هفت نكته براي انتخاب پسورد

neda_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
1- براي ايجاد كلمه عبور، از حروف بزرگ و كوچك و به صورت يك در ميان یا هر جوری که دوست دارید
iDoLdEsIgN یا IdoLDEsiGN
۲ - حروف اول كلمات يك جمله را به عنوان رمز عبور خود انتخاب كنيد.
مثلاًدر جمله:"If sentence is longer password would be safer " كه رمز عبور آن به اين صورت تبديل
مي شود: " Isilpwbs "
3 - عدد يا شماره تلفنی را براي خود در نظر بگيريد و آن را با دكمه Alt تايپ كنيد.
مثلاً : شماره تلفن : ۹۷۱۲۲۳۳ را با دكمه Alt به صورت تک تک و جدا به اين صورت تبديل مي شود:
البته اين الان برعکس به نمايش در مياد.
○•☺☻☻♥♥
4 - لغتي را در نظر بگيريد و سپس حروف سمت راست آن را که بر روي صفحه كليد قرار دارد، بنويسيد:
مثال: Hardware تبديل مي شود به: Jstfestr ، البته شايد اين روش براتون کمی سخت باشه.
5 - لغت يا تركيبي را براي خود در نظر بگيريد مانند “24Oktober” و بعد آن را بهم بريزيد به اين صورت كه
حروف اول آن را با حرف آخر، حرف دوم را با حرف ماقبل آخر و به همين ترتيب بقيه را بنويسيد:
24r4eObkot
6 - لغات يك جمله را به اختصار بنويسيد اين اختصارات را خود شما تعيين مي كنيد و از قاعده خاصي پيروي
نمي كنند.
مثلاً عبارت
White meat with cabbage تبديل مي شود به:
whtmtwtcabge
۷ - در رمز عبور از علائم ويژه استفاده كنيد.این کار رو با استفاده از کلیدshift انجام بدید
مثال: “c/Om%u\t§E~r

d_vasegh

عضو جدید
و یکسری نکات دیگر

و یکسری نکات دیگر

1- از آنجا که خیلی وقت ها هنگام تایپ، پسورد لو میرود از ترکیبی استفاده کنید که بر روی کیبرد دارای چینش رفت و برگشتی متعدد باشد مانند کلمه newengine
2- پسورد را ترکیبی از کلمات یا شماره های آشنا به ذهن انتخاب کنید: مانند (رقم اول شماره تلفن، سال تولد، نام خودتان، تاریخ تولدتان، نام همسر/دوست . . . ، شماره شناسنامه)
3- ترکیب فارسی اسم خود را بر روی کیبرد در حالت انگلیسی تایپ کنید. مانند (محمدی => lplnd )
4- در سایت هایی که نیاز به ثبت نام از طریق Email دارند و آدرس Email شما معادل نام کابری شما خواهد بود هیچ گاه پسورد واقعی Email خود را پسورد برای ورود به آن سایت قرار ندهید.
5- تا می‌توانید تمرین کنید تا پسورد خود را سریع و بدون غلط تایپ کنید

t0tem

عضو جدید
سلام
این مطلب زیاد با این موضوع بی ربط نیست. بخونید به دردتون می خوره.
تا حالا شده باشه که آیدی شما هک بشه . دلیل هک شدن آیدی شما می تونه چند تا باشه که من یک اشاره ای به چند تاشون (مهمترینشون) میکنم !!

1- با آیدی خیلی وقت باشه که کار نکرده باشید و آیدی بسته شده باشه (که خیلی هم گیر میاد)

2 - در اینترنت فایل ویروسی گرفته باشید ( این خیلی مهم است که بیشتر بحث ما هم در این است)

3 - داشتن پسورد آیدی ساده مثل :

۱۲۳۴۵۶ - ۱۲۳۴۵۶۷۸۹ - ۱۵۹۷۵۳ - ۳۵۷۹۵۱ - ۴۵۶۸۵۲ و حتی اسم و فامیل یا شماره تلفن و یا شماره موبایل
4 - کسی از دوستاتون که پسورد آیدی شما رو داشته نامردی کرده باشه و آیدی شما را هک کرده باشه.
5 - ورود به سایت هایی که معلوم نیست از کجا اومدن چون که خیلی از سایت ها ویروسی هستند و شما به محض اینکه وارد سایت یا وبلاگ شدید ویروس به صورت اتوماتیک بر روی سیستم شما دانلود و به طوری که روحه شما هم با خبر نمی شود اجرا می شود.
6 - استفاده از برنامه هایی که معلوم نیست برنامه نویس آنها کیه و چی هستند .

همه ی شما میدونید که برنامه های هک خودشون ویروس هستند ولی نوعی ویروس هستند که به کامپوتر شما آسیب نمی زنند و ۹۰٪ برنامه های هک و بوت و ... که در ضمینه ی هک هستند

توسط آنتی ویروس ها شناسایی و ویروس شناسایی می شوند .

بعضی از برنامه نویس ها که مرام هکری ندارند(مثال خواستید هست !!!) میان در برنامه های هکشون ویروس میزارن تا علاوه بر اینکه کسی رو که شما می خواهید هک کنید هک می کنه ، شما هم هک می کنه و چون برنامه های هک خودشان ویروس هستند اگه ویروسی که نویسنده ی برنامه برای شما در نظر گرفته توسط آنتی ویروس شناسایی بشه روحه شما هم خبردار نمیشه که چه ویروسی در پشت این برنامه است .تازه اگه هم طرف اینقدر بی سواد باشه و نتونه ویروسش رو از آنتی ویروس مخفی کنه میاد تو وبلاگش می زنه که "فایل من ویروسی نیست" یا "نوع برنامه اینطوریه" یا "آنتی ویروس به این کد حساسه" یا .... (خودم چقدر اینجوری گول خوردم و گول زدم
) پس از هر سایتی برنامه های هک را دانلود نکنید.

7 - باز کردن سایت هایی که پشت سایت یه سری کارهایی می کنه که ما نمی بینیم. (بهترین راه برای جلوگیری از این کار استفاده از یه FireWall خوبه )(البته خیلی کار می شه کرد که Firewall رو پبچوند. حتی Zone-Alarm )

هکر ها از این طریق هم میتونن IP کامپیوتر شما رو به دست بیارن و با روش های مختلفی که دارن یک PORT بر روی سیستم شما باز بکنند یا پیدا کنند و به سیستم شما نفوذکنند (این روش قدیمیه ولی هنوز هم روشهایی برای انجامش وجود داره)

8 - گرفتن عکس و برنامه و یا هرچیزی دریگه در چت ( این مهمترین بحث ما است )

شاید تا حالا از کسی در چت عکس گرفته باشید که عکس باز نشه یا یک برنامه که برنامه باز نشه. اول شما باید بدونید که مثلا پسوند عکس چیه ؟ من تعدادی از پسوند های عکس را برای شما گذاشتم.
jpeg - jpg - bmp - gif- png

مثلا می خواد به شما یک عکس بدهد که اسم است . my pic.jpg است و در صفحه ی چت تصویری از عکس وجود دارد . این هیچ اشکالی ندارد و واقعا عکس است و با خیال راحت می توانید عکس را دریافت کنید اما اگر اسم فایل my pic.exe یا my pic.bat یا my pic.scr یا my pic.cam یا my pic.pif بود به هیچ عنوان دریافت نکنید و کنسل کنید . (البنه باز هم روشی برای تغییر فرمت فایل و آیکون هست) (باز بهترین کار استفاده از یه آنتی ویروس به روز است)

اما اگر شکل فایل به صورت نصبی بود . در اینجا دیگر خوب نمی شود قضاوت کرد که چه چیزی است

چون پسوند فایل های نصبی EXE است و تمام هکر ها می تونن ویروسشون رو با پسوند EXE ذخیره

کنند و به قربانی بدن . اینجا شما باید زرنگ باشید که من میگم از کجا ها میشه تقریبا فهمید :

1 - هکر داره به شما خیلی اصرار می کنه که این فایل رو بگیرین .

2 - به محض صحبت کردن و سلام کردن و یک احوال پرسی کوچولو به شما این فایل رو بده .

3 - در چت روم نوشته باشه هرکی عکس +۱۸ یا برنامه یا هرچیزی می خواد پی ام (PM) بده

خودتون میدونید که کسی کشته مرده ی شما نیست و دلش برای شما نسوخته
.

امیدوارم به دردتون خورده باشه. چون خودم که زیاد ID به باد دادم. مهم ترین دلیل برای هک شدن ID و یا حتی سایت , بی سوادی و غرور هست.

موفق باشید .....

بالا