pegasus aromazi
عضو جدید
بزرگترین آسیب:تنبلی دانشجویان عزیز!!!
سلام فرناز جون من تازه واردم همش دنبال يه قسمتي ميگشتم كه فارغ التحصللا توش باشندخوش اومدی
.از چه منابعی استفاده کردی؟
اولین ساله که امتحان میدی؟
سلامسلام امتحان نظام مهندسی آسون در عین حال مزخرفی بود من نمیدونم چرا پزشکها بعد از فارغ التحصیلی وقتی که هنوز یک آمپول زدن درست وحسابی هم بلد نیستند مجوز کار میگیرند اما ما باید یه امتحان دیگه اونم 8ساعت پشت سرهم بدیم بهرحال تو استان ما که دارن امضا جمع میکنند که امتحان حذف بشه
سلام عزیزمسلام فرناز جون من تازه واردم همش دنبال يه قسمتي ميگشتم كه فارغ التحصللا توش باشند![]()
خواهش می کنم عزیزممرسي فرناز جون به خاطره خوشامدگويي ات.من امسال امتحان نظام دادم اگه درمورد منابعش بخواي بدوني توي سايت نظام هستش امسال به نسبت پارسال سوالاي تاسيساتي زياد بود.نشريه 55 هم خيلي مهمه حتما بخون . راستي فرناز جون چه جوري ميتونم توي تالارا دعوت بشم؟![]()
دومان جان یه درخواست داشتم!
خواستم خواهش کنم اگه میشه زیرتالار مقالات رو حذف کنی و تاپیکهای این قسمت رو به خود تالار اصلی منتقل کنی و اونجا قرار بگیرن.که خود تالار اصلی هم بار علمی داشته باشه و صرفا وجهه ی شوخی وسرگرمی و ... پیدا نکنه!
چون اینجوری خیلی بار علمی صفحه ی اصلی کم شده و خیلی تو ذوق میخوره! الان اونجا تقریبا فقط شامل تاپیکهای عمومی و سرگرمی و ... شده که همون تعداد محدود تاپیک حتی به روز هم نیستن! واین زیاد وجهه ی خوبی نداره و واسه بیننده کم کاری و راکد بودن تالار رو تداعی میکنه! چون هر کسی که میاد اول از همه تالار اصلی رو میبینه و اعضا کمتر زیرتالارها رو (مخصوصا زیرتالار مقالات) باز میکنن.(مخصوصا اعضای جدید که از مطالب سایت خبر ندارن و فقط اگه مطالب تالار اصلی جذبشون کنه به سراغ زیرتالارها میرن!)
واسه همین به نظرم اگه این تالار مقالات تو همین قسمت قرار بگیره خیلی بهتره چون هم بیشتر تو چشمه و بدون اینکه دنبال مطلب خاصی باشی ناخوداگاه با دیدن یه مطلب ممکنه جذب بشی و مطالعه اش کنی و ازش استفاده ببری هم تالار اصلی به همون دلیلی که گفتم خالی نمیمونه. هم کار خودت (مدیریت) راحتتر میشه.
ممنون
حرف archi کاملا درسته اما این جوری باز میشه خیلی راحت تاپیکهای اضافی اون قسمتو دید و حذف کرد اما اگه این کاری که archi عزیز میگه رو انجام بدیم تاپیکهایی که موضوع ندارن با تاپیکهای مقالات ترکیب میشه و تفکیکشون سخت میشه
به نظرم باید طوری بشه که همه ی تاپیکها تو قسمت خودشون قرار بگیرن و غیر از چند تا تاپیک مهم و تاپیکهای جدید چیز دیگه تو این قسمت نمونه.
البته این هم یک نظر بود.
استانداردهای طراحی کجا منظورتونه؟!سلام
از مدیران محترم تقاضا دارم یک تاپیک برای استانداردهای طراحی باز کنند.اگر هم این تاپیک وجود دارد لطفا معرفی کنید.
با تشکر
سلام . اقا مدیر من انتقاد دارم دیدم فقط اینجا جاشه .
خوب اولا که خیلی تالار بیحالیه !
این به کنار که تقصیر اعضاس ولی تاپیکها خیلی ....
اخه این چه وضعه تاپیک زدنه :
من این تاپیک رو زدم که فلان چیزو بزاریم توش .........
بعد تا 3 صفحه ازش قدر دانی میشه بعد هم دریغ از یه پستی که توش اون چیز باشه !!!
بعد هم به فراموشی سپرده میشه .
خوب اون کسی که تاپیک میزنه خودش اول 2 تا عکس بذاره تا بقیه هم مشتاق بشن
یه عکس میزارن میگن نظرت چیه .... بعد همه: عالیه خیلی قشنگه !!!!!!!
و ..............................
سلام دوست خوبم
ممنونم از انتقادت . ولی من به شخصه زمانی به یک انتقاد احترام میذارم و روش زمان میذارم که به همراه یه پیشنهاد باشه . حرفهای شما صحیح اما راه حلش به نظر شما چیه و چطور میشه این مشکل رو حل کرد ؟
مورددوم اینکه یک نویسنده تاپیک باید از بازخورد کارش مطلع بشه تا ادامه کار براش راحت باشه ولی قبول دارم که بغیر از دکمه تشکر هر مطلبی مبنی بر ادامه فعالیت حکم اسپم پیدا می کنه !!
تالار بی حال نیست . رتبه اول تالار های معماریه . در حال حاضر به دلیل ایام امتحانات و کنکور کارشناسی ارشد اکثر دوستان مشغولند و نت شاید فعالیت مثبت اونها برای رسیدن به هدفشون رو کمی متوقف کنه .
به هر حال منتظر ارائه پیشنهادا خوبتون هستم .
موفق و پیروز باشید .
به نظرم راحش اینه یه مدت کوتاه تعداد کسایی که وظیفه مرتب کردنه سایت رو به عهده دارن رو زیاد تر کنین که برن و همه تالار معماری رو مرتب کنن.
یه چیز دیگه هم هست اونم اینکه انقدر تعداد تاپیک درخواست و کمک و این چیزا زیاده که من به شخصه فکر می کنم یکی برای کل تالار کافیه هر چی شاخ وبرگ بیشتر شد وظیفه هرس کردنشم سنگین و سنگین تر میشه.
دوست عزيز فرد مياد خودش پست دوم رو هم ايجاد ميكنه بعد چي ميشه؟ خب تشويقها از پست سوم شروع ميشه! چه فرقي كرد؟ بايد جلوي اسپم رو بگيريم.من نظرم رو گفتم وقتی یکی تاپیک میزاره که فلان کار رو انجام بدبم یا اینجا فلان چیزو بزاریم اول خودش بیاد تو پست دومش بذاره . بهتر از اینکه تا 3 صفحه همه تشویق کنن که افرین خیلی فکر خوبیه بعد هیچ به هیچ !
من به شخصه وقتی تاپیکها رو میبینم تمایلی برای جواب دادن نمیبینم .
تاپیکهای درخواست که واقعا خجالت اوره . تو رو به خدا ، تو رو به جون مامانتون ، تو رو جون ....... کمک کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!
تازه از همه بدتر تاپیکای نیمه کارس که یه کارو شروع میکنن بعد بیخیال میشن از ادامش . با یه دست 100 تا هندونه بر میدارن همش میریزه زمین !!!!!!!!!
دوست عزيز فرد مياد خودش پست دوم رو هم ايجاد ميكنه بعد چي ميشه؟ خب تشويقها از پست سوم شروع ميشه! چه فرقي كرد؟ بايد جلوي اسپم رو بگيريم.
تاپيكهاي نيمه كاره متاسفانه فقط منتج از برداشتن صد تا هندونه با يه دست نيستن. نتيجه اينن كه هيچكسي هم نميكنه يه هندونه از دست ايجاد كننده تاپيك بگيره.يه تاپيك رو كه نميشه همش يه نفر زنده نگه داره.از همين دست تاپيكها كه با وجود يه نفره بودن به خوبي پيش ميره همين تاپيك New Concepts كه واقعا جاي تقدير داره.اما مگه همه تاپيكها رو ميشه همين جوري پيش برد؟كاربرها بايد ياد بگيرن تالارها رو اول سرچ كنن.تا n تا تاپيك تكراري بوجود نيايد و چند تا تاپيك فعال باشن كه با همكاري همه پيش برن.
بي تحركي اكثر تاپيكها به خاطر همين نبود تمايل به جواب دادنه. چرا تمايل نداريد؟
شما متوجه حرف من نشدی . من نمیگم که تشویق نکنن بلکه میگم یکی میاد یه تاپیک میزنه که بچه ها تو این تاپیک مثلا کارای مثلا فاستر رو بذاربم ( این فقط مثال بود) بعد تا 3 صفحه همه میان تشویق که افرین ولی دریغ از یک کار که گذاشته بشه بعد از مدتی هم تاپیک به فراموشی گذاشته میشه بدونه اینکه به مقصد برسه .
تاپیکهای با ارزش خیلی کم هستن که ارزش بحث کردن داشته باشن برای همین خیلی از تاپیکها اصلا تمایلی برای اظهار نظر ایجاد نمیکنه .
در ضمن هیچ قصد جسارت به دوستمون اقای کدخدا ندارم چون شما گفتی تاپیکNew Concepts با ارزش هست اختلاف ما همیجاشس که شما همچین تاپیکی رو با ارزش میدونی ولی من نه . تمام مطالب این تاپیک به راحتی میتونم تو سایت arcspace پیدا کنم . کپی کردن یک سری مطالب اونهم حتی ترجمه نشده چه ارزشی داره ! ایا همه مثل من و شما زبانشون خوبه که بتونن مطالب رو بخونن ؟ اگه حداقل با ترجمه می بود ارزش داشت . هر کس نظری داری . اینم نظر منه .