همستر جوگیر!!!!

♫ ♫ (。◕‿◕。) ♫ ♫

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببینید این همستر چگونه جو گیر شده است و می دود و موش بیچاره که توان دویدن با آن سرعت را ندارد چه بلایی سرش آمده است.

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونی چیه بچه ها؟ فیلمو که نیگا میکنم میبینیم موشه از عقب همش تلپی میفته رو پشته همستر اونم میترسه و الفرار...بعد موشه میره بالا دوباره میفته روپشتش اینبار همستر گازشو میگیره تا اخر سر که یه دور کلن میجرخوندش موشه بیچاره رو میفهمه بابا این عرضه پشته من زدنو نداره (البته هنوزم براش سوال چطور با اون سرعت خفن من این موشه همش میزد پشتم میخواست ازم سبقت بگیره؟) ...بعد به خودش میگه توهم زدم داره به من میرسه...بازی تموم میشه..

♫ ♫ (。◕‿◕。) ♫ ♫

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونی چیه بچه ها؟ فیلمو که نیگا میکنم میبینیم موشه از عقب همش تلپی میفته رو پشته همستر اونم میترسه و الفرار...بعد موشه میره بالا دوباره میفته روپشتش اینبار همستر گازشو میگیره تا اخر سر که یه دور کلن میجرخوندش موشه بیچاره رو میفهمه بابا این عرضه پشته من زدنو نداره (البته هنوزم براش سوال چطور با اون سرعت خفن من این موشه همش میزد پشتم میخواست ازم سبقت بگیره؟) ...بعد به خودش میگه توهم زدم داره به من میرسه...بازی تموم میشه..

ایول....به چه نکاتی اشاره کردی دوست تیزبین من....;)

همستر دیگه چیه؟؟؟میوس...:eek:

همستر (به انگلیسی: Hamsters)‏ یک زیرخانواده از جوندگان است که خود ۱۹ زیرگونه دارد. رفتار این حیوانات وابسته به محیط اطرافشان، ژنتیکشان، و ارتباط آنها با انسان‌ها است. از آنجا که زاد و ولد آنها زیاد است، در کشورهای پیشرفته از آنها به عنوان حیوانات آزمایشگاهی استفاده می‌شود. همسترها مانند سگ و گربه توسط انسان‌ها نگهداری می‌شوند. این حیوانات شب زی بوده و روزها می‌خوابند و با این که بینایی آن‌ها ضعیف است اما حواس بویایی و به خصوص شنیداری آن‌ها فوق‌العاده قدرتمند است. اغلب گونه های همستر دارای جیب دهانی هستند که مانند کیسه‌ای در دهان، محل اندوختن غذا و نگهداری از بچه‌های آنان در مواقع خطر است و اصلاً واژه همستر از کلمه یونانی Hamstern به معنای اندوختن گرفته شده است و علت این تسمیه رفتار همستر برای اندوختن مواد غذایی در محفظه های داخل دهانی است. این عادت همستر حتی در فصولی که غذا به وفور وجود دارد دیده شده است. نام این حیوان در زبان انگلیسی Hamster و در زبان‌های آلمانی و فرانسوی نیز به همین نام خوانده می‌شود و در زبان ایتالیایی به آن Criceto می‌گویند. نام عربی آن «قداد» یا «هامستر» و نام فارسی آن «همستر» است. همستر دندان های پیش بزرگی دارد که مدام در حال رشد بوده و با عمل جویدن به طور طبیعی جلوی رشد بی رویه آن‌ها گرفته می‌شود. همستر جثه کوچکی دارد و کوچکی این حیوان باعث شده است امکان نگهداری آن در خانه و سرگرم شدن بچه‌ها با آن فراهم شود. طول عمر متوسط همستر معمولاً حدود ۲ تا ۵/۲ سال است اگرچه مواردی هم از عمر ۳ تا ۴ ساله و حتی بیشتر هم دیده شده است.

♫ ♫ (。◕‿◕。) ♫ ♫

عضو جدید
کاربر ممتاز