همایش ها و کنفرانس های معماری

hoss

عضو جدید
همایش ملی معماران ایرانی قابل توجه دوستان جهت شرکت

همایش ملی معماران ایرانی قابل توجه دوستان جهت شرکت

آذر ماه 1387 - دانشگاه کاشان
محورها : معماری و شهرسازی - معماری و سازه -معماری و منظر - معماری و مرمت - معماری و تكنولوژی ساخت - معماری و انرژی

زمان ارسال چکیده مقالات : 10/شهريورماه/1387
آدرس دبیرخانه : کاشان - انتهای خیابان طالقانی
دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان ( آیت الله یثربی )
دبیرخانه همایش معماری ایرانی
دبیرخانه : کاشان - انتهای خیابان طالقانی - دانشکده معماری و هنر - دبیرخانه همایش معماری ایرانی
تلفن : 4460333 - 0361 همه روزه از ساعت 8:30 الی 12:30 به استثنای روزهای پنجشنبه و جمعه
آدرس الکترونیکی : Info@1nasc.com

tinaebrahimi

عضو جدید
همایش کارشناسی ارشد معماری

همایش کارشناسی ارشد معماری

آکادمی تخصصی معماری
برگزاری جلسات توجیهی کارشناسی ارشد به صورت رایگان
  • معرفی گرایش های معماری
  1. مجموعه معماری شامل :
  2. معماری- معماری
  3. معماری منظر
  4. معماری داخلی
  5. معماری اسلامی
  6. مطالعات معماری
  7. بازسازی پس از سانحه
مجموعه مدیریت پروژه و ساخت
  1. مدیریت پروژه
  2. تکنولوژی معماری
  3. انرژی معماری
مجموعه شهرسازی
  1. طراحی شهری
  2. برنامه ریزی شهری
  • معرفی سرفصل ها و منابع تخصصی تمام گرایش ها
  • بررسی و تحلیل روند آزمون اسکیس
به همراه مشاوره فردی با نفرات برتر آزمون های سال های 86 و 87 تمامی گرایش ها
به همراه بسته های رایگان شامل :
  • سی دی های اسکیس معماری
  • دفترچه راهنمای آزمون تحصیلات تکمیلی تمامی گرایش ها
  • کتاب سوالات کارشناسی ارشد معماری سال 87 به همراه پاسخنامه تشریحی
زمان برگزاری :
یکشنبه 14/7/87و 21/7/87
دوشنبه 15/7/87
چهارشنبه 17/7/87
پنج شنبه 18/7/87
تلفن رزو :
88986060 - 88986050 -

parham_shokoohi

عضو جدید
ای بابا فارغ التحصیل!!!!!!!!!!!!
از چی و کجا !!
دس رو دلم نذار.منم هستم.درسم تمام شده دارم واسه ارشد می خونم و دنبال کارم که پیدا نمی شه.
کاش ما معمار می شدیم البته خودمو می گم این مملکت معماریش از پایه خراب باید کوبید داد دست مهندسای عمران که مثل ساختمونای دیگه مکعبیشون اینم گند بزنن بهش..........:cry:

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام امتحان نظام مهندسی آسون در عین حال مزخرفی بود من نمیدونم چرا پزشکها بعد از فارغ التحصیلی وقتی که هنوز یک آمپول زدن درست وحسابی هم بلد نیستند مجوز کار میگیرند اما ما باید یه امتحان دیگه اونم 8ساعت پشت سرهم بدیم بهرحال تو استان ما که دارن امضا جمع میکنند که امتحان حذف بشه
سلام:gol:
میشه راجع به امتحان نظام مهندسی توضیح بدید؟
امتحانش کیه؟
معماری ها باید کدوم مباحث مقررات ملی ساختمانو بخونن؟قبولیش آسونه؟امتحانش 8 ساعته؟

masi_r7

عضو جدید
مرسي فرناز جون به خاطره خوشامدگويي ات.من امسال امتحان نظام دادم اگه درمورد منابعش بخواي بدوني توي سايت نظام هستش امسال به نسبت پارسال سوالاي تاسيساتي زياد بود.نشريه 55 هم خيلي مهمه حتما بخون . راستي فرناز جون چه جوري ميتونم توي تالارا دعوت بشم؟ :surprised:

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مرسي فرناز جون به خاطره خوشامدگويي ات.من امسال امتحان نظام دادم اگه درمورد منابعش بخواي بدوني توي سايت نظام هستش امسال به نسبت پارسال سوالاي تاسيساتي زياد بود.نشريه 55 هم خيلي مهمه حتما بخون . راستي فرناز جون چه جوري ميتونم توي تالارا دعوت بشم؟ :surprised:
خواهش می کنم عزیزم:gol:
نمونه سوالات امتحان نظام مهندسی رو داری؟
عزیزم توی تالارها که نیاز به دعوت شدن نیست:surprised:هر تالاری که بخوای می تونی بری.
منظورت چیه؟:surprised:منظورت تاپیک زدنه؟

masi_r7

عضو جدید
فرناز جون سلام .اره نمونه سوالاي سالاي قبل رو دارم ولي نميدونم چه جوري بايد برات بذارم.فقط يادت باشه خوندن سرفصلا ومخصوصا تست زدن خيلي خيلي مهمه .موفق باشي.
يه پيشنهاد بده كه اين بخش فعال تر بشه بچه هاي فارغ التحصيل بيشتر دور هم جمع بشن واطلاعاتشونو به روز نگه دارن.با تشكر فراوون

archi_arch

مدیر بازنشسته
دومان جان یه درخواست داشتم!
خواستم خواهش کنم اگه میشه زیرتالار مقالات رو حذف کنی و تاپیکهای این قسمت رو به خود تالار اصلی منتقل کنی و اونجا قرار بگیرن.که خود تالار اصلی هم بار علمی داشته باشه و صرفا وجهه ی شوخی وسرگرمی و ... پیدا نکنه!
چون اینجوری خیلی بار علمی صفحه ی اصلی کم شده و خیلی تو ذوق میخوره! الان اونجا تقریبا فقط شامل تاپیکهای عمومی و سرگرمی و ... شده که همون تعداد محدود تاپیک حتی به روز هم نیستن! واین زیاد وجهه ی خوبی نداره و واسه بیننده کم کاری و راکد بودن تالار رو تداعی میکنه! چون هر کسی که میاد اول از همه تالار اصلی رو میبینه و اعضا کمتر زیرتالارها رو (مخصوصا زیرتالار مقالات) باز میکنن.(مخصوصا اعضای جدید که از مطالب سایت خبر ندارن و فقط اگه مطالب تالار اصلی جذبشون کنه به سراغ زیرتالارها میرن!)
واسه همین به نظرم اگه این تالار مقالات تو همین قسمت قرار بگیره خیلی بهتره چون هم بیشتر تو چشمه و بدون اینکه دنبال مطلب خاصی باشی ناخوداگاه با دیدن یه مطلب ممکنه جذب بشی و مطالعه اش کنی و ازش استفاده ببری هم تالار اصلی به همون دلیلی که گفتم خالی نمیمونه. هم کار خودت (مدیریت) راحتتر میشه.
ممنون

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
دومان جان یه درخواست داشتم!
خواستم خواهش کنم اگه میشه زیرتالار مقالات رو حذف کنی و تاپیکهای این قسمت رو به خود تالار اصلی منتقل کنی و اونجا قرار بگیرن.که خود تالار اصلی هم بار علمی داشته باشه و صرفا وجهه ی شوخی وسرگرمی و ... پیدا نکنه!
چون اینجوری خیلی بار علمی صفحه ی اصلی کم شده و خیلی تو ذوق میخوره! الان اونجا تقریبا فقط شامل تاپیکهای عمومی و سرگرمی و ... شده که همون تعداد محدود تاپیک حتی به روز هم نیستن! واین زیاد وجهه ی خوبی نداره و واسه بیننده کم کاری و راکد بودن تالار رو تداعی میکنه! چون هر کسی که میاد اول از همه تالار اصلی رو میبینه و اعضا کمتر زیرتالارها رو (مخصوصا زیرتالار مقالات) باز میکنن.(مخصوصا اعضای جدید که از مطالب سایت خبر ندارن و فقط اگه مطالب تالار اصلی جذبشون کنه به سراغ زیرتالارها میرن!)
واسه همین به نظرم اگه این تالار مقالات تو همین قسمت قرار بگیره خیلی بهتره چون هم بیشتر تو چشمه و بدون اینکه دنبال مطلب خاصی باشی ناخوداگاه با دیدن یه مطلب ممکنه جذب بشی و مطالعه اش کنی و ازش استفاده ببری هم تالار اصلی به همون دلیلی که گفتم خالی نمیمونه. هم کار خودت (مدیریت) راحتتر میشه.
ممنون

حرف archi کاملا درسته اما این جوری باز میشه خیلی راحت تاپیکهای اضافی اون قسمتو دید و حذف کرد اما اگه این کاری که archi عزیز میگه رو انجام بدیم تاپیکهایی که موضوع ندارن با تاپیکهای مقالات ترکیب میشه و تفکیکشون سخت میشه
به نظرم باید طوری بشه که همه ی تاپیکها تو قسمت خودشون قرار بگیرن و غیر از چند تا تاپیک مهم و تاپیکهای جدید چیز دیگه تو این قسمت نمونه.
البته این هم یک نظر بود.

از هر دو دوست عزیزم به خاطر پیشنهادات خوبتون تشکر می کنم .
قصد من از ایجاد این تالار ها مکانی برای آرشیو کردن تمام سر فصلهای مشخص بود. به محض اینکه هر کدوم از این بخشها به حالت مناسبی در بیاد من مطالبی رو که در هر قسمت از ارزش بالایی برخوردار باشه به تالار اصلی میارم و لینکش رو به قسمت اصلی خودش می فرستم تا تالار اصلی یواش یواش به حالت یک فهرست خوب در بیاد که همه با توجه به نیازشون بلافاصله از ویترین اصلی تالر به مطلب مورد نظرشون دست رسی پیدا کنن.
باز هم از لطف هر دوتون ممنونم. و منتظر پیشنهادات و کمکهایتون هستم.
موفق باشید .

آخرین ویرایش:

archi_arch

مدیر بازنشسته
سلام
از مدیران محترم تقاضا دارم یک تاپیک برای استانداردهای طراحی باز کنند.اگر هم این تاپیک وجود دارد لطفا معرفی کنید.
با تشکر

برگ در اوج زوال می افتد میوه در اوج کمال
پس ببین که چگونه می افتی مانند برگی زرد یا سیبی سرخ
کنفسیوس
استانداردهای طراحی کجا منظورتونه؟!
استانداردهای زیادی به شکل تاپیک جدا قرار گرفتن که میتونید به اونها مراجعه کنید.مثلا معیار های طراحی بیمارستان، فضاهای اموزشی و ...
که اگه جستجو کنین از این دست زیاده اما اگه مورد درخواستیتون اینجا نبود میتونید تو تاپیک درخواستهای و سوالات درخواستتون رو مطرح کنید تا اگه کسی میتونه کمکتون کنه.
موفق باشید

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام به دوستان خوبم
لازمه در مورد نحوه نگهداری و عقاید شخصی ای که در مورد نگهداری تالار دارم یکسری موارد رو بگم تا برای همه دوستان روشن بشه و خط مشی کاری همه معلوم و مشخص باشه .
بنای اصلی این تالر یعنی تالار معماری ، بر اساس تبادل و جمع آوری اطلاعات ریخته شده ، که نه تنها در مرود این تالار بلکه در مورد تمام قسمتهای این باشگاه و باشگاههای مشابه به همین صورته .
بنابر این چندید اصل می بایست مد نظر ما باشه :
ا- نگهداری اطلاعات مفید و آرشیو و طبقه بندی مناسب برای سهولت دسترسی .
2- راهنمایی صحیح کاربران جدید برای استفاده درست از امکانات تالار
3- هدایت کاربران قدیمی تر و استفاده از تخصصهای ایشان در جهت هر چه پر بارتر کردن تالار
4- داشتن برنامه مشخص در طولانی مدت برای بهبود وضعیت کمی و کیفی تالار
5- تبدیل این فضا به صورت یک دانشگاه مجازی که حضور و یا عدم حضور هیچ عنصری ، خللی در نحوه آموزش و یادگیری نمی کنه و این یکی از بهترین امتیازات یک چنین مجموعه هایی است .

با این سرفصلها می شه یکسری اصول رو پایه ریزی کرد که مطمئنا برای همگان قابل استفاده خواهد بود . با توجه به این موضوعات می بایست یکسری مسائل رعایت بشه :
1- احترام به حق و نظرات شخصی هر کاربر ، از جدید الورود گرفته تا کاربر قدیمی
2- راهنمایی و کمک به دوستان جدید که قصد فعالیت در این تالار رو دارن
3- داشتن صبر ، حوصله و برخورد ماسب در یک دنیای مجازی که لازمه هر فضایی هست و در اینجا لزومش بیشتر احساس میشه
4- نگهداری از محفوظات شخصی هر فرد و ارزش قائل بودن برای اطلاعاتی که هر فرد با گذاشتن زمان و هزینه نسبت به اون اقدام می کنه .

بنابراین حذف حتی یک پست و یا یک تاپیک باید با دلیل و منطق درستی همراه باشه که اون دلایل برای من یک چنین چیزهاییه :
1- عدم ارتباط تاپیک یا پست با محل ایجاد اون
2- هر گونه توهین ، افترا ، بی حرمتی و استفاده از کلام نامناسب و برخورد با هر فرد ، گروه یا مجموعه خاص و یا عامی
3- بی محتوا بودن و بی ادامه بودن تاپیکهایی که مدتی است از ایجاد اونها گذشته .

در غیر اینصورت کلیه موارد به آرشیو باشگاه در بخش مربوطه خواهد پیوست و با حذف پستهای اضافی مبنی بر تشکر ، اسپم ، موضوع خارج از بحث ، به عنوان یک ریفرنس در اختیار تمام کسانی خواهد بود که قصد استفاده از این تالار رو دارن .
امیدوارم سیاست برخورد با این تالار رو به طور کامل برای آگاه کردن دوستانم نوشته باشم . قطعا پذیرای نظرات و انتقادات و پیشنهادات خوب شما هم هستم و قبلا از اینکه در نگهداشتن فضایی مناسب و در خور شان معماران می کوشید از تک به تک شما سپاسگزارم و امید و آرزوی توفیق روز افزون رو برای همه شما دارم .

arashitect

عضو جدید
امتحان امسال پایه 3 زیاد سخت نبود مخصوصا قسمت تستی و دیتایل.
اما طراحی یکم سخت تر بود.
یادتون باشه اگه تجربه کارگاهی نداشته باشین امکان نداره قبول شین چون امتحان حفظی نیست بیشتر تجربیه.
موفق باشین

MELODY-1

عضو جدید
سلام:)
من دارم رو پایان نامم کار می کنم جدی واسه فوق نمی خونم
تو چی؟تموم کردی؟ناراحت نباش این فقط مشکل تو نیست منو خیلی هلی دیگه هم از مرحله دومش می ترسیم.

آلوین

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دومان جان خسته نباشی ;):w30:

میش ه تاپیک "ایده" ها و اونایی که با این موضوع مربوط می شن رو با هم ادغام کنی

بیشتر منظورم تو قسمت عکس / طراحی داخلی / ...

Mehran.Yekta

عضو جدید
سلام

سلام

سلام ، من فعلا ً مدرک لیسانس دارم و تا 2 ماه دیگه اگه خدا بخواد میرم واسه ارشد که به امید خدا باید برم اتریش ، حالا هر سئوالی دارید بنده پاسخگو هستم

setayesh_s

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولین نشست تخصصی معماری بناها و فضاهای شهری

P اخبار

:: آرونا

atashpareh

عضو جدید
سلام دوستان...
من فارغ التحصیل کارشناسی معماری و کارشناسی ارشد مدیریت پروژه و ساخت از دانشگاه تهران هستم...
خوشحالم که در جمع دوستان هستم...
اگر کمکی از دستم بر بیاد خوشحال میشم بتونم کمک کنم...

موفق باشید...

doomann

Moderator
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام . اقا مدیر من انتقاد دارم دیدم فقط اینجا جاشه .
خوب اولا که خیلی تالار بیحالیه !
این به کنار که تقصیر اعضاس ولی تاپیکها خیلی ....
اخه این چه وضعه تاپیک زدنه :
من این تاپیک رو زدم که فلان چیزو بزاریم توش .........
بعد تا 3 صفحه ازش قدر دانی میشه بعد هم دریغ از یه پستی که توش اون چیز باشه !!!:eek:
بعد هم به فراموشی سپرده میشه .
خوب اون کسی که تاپیک میزنه خودش اول 2 تا عکس بذاره تا بقیه هم مشتاق بشن
یه عکس میزارن میگن نظرت چیه .... بعد همه: عالیه خیلی قشنگه !!!!!!!:eek:

و ..............................

سلام دوست خوبم
ممنونم از انتقادت . ولی من به شخصه زمانی به یک انتقاد احترام میذارم و روش زمان میذارم که به همراه یه پیشنهاد باشه . حرفهای شما صحیح اما راه حلش به نظر شما چیه و چطور میشه این مشکل رو حل کرد ؟
مورددوم اینکه یک نویسنده تاپیک باید از بازخورد کارش مطلع بشه تا ادامه کار براش راحت باشه ولی قبول دارم که بغیر از دکمه تشکر هر مطلبی مبنی بر ادامه فعالیت حکم اسپم پیدا می کنه !!‌
تالار بی حال نیست . رتبه اول تالار های معماریه . در حال حاضر به دلیل ایام امتحانات و کنکور کارشناسی ارشد اکثر دوستان مشغولند و نت شاید فعالیت مثبت اونها برای رسیدن به هدفشون رو کمی متوقف کنه .
به هر حال منتظر ارائه پیشنهادا خوبتون هستم .
موفق و پیروز باشید .

mehraz-archi

عضو جدید
سلام دوست خوبم
ممنونم از انتقادت . ولی من به شخصه زمانی به یک انتقاد احترام میذارم و روش زمان میذارم که به همراه یه پیشنهاد باشه . حرفهای شما صحیح اما راه حلش به نظر شما چیه و چطور میشه این مشکل رو حل کرد ؟
مورددوم اینکه یک نویسنده تاپیک باید از بازخورد کارش مطلع بشه تا ادامه کار براش راحت باشه ولی قبول دارم که بغیر از دکمه تشکر هر مطلبی مبنی بر ادامه فعالیت حکم اسپم پیدا می کنه !!‌
تالار بی حال نیست . رتبه اول تالار های معماریه . در حال حاضر به دلیل ایام امتحانات و کنکور کارشناسی ارشد اکثر دوستان مشغولند و نت شاید فعالیت مثبت اونها برای رسیدن به هدفشون رو کمی متوقف کنه .
به هر حال منتظر ارائه پیشنهادا خوبتون هستم .
موفق و پیروز باشید .

من نظرم رو گفتم وقتی یکی تاپیک میزاره که فلان کار رو انجام بدبم یا اینجا فلان چیزو بزاریم اول خودش بیاد تو پست دومش بذاره . بهتر از اینکه تا 3 صفحه همه تشویق کنن که افرین خیلی فکر خوبیه بعد هیچ به هیچ !
من به شخصه وقتی تاپیکها رو میبینم تمایلی برای جواب دادن نمیبینم .
تاپیکهای درخواست که واقعا خجالت اوره . تو رو به خدا ، تو رو به جون مامانتون ، تو رو جون ....... کمک کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!
تازه از همه بدتر تاپیکای نیمه کارس که یه کارو شروع میکنن بعد بیخیال میشن از ادامش . با یه دست 100 تا هندونه بر میدارن همش میریزه زمین !!!!!!!!!

iman559

عضو جدید
با عرض سلام و خسته نباشید
من هم فارغ التحصیل کارشناسی ارشد معماری (پیوسته) - ورودی 78 دانشگاه آزاد مشهد هستم....ما آخرین دوره ی ارشد پیوسته بودیم
مدت 2 سالی میشه که در دانشگاههای مشهد و بعضی شهرستانها تدریس میکنم ( البته در کنار کار اصلیمون که با چند تا از دوستان دفتر فنی - مهندسی زدیم)....در حال حاضر هم در دانشگاههای آزاد زاهدان - دانشگاه علمی کاربردی مشهد و دانشگاه خیام مشهد در مقطع کارشناسی تدریس میکنم...... خوشحالم که در جمع دوستان هستم :gol:

zhsaffar

عضو جدید
به نظرم راحش اینه یه مدت کوتاه تعداد کسایی که وظیفه مرتب کردنه سایت رو به عهده دارن رو زیاد تر کنین که برن و همه تالار معماری رو مرتب کنن.
یه چیز دیگه هم هست اونم اینکه انقدر تعداد تاپیک درخواست و کمک و این چیزا زیاده که من به شخصه فکر می کنم یکی برای کل تالار کافیه هر چی شاخ وبرگ بیشتر شد وظیفه هرس کردنشم سنگین و سنگین تر میشه.

كد خدا جان اين پيشنهادت توي كوتاه مدت جواب ميده.بعدش چي؟اگه قراره اوضاع ازاين حالت دربياد بايد همه كمك كنن نه اينكه مدير و همكارانش دنبال كاربرا راه بيفتن(البته بصورت مجازي!) تاپيكاشون رو جمع كنن!با افزايش تعداد كنترل كننده هاي تالار مشكل بي نظمي رفع نميشه. بايد يه جوري همه توجيه شن كه تالار معماري درباره چه مطالبي فعاليت ميكنه و بخش هاي مختلف مربوط به چين و كجان و درباره برخورد در برابر عمل نكردن به قانونهاي تالار پيش زمينه فكري داشته باشن.
اون قسمتي رو هم كه قرمز كردم از پيشنهادت به نظرم خيلي خوبه.تعدد تاپيكهاي كمك متاسفانه هيچ كمكي نميكنه.درسته كه از بينظمي صفحه اول تالار جلوگيري كرده اما خود بخش كمك به بازار شام مبدل شده چون هيچ كس نميتونه به همه برسه.يه تاپيك كمك منسجم خيلي بهتره.

من نظرم رو گفتم وقتی یکی تاپیک میزاره که فلان کار رو انجام بدبم یا اینجا فلان چیزو بزاریم اول خودش بیاد تو پست دومش بذاره . بهتر از اینکه تا 3 صفحه همه تشویق کنن که افرین خیلی فکر خوبیه بعد هیچ به هیچ !
من به شخصه وقتی تاپیکها رو میبینم تمایلی برای جواب دادن نمیبینم .
تاپیکهای درخواست که واقعا خجالت اوره . تو رو به خدا ، تو رو به جون مامانتون ، تو رو جون ....... کمک کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!
تازه از همه بدتر تاپیکای نیمه کارس که یه کارو شروع میکنن بعد بیخیال میشن از ادامش . با یه دست 100 تا هندونه بر میدارن همش میریزه زمین !!!!!!!!!
دوست عزيز فرد مياد خودش پست دوم رو هم ايجاد ميكنه بعد چي ميشه؟ خب تشويقها از پست سوم شروع ميشه! چه فرقي كرد؟ بايد جلوي اسپم رو بگيريم.
تاپيكهاي نيمه كاره متاسفانه فقط منتج از برداشتن صد تا هندونه با يه دست نيستن. نتيجه اينن كه هيچكسي هم نميكنه يه هندونه از دست ايجاد كننده تاپيك بگيره.يه تاپيك رو كه نميشه همش يه نفر زنده نگه داره.از همين دست تاپيكها كه با وجود يه نفره بودن به خوبي پيش ميره همين تاپيك New Concepts كه واقعا جاي تقدير داره.اما مگه همه تاپيكها رو ميشه همين جوري پيش برد؟كاربرها بايد ياد بگيرن تالارها رو اول سرچ كنن.تا n تا تاپيك تكراري بوجود نيايد و چند تا تاپيك فعال باشن كه با همكاري همه پيش برن.
بي تحركي اكثر تاپيكها به خاطر همين نبود تمايل به جواب دادنه. چرا تمايل نداريد؟

mehraz-archi

عضو جدید
دوست عزيز فرد مياد خودش پست دوم رو هم ايجاد ميكنه بعد چي ميشه؟ خب تشويقها از پست سوم شروع ميشه! چه فرقي كرد؟ بايد جلوي اسپم رو بگيريم.
تاپيكهاي نيمه كاره متاسفانه فقط منتج از برداشتن صد تا هندونه با يه دست نيستن. نتيجه اينن كه هيچكسي هم نميكنه يه هندونه از دست ايجاد كننده تاپيك بگيره.يه تاپيك رو كه نميشه همش يه نفر زنده نگه داره.از همين دست تاپيكها كه با وجود يه نفره بودن به خوبي پيش ميره همين تاپيك New Concepts كه واقعا جاي تقدير داره.اما مگه همه تاپيكها رو ميشه همين جوري پيش برد؟كاربرها بايد ياد بگيرن تالارها رو اول سرچ كنن.تا n تا تاپيك تكراري بوجود نيايد و چند تا تاپيك فعال باشن كه با همكاري همه پيش برن.
بي تحركي اكثر تاپيكها به خاطر همين نبود تمايل به جواب دادنه. چرا تمايل نداريد؟

شما متوجه حرف من نشدی . من نمیگم که تشویق نکنن بلکه میگم یکی میاد یه تاپیک میزنه که بچه ها تو این تاپیک مثلا کارای مثلا فاستر رو بذاربم ( این فقط مثال بود) بعد تا 3 صفحه همه میان تشویق که افرین ولی دریغ از یک کار که گذاشته بشه بعد از مدتی هم تاپیک به فراموشی گذاشته میشه بدونه اینکه به مقصد برسه .
تاپیکهای با ارزش خیلی کم هستن که ارزش بحث کردن داشته باشن برای همین خیلی از تاپیکها اصلا تمایلی برای اظهار نظر ایجاد نمیکنه .

در ضمن هیچ قصد جسارت به دوستمون اقای کدخدا ندارم چون شما گفتی تاپیکNew Concepts با ارزش هست اختلاف ما همیجاشس که شما همچین تاپیکی رو با ارزش میدونی ولی من نه . تمام مطالب این تاپیک به راحتی میتونم تو سایت arcspace پیدا کنم . کپی کردن یک سری مطالب اونهم حتی ترجمه نشده چه ارزشی داره ! ایا همه مثل من و شما زبانشون خوبه که بتونن مطالب رو بخونن ؟ اگه حداقل با ترجمه می بود ارزش داشت . هر کس نظری داری . اینم نظر منه .

آخرین ویرایش:

zhsaffar

عضو جدید
شما متوجه حرف من نشدی . من نمیگم که تشویق نکنن بلکه میگم یکی میاد یه تاپیک میزنه که بچه ها تو این تاپیک مثلا کارای مثلا فاستر رو بذاربم ( این فقط مثال بود) بعد تا 3 صفحه همه میان تشویق که افرین ولی دریغ از یک کار که گذاشته بشه بعد از مدتی هم تاپیک به فراموشی گذاشته میشه بدونه اینکه به مقصد برسه .
تاپیکهای با ارزش خیلی کم هستن که ارزش بحث کردن داشته باشن برای همین خیلی از تاپیکها اصلا تمایلی برای اظهار نظر ایجاد نمیکنه .

در ضمن هیچ قصد جسارت به دوستمون اقای کدخدا ندارم چون شما گفتی تاپیکNew Concepts با ارزش هست اختلاف ما همیجاشس که شما همچین تاپیکی رو با ارزش میدونی ولی من نه . تمام مطالب این تاپیک به راحتی میتونم تو سایت arcspace پیدا کنم . کپی کردن یک سری مطالب اونهم حتی ترجمه نشده چه ارزشی داره ! ایا همه مثل من و شما زبانشون خوبه که بتونن مطالب رو بخونن ؟ اگه حداقل با ترجمه می بود ارزش داشت . هر کس نظری داری . اینم نظر منه .

دوست عزيز حرف من اينه كه توي تاپيك مثلا به قول شما نورمن فاستر كسي نبايد با پست زدن تشويق كنه!اين يه جور اسپمه.
چون بحث درباره مفيد بودن يا نبودن تاپيك New Conepts به موضوع بحث و هدف اين تاپيك مربوط نميشه فايده اي در توضيح اون اينجا نميبينم.