سلام
این دو روز خیلی خسته بودم و وقت چندانی هم نداشتم و فقط معدنی 1 رو دوره کردم تا حداقل کاری کرده باشم.
این دو روز خیلی خسته بودم و وقت چندانی هم نداشتم و فقط معدنی 1 رو دوره کردم تا حداقل کاری کرده باشم.
سلام
امروز بخش طیف سنجی آلی تموم شد.
صدای پای کسی به سکوت اینجا تلنگری نمی زند که نمی زند........
تو تاپیک مهندسی شیمی مطلب زیر رو دیدم،نظر شما چیه؟موافقید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon5.gif 2 راهی ادامه یا مرور
باتوجه به اینکه تسلط 100درصدی به 80% مطالب بهتر از تسلط 80 درصدی به 100% مطالب است
دوستان تا پایان آذر (1 هفته) سعی کنند مطالب را جمع کنند و اول مباحث پرتست را بخوانند و بعد از 25% چهارم پارسه مطلب جدید نخوانده و به تسلط همان مطالب خوانده شده برای 50% دوم بپردازند. چون نزدن چند تست در کنکور بهتر از اینکه که همه تست ها رو نصفه حل کنی تازه شاید از اون مطلبی هم که شما نخوندی تست نیاد البته این به تسلط الان شما هم بستگی داره
البته این نظر شخصی بندست دوستان هم نظر خودشون بیان کنند تا همه استفاده کنند
سلام
من آلی 1و3 رو خوندم.ولی آلی 2 فقط آروماتیک ها رو خوندم.و فک کنم حالا حالا ها باید آلی بخونم.
معدنی هم 1 رو خوندم و انشالله بقیه رو هم میخونم.
تجزیه 1 و شیمی فیزیک 1 رو تابستون خوندم .و متاسفانه اصلا تسلط ندارم.
زبان هم 4-3 روزیه که روزی 1صفحه از کتاب زیر ذره بین می خونم.(الان 5 ص خوندم)
و اما برنامه من: تا آخر دی می خونم،چون روزی 3-2 ساعت هم نمی خونم.پس برا جبران تا آخر دی می خونم.
و انشالله از اول اسفند روزی 1 کنکور سراسری از خودم می گیرم و هر چی وقت رسید رفع اشکال و مرورشون.
نظرتون؟
تا جایی که من خوندم والا از اکسیداسیون کربن دی اکسید به وجود نمیاد شاید من بلد نیستمسلام به همه بچه های کنکورشکن!!!! امیدوارم همتون موفق باشید...والا من زیاد آلی یادم نمونده، بهترین کسی که میتونه به این سوال جواب بده شمایید!
شرایط واکنش اکسیداسیون کربوکسیلیک اسید چیه؟ همون که تهش کربن دی اکسید تشکیل میشه، همینطور شرایط واکنش اکسیداسیون آلکن که توش دوتا کربوکسیلیک اسید تشکیل میشه.
همینطور شرایط احیا هر دوتا با گاز هیدروژن.
کتابای آلی دم دستم نیس وگرنه مزاحمتون نمیشدم![]()
خوب تو وقتی تا بهمن فرصت دری چطور از اول اسفند تست میزین خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
اگه از اول بهمن فقط تستو نکته بخونی عالیه درضمن عزیزم از آلی 2 حتما فصل آلدهیدد کتون رو بخون جزو یکی از مهمترین فصلهایه الی حساب میشه بذار اینطور بهت بگم که از الی ها فصل الکن ها خیلی مهمه آروماتیسیته خیلی مهمه و الدهید کتون ها مهم هست
فصل کربوکسیلیک و آلفا بتا هم خیلی آسونه حتما بخونشون فرزانه جان اینو یادت نره که تراز الی همینطوری بالاست اگه تو کم بزنی بدبختی چون اکثرا الی رو بالا میزنن
ای کاش شیمی فیزیک دو رو یه نگاه بندازی هنوز دیر نشده چون من که دارم کلاس میرم شیمی فیزیک دو رو شروع نکردیم شیمی فیزیک یک رو خیلی میپیچونن ولی دو رو نمیتونن بپیچونن و میشه تستاشو راحت زد دستگاهی هم هرگز نشه فراموش چون 15 تا سوال ازش حتما میادش
تا جایی که من خوندم والا از اکسیداسیون کربن دی اکسید به وجود نمیاد شاید من بلد نیستم
اکسداسیون الکنها هم دو تا راه داره یکیش با kmno4سرد هست که محصولش میشه دی ال ویسینال
یکیش kmno4گرم هست که یه سمت از الکن که دوتا استخلافش Rهست میشه کتون و سمتی که یه R و یه Hداره تبدیل به کربوکسیلیک میشه
یه راه دیگه اکسیداسیون الکن ها اوزونولیز اکسایشی هست که واکنشگرش O3/H2Oهست که بازم به کتون و کربوکسیلیک تبدیل میشه دقیقا مثل KMNO4 گرم فقط تنها فرقشون تو فرمیک اسید هست که با KMNO4 گرم به اب و کربن دی اکسید و کتون تبدیل میشه ولی در اوزونولیزش به همون کتون و کربوکسیلیک تبدیل میشه
احیای الکن ها با H2و کاتالیست هست که هر چی الکن کم استخلافتر باشه بهتره مثلا اگه یک اکی والان H2 باشه سراغ الکنی میره که استخلافش کم باشه بعد اینکه اضافه شدن دو تا H به صورت سین هست
احیای کربوکسیلیک ها هم فقط با LiAlH4 هستش که به RCH2OH تبدیل میشه
نمیدونم تا چه حد تونستم کمکتون کنم اگه جاییشو متوجه نشدیدی بگید براتون دوباره توضیح بدم خخخخخخخخخخ
فاطمه جان سلام تقریبا مثل همیم.
گفتی شیمی فیزیک یه کتاب داری که بخش های مهم رو توش گذاشته همونو میخونی اونم بصورت کاملا گزینشیاخه من خیلی شیمی فیزیک دوس دارم
چه تفاهمی
)
کتابت اسمش چیه؟
خوب تو وقتی تا بهمن فرصت دری چطور از اول اسفند تست میزین خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
اگه از اول بهمن فقط تستو نکته بخونی عالیه درضمن عزیزم از آلی 2 حتما فصل آلدهیدد کتون رو بخون جزو یکی از مهمترین فصلهایه الی حساب میشه بذار اینطور بهت بگم که از الی ها فصل الکن ها خیلی مهمه آروماتیسیته خیلی مهمه و الدهید کتون ها مهم هست
فصل کربوکسیلیک و آلفا بتا هم خیلی آسونه حتما بخونشون فرزانه جان اینو یادت نره که تراز الی همینطوری بالاست اگه تو کم بزنی بدبختی چون اکثرا الی رو بالا میزنن
ای کاش شیمی فیزیک دو رو یه نگاه بندازی هنوز دیر نشده چون من که دارم کلاس میرم شیمی فیزیک دو رو شروع نکردیم شیمی فیزیک یک رو خیلی میپیچونن ولی دو رو نمیتونن بپیچونن و میشه تستاشو راحت زد دستگاهی هم هرگز نشه فراموش چون 15 تا سوال ازش حتما میادش
با سلام امروز فقط رسیدم معدنی نام گذاری کمپلکس ها رو بخونم.
امروز گزارش کار ندادی....
سلام بر شماسلام به همه بچه های کنکورشکن!!!! امیدوارم همتون موفق باشید...والا من زیاد آلی یادم نمونده، بهترین کسی که میتونه به این سوال جواب بده شمایید!
شرایط واکنش اکسیداسیون کربوکسیلیک اسید چیه؟ همون که تهش کربن دی اکسید تشکیل میشه، همینطور شرایط واکنش اکسیداسیون آلکن که توش دوتا کربوکسیلیک اسید تشکیل میشه.
همینطور شرایط احیا هر دوتا با گاز هیدروژن.
کتابای آلی دم دستم نیس وگرنه مزاحمتون نمیشدم![]()
اسمش همین مباحث اساسی در شیمی فیزیکه مولف:فاطمه زنوزی،انتشارات پردازشفاطمه جان سلام تقریبا مثل همیم.
گفتی شیمی فیزیک یه کتاب داری که بخش های مهم رو توش گذاشته همونو میخونی اونم بصورت کاملا گزینشیاخه من خیلی شیمی فیزیک دوس دارم
چه تفاهمی
)
کتابت اسمش چیه؟
با اکسیژن جواب نمیدهممنون از همه دوستانی که جواب دادن، معلومه خوب خوندیداایشالا موفق باشید
ولی منظور من بیشتر شرایط واکنش بود، با ریجنت های واکنش کاری ندارم، شرایط که روی فلش نوشته! مثلا دما، کاتالیزور، فشار گاز، مدت زمان و... .
راستی اینم بگم من با گاز H2 احیا و با گاز O2 اکسید می کنم
![]()
با اکسیژن جواب نمیده
چرا؟!؟!؟
خب اگه بخوای از اکسیژن و هیدروژن استفاده کنی دیگه در سطح ازمایشگاهی نیست میشه صنعتیممنون از همه دوستانی که جواب دادن، معلومه خوب خوندیداایشالا موفق باشید
ولی منظور من بیشتر شرایط واکنش بود، با ریجنت های واکنش کاری ندارم، شرایط که روی فلش نوشته! مثلا دما، کاتالیزور، فشار گاز، مدت زمان و... .
راستی اینم بگم من با گاز H2 احیا و با گاز O2 اکسید می کنم
![]()
خب اگه بخوای از اکسیژن و هیدروژن استفاده کنی دیگه در سطح ازمایشگاهی نیست میشه صنعتی
کاتالیست H2 معمولا Pt با Pdیا Ni هستش
برای اکسیژن هم کاتالیزور های اکسید کننده قوی که کامل اکسید میکنه دوباره همون Pt , Pd هست البته تا اونجایی که من دیدم
از VO5 /O2 هم برای اکسید کردن تو صنعت استفاده میشه
کاتالیزور های فلزی که برای اکسایش استفاده میشه فلزات گروه پلاتین:Ru, Rh , Pd ,Os ,Ir ,Pt هستن
شرایط واکنشو بهتر نیست از اقا حمید بپرسی؟ایشون خیلی با اطلاعات تر هستن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | آموزش گام به گام و تصویری سابمیت مقاله در مجله های ناشر معتبر وایلی بلک ول Wiley Blackwell | تحصیلات تکمیلی | 0 |