هر کسی ار دانشگاه های پیام نور اصفهان اطلاعاتی داره...بیاد تو

Miss World

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با عرض سلام و خسته نباشید
بعد از هزاران بار کند و کاو در تالار ----------------> به دلیل یافتن اطلاعاتی در مورد پیام نوریها...
راستشو بخواین گیج شدم...
من رتبم تو کنکور زیاد خوب نشد...یعنی دوردولتی یه خط قرمز...دوره ازاد و غیر انتفاعی نیز بهمچنین ( به دلیل نبود امکانات مالی)

من فهمیدم اگه دانشگاه پیام نوری که میخوای بری سر و ته داشته باشه....استاداش منظم بیان و برن...کلاس تشکیل بشه...و خودت خوب درس بخونی...دانشگاه پیام نورم خوبه

اما مساله این است که در اصفهان واطراف ان کدام دانشگاه معتبر است؟
پیام نور اصفهان؟
پیام نور نجف اباد؟
پیام نور مبارکه؟
و.....
لطفا کمکم کنید....بخدا گناه دارم...من هنوز انتخاب رشته نکردما........!!!!!!!!!!!!!!!!!!

saray_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
پیام نور اصفهان بهتره چون مرکزیه نجف ابادم ظاهرا تو این سالها پیشرفت خوبی کرده

بعد از اون فکر کنم شاهین شهر و دولت ابادو... که ترجیحا نری بهتره

Saman_88

عضو جدید
پیام نور اصفهان به خاطر مرکز بودنش امکانات بیشتری داره تا نجف آباد !
پیام نور نجف آباد استادای جالبی نداره
جالب اینجاست که با گذشت 10 روز از سال تحصیلی هنوز برای بعضی درسهایی که ارایه دادن استاد پیدا نکردن !

100af

مدیر تالار مهندسی صنایع
مدیر تالار
کاربر ممتاز
پیام نور اصفهان به خاطر مرکز بودنش امکانات بیشتری داره تا نجف آباد !پیام نور نجف آباد استادای جالبی نداره جالب اینجاست که با گذشت 10 روز از سال تحصیلی هنوز برای بعضی درسهایی که ارایه دادن استاد پیدا نکردن !
جالبه!پس بازم اوضاع ما بهتر بود! واسه هر درسي كه فكرش را بكنيد تو محسني ميشد استاد پيدا كرد!

گیلاس خانومی

عضو جدید
پیام نور اصفهان به خاطر مرکز بودنش امکانات بیشتری داره تا نجف آباد !
پیام نور نجف آباد استادای جالبی نداره
جالب اینجاست که با گذشت 10 روز از سال تحصیلی هنوز برای بعضی درسهایی که ارایه دادن استاد پیدا نکردن !

استاداش خوبن
دکتر ایت فوق دکتری داره و تو صنعتی هم تدریس میکنه
مهندس کلانتری ارشد از مونیخ داره
تدریس استاد هادیان هم واقعا محشره
خانم یزدانی... و...
وختی اطلاع نداری چیزی نگو لطفا:razz:

ss14

عضو جدید
پیام نور به درد رشته های فنی مثله کامپیوتر و اینا نمیخوره چون دانشجویانش باید خیلی سختی بکشند و خیلی از درسای مهمشون جلسات براش کم میاد در پیام نور مرکز اصفهان امکاناتش نسبت به بقیه بهتر هستش چون مرکز و سایت رایگان و سلف با قیمت مناسب و... دارد ولی چون پیام نوره در هر صورت یه بی نظمی هایی هم داره.....
استاد خوب باید توی رشته مرتبط خودت دنبالش باشی
برای ما که استاد خوب خیلی داشت از هر کدوم استادا هم که خوشمون نمییومد ازمون بازخور که میگرفتند ترم بعدی دیگه توی دانشگاه پیداش نمیشد خوشبختانه البته

Miss World

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من الان زرین شهر درس میخونم!

سایت رایگان داره...بقیه امکاناتم داره...استادایی هم که برامون گذاشتن...خیلی خیلی دلسوزن...و خوب تدریس میکنن

فعلا راضیم

بالا