ScoRPioN2
کاربر فعال
درودمن نمیتونم با ایرانسلم اس ام اس بدم پیام میده مسیج سنتر اشتباهه درحالیکه چک کردم درسته
مسیج سنتر های زیر رو تست کنید شاید فرجی بشه

989350001400+
959350002400+
989350001420+
989350001450+
درودمن نمیتونم با ایرانسلم اس ام اس بدم پیام میده مسیج سنتر اشتباهه درحالیکه چک کردم درسته
سلام داداش تو خود جنسي راستش من دربدر دنبال شماره يكي ميگردم اسم و فاميلشو دارم ولي تلشو نميتونم گير بيارم خيلي خيلي واسم حياتيهسلام
این تایپک رو زدم تا هر کدوم از بچه ها که برای خط ایرانسلش مشکلی پیش اومد براش رفع کنم.....لازم به توضیح است که من خودم کارمند ایرانسلم وبه تمام فوت وفن های ایرانسل واردم(البته دارم کار همکارامو تو ایران کساد می کنم ولی کمک کردن به شما واجب تره چون هزینش یه خورده نسبت به کاری که انجام می دهند بالاست )
سلام
این تایپک رو زدم تا هر کدوم از بچه ها که برای خط ایرانسلش مشکلی پیش اومد براش رفع کنم.....لازم به توضیح است که من خودم کارمند ایرانسلم وبه تمام فوت وفن های ایرانسل واردم(البته دارم کار همکارامو تو ایران کساد می کنم ولی کمک کردن به شما واجب تره چون هزینش یه خورده نسبت به کاری که انجام می دهند بالاست )
چنین کاری انجام پذیره؟سلام دوسته عزیز من میخام شماره یکیرو پیدا کنم سند به نامه خودشه مطمئنم میشه با اسم و فامیلش شمارشو بهم بدی؟؟؟؟؟؟؟
واقعا،ایرانسل مسدودم می کنهسلام
سیمکارت ایرانسلم چون ثبت نام نشده بود مسدود شد شماره سریالشو نمیدونم باید چیکار کنم؟
منم موافقم،قرمزو بزن حالشو ببربه نظر من همون قرمز بهترینشه.بیشتر از بقیه می ارزه و به درد می خوره
با سلام و ممنون از تاپيكي كه زديد!سلام
شما باید برید نمایندگی مجاز ایرانسل و بگید مسدودی خططونو بردارن یا اینکه با 700 تماس بگیرید و 0 رو بزنید تا به اپراتور وصل بشید و مشکلتونو بگیدسلام،باید سرویس برای انتقال شارژ سرویسی رو فعال کنیم؟من روشی رو که گفتید انجام دادم اما میگه سرویس انتقال شما مسدوده
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست من چه چیزی میخواین بدونین ؟! سوالتون رو بپرسین من و دوستان تاجایی که بتونیم در خدمتیم !سلام میخواستم در مورد طرح های gprs ایرانسل اطلاعات داشته باشم
کسی میدونه؟؟؟
سلامدوست من چه چیزی میخواین بدونین ؟! سوالتون رو بپرسین من و دوستان تاجایی که بتونیم در خدمتیم !