسی به فکر خوب یا بد بودن کاراش نبود که . همیشه یک سال کناه میکردیم دو روز روزه میگرفتیم گناها پاک میشد آخرش هم میرفتیم بهشت.

منم موافقم .اگه خداوند میگه یه روزایی روزه بگیرین یا بعضی از دعاها رو سفارش کرده به نظرم فقط برای آرامش خود فرده.و اینک کسی که این دعاهارو زیاد بخونه دیگه کم کم طرف گناه نمیره و آدم پاکی میشه خدا هم گناهای قبلیشو می بخشه البته به شرط اینکه دیگه هیچ وقت سراغ گناه نره.

Hamecheedun

عضو جدید
آقا میشه بی خیال 13 قرن پیش شین؟ ازکجا اینقدر در مورد چیزایی که گفته میشه مطمئنین؟ من چطور باید باور کنم که گفته های مربوط به 13 قرن یا 20 قرن پیش درستن؟ مگه اونجا بودم و دیدم؟ آخه آدم باید کمی فکر داشته باشه.
شما میدونین که اعراب به ایران حمله کردن و ویران کردن؟ و میدونین که یزدگرد سوم شکست خورد و دخترش شهربانو رو امام حسین به زنی گرفت؟ برید مطالعه کنید لطفا. هر چی گفتن که نباید باور کنیم آخه

Atishpare_Shahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا اونجا که من شنیدم روز عاشورا نباید روزه گرفت...
فکر کنم مکروه باشه...

payam_24

عضو جدید

شما هرچیزی که در مخیله تون نگنجه که نباید مسخره کنین.مثلا اینکه پیامبر فرمودن یک ساعت تفکر بالاتر از 70 سال عبادته این به این معنی نیست که بجای اینکه طول عمرم را عبادت کنم بهتر است یک ساعت فکر کنم پس دیگر به عبادت نیازی نیس..البته بیانانتی از دست خیلی تو اسلام میشه پیدا کرد: ازدواج نصف دین است.پاکیزگی نیمه ایمان است: اگه با منطق شما تحلیلش کنیم این میشه: اگر من پاکیزه باشم و ازدواج کنم دینم کامله؟ اینی که شما میگین مایه استهزاست.

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما هرچیزی که در مخیله تون نگنجه که نباید مسخره کنین.مثلا اینکه پیامبر فرمودن یک ساعت تفکر بالاتر از 70 سال عبادته این به این معنی نیست که بجای اینکه طول عمرم را عبادت کنم بهتر است یک ساعت فکر کنم پس دیگر به عبادت نیازی نیس..البته بیانانتی از دست خیلی تو اسلام میشه پیدا کرد: ازدواج نصف دین است.پاکیزگی نیمه ایمان است: اگه با منطق شما تحلیلش کنیم این میشه: اگر من پاکیزه باشم و ازدواج کنم دینم کامله؟ اینی که شما میگین مایه استهزاست.

خوشحالم که تشخیص دادید در مخیله من نمیگنجه
شما که در مخیله اتون میگنجه اگه ممکنه یه کم بیشتر توضیح بدید که اگه عاشورا یک روز روزه بگیریم چه جوری یکسال گناهانمون بخشیده میشه
یعنی چند ساعت روزه واقعی گرفتن تمام گناهانمونو پاک میکنه
این که خیلی خوبه
من هر کاری دلم خواست میکنم بعد یک روز روزه میگیرم کل روز رو هم خونه میخوابم که چشم و زبون و ... روزه باشه
در ضمن من کاملا با اون گفته پیامبر در مورد تفکر موافقم و شما رو هم نصیحت میکنم شنیده هاتونو به کار بگیرید نمیخواد یک ساعت همون چند دقیقه کافیه

me-myself

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما که در مخیله اتون میگنجه اگه ممکنه یه کم بیشتر توضیح بدید که اگه عاشورا یک روز روزه بگیریم چه جوری یکسال گناهانمون بخشیده میشه
این که خیلی خوبه
من هر کاری دلم خواست میکنم بعد یک روز روزه میگیرم کل روز رو هم خونه میخوابم که چشم و زبون و ... روزه باشه
در ضمن من کاملا با اون گفته پیامبر در مورد تفکر موافقم و شما رو هم نصیحت میکنم شنیده هاتونو به کار بگیرید نمیخواد یک ساعت همون چند دقیقه کافیه

تشکر میکنم در حد تیم ملی

payam_24

عضو جدید
این که خیلی خوبه
خب اگه نظر شما اینه که منظور پیامبر از اینکه یک ساعت تفکر بهتر از 70 سال عبادته، یعنی که عبادت نکنید و اینکه با ازدواج و پاکیزگی دینتون کامل میشه، نشون میده که شما از یک تفکر سطحی (نمیخوام بگم بچه گانه چون یه بچه هم همچین برداشتی نمیتونه داشته باشه) برخوردار هستید. که البته این قسمتش به من مربوط نیست کما اینکه خودتون را عقل کل هم میدونین و در بحث شرکت میکنید وحتی دیگران را نصیحت هم میکنید!!!! بسیار عالی ولی سئوالی که اینجا برای بنده پیش میاد اینه که : مطمئنا کار قرص نیست، آیا شما کپسول اعتماد بنفس مصرف میفرمایید؟!!

#ZaHra#

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا اونجایی که من میدونم روزه نداره
اتفاقا این سپاهیان یزید بودن که شکرانه شهید کردن امام حسین گفتن این روز و روزه بگیرید.....پناه بر خدا.......
من تا اونجایی که خوندم باید حزن داشته باشید یعنی کم نوشیدنه اب و کم غذا خوردن مثله کسایی که عزادارن..............

payam_24

عضو جدید
تا اونجایی که من میدونم روزه نداره
اتفاقا این سپاهیان یزید بودن که شکرانه شهید کردن امام حسین گفتن این روز و روزه بگیرید.....پناه بر خدا.......
من تا اونجایی که خوندم باید حزن داشته باشید یعنی کم نوشیدنه اب و کم غذا خوردن مثله کسایی که عزادارن..............
فراموش نکنیم این ماه به خاطر عاشورا محرم خونده نمیشه بلکه از اول بوده و روزهایی در اون گرفتن روزه مستحب هستش نه اینکه واجب باشه همچنانکه شعبان هم همینطوره. حالا اگر بر این اساس که در اون روز حادثه عاشورا اتفاق افتاده و بهمین دلیل دیگه روزه اون روز مکروهه من خبر ندارم.

آخرین ویرایش:

me-myself

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه خبر از ارتفاعات؟! آب و هوای اونجا چطوره؟!!!!!!!

عالی
جون تو.
کاش یه ذره یه وقتایی فکر میکردی. به خدا ضرر نداره ها. نترس مغزت به خاطر دست دوم شدن از قیمتش کم نمیشه.
اون دینی که هم تو قبول داری هم من ، گفته فکر کنید . یه ذره فکر کنی میفهیمی که حرفایی که میزنی با عقل جور در نمیاد. اگه به نظرت حرفات عقلانیه یک دلیل عقلانی بیار براش.
شاید با دلیلی که تو میاری من به راه راست !!! هدایت شدم. اونوقت صوابش میشه مال تو.

payam_24

عضو جدید
عالی
جون تو.
کاش یه ذره یه وقتایی فکر میکردی. به خدا ضرر نداره ها. نترس مغزت به خاطر دست دوم شدن از قیمتش کم نمیشه.
اون دینی که هم تو قبول داری هم من ، گفته فکر کنید . یه ذره فکر کنی میفهیمی که حرفایی که میزنی با عقل جور در نمیاد. اگه به نظرت حرفات عقلانیه یک دلیل عقلانی بیار براش.
شاید با دلیلی که تو میاری من به راه راست !!! هدایت شدم. اونوقت صوابش میشه مال تو.
ا پس اونجا اسکی هم میکنی؟!
نه مثل اینکه فقط من از این کپسولها بی خبرم!!! بابا مخ انیشتین نیوتن نابغه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من میگم اینجوریه تو ثابت کن نیست.
به من ربطی نداره به راه راست میری کج میری ارتفاعات میری به من چه مگه من فرستاده خدام تورو متقاعد کنم؟
حرفمو زدم قبول داری مهم نیست نداری بازم مهم نیست ولی برا من ادای متفکر و اندیشمند در نیار که این یکی رو شرمنده اصلا به تریپت نمیخوره.

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز

ببخشیدا. امام علی (ع) قبل از وقوع روز عاشورا چنین چیزی رو فرمودن!! ؟

بالا