همونطور که گفتین عملکرد بهترشون به خاطر شرایط مناسب ترشونه..کاملا مشخصه که دهه ی هفتادی ها خیلی بهتر دارن عمل میکنن و البته شرایط هم واسشون خیلی بهتر شده ...![]()
قبول دارم...به نظر من دهه 70 ها هم تا اندازه ای باید با غول کنکور سر و کله بزننبه شخصه بقیه موارد رو به جز غول کنکورش تجربه نکردم...
اما همون یکی به اندازه ی همشون نفس گیر بود واااااااااای چی بود
قبول دارم...به نظر من دهه 70 ها هم تا اندازه ای باید با غول کنکور سر و کله بزنن![]()
البته این مشکلات بیشتر مخصوص افراد اوایل دهه شصته..شما احتمالا اواخرش به دنیا اومدیبه شخصه بقیه موارد رو به جز غول کنکورش تجربه نکردم...
اما همون یکی به اندازه ی همشون نفس گیر بود واااااااااای چی بود
درسته..خواهر من نیمه اول دهه 60 هست...واقعا برا کنکور سختی کشیددرسته اونا هم غول کنکور رو دارن ... اما شرایط خیلی بهتر از اون موقع هست .
بازم شرایط نیمه ی دوم دهه ی شصت خیلی بهتر از نیمه اول هست ....![]()
قبول دارم...به نظر من دهه 70 ها هم تا اندازه ای باید با غول کنکور سر و کله بزنن![]()
اما نه به اندازه ما60ها!!!!
واقعا نسل سوخته شدیم چه بلایی سرمون اومد با نتایج انتخاب رشته سال 87![]()
درسته..خواهر من نیمه اول دهه 60 هست...واقعا برا کنکور سختی کشید...شاید من نصفه سختی اونو نکشیدم..
![]()
خیلیییییی لوسین!کجا لوسن؟؟![]()
واه واه...چرا گریه می کنی؟؟
جالبیش اینه که با اینکه تجربه تلخ اونموقع ها رو داریم...رئیس جمهور عزیز از مردم میخواد بچه دارم بشنخون بود دلمون واسه یه کنکوری که الان عین آب خوردن قبول میشن ....![]()
اما نه به اندازه ما60ها!!!!
واقعا نسل سوخته شدیم چه بلایی سرمون اومد با نتایج انتخاب رشته سال 87![]()
حالا درسته که این دهه امکانات کم بود ولی اینده مملکت دست بچه های این دهست..پس باید اعتماد به نفس داشت و امیددهه ی شصت=نسل سوخته
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
هفت خوان دهه شصتیها! | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
هفت خوان امتحان | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
گدای دیجیتال با کارت خوان | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
قابل توجه عزيزاني كه مي خوان ازدواج كنن | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
توصیه به کسانی که نمی خوان فعلا ُیا نمی تونن فعلا ازدواج کنن | گفتگوی آزاد | 21 |