هرکی خوشبخت هست بیاد

memareiram

عضو جدید
من همیشه از خودم میپرسم ما تویه این دونیای بزرگ که داریم توش زندگی میکنیم و صدالبته از تمام جوامع متمدن اون دوریم، چطور میتونین با تمام نداشته هامون احساس خوشبختی کنیم؟
من خودم معتقدم، تنها راهش اینه که تویه جامعه کوچیکمون آرزوهای بزرگ پرورش بدیم و از لذایذ کوچیکمون لذت ببریم(مثل جانورهای دیگه)، چون تویه اینجایی که من میبینم رویاهایه بزرگ آدمایه بزرگ رو نابود میکنه.
شما چی فکر میکنید؟;):gol:

eshagh_kh

عضو جدید
فکرت به کل از نظر من غلطه
چرا کوچیک ؟
چرا نیمه خالی ؟
چرا همش یکی به دو کنیم ؟
بابا به خدا میتونی از دیدن یه کوه , از دیدن یه صحرا , از دیدن یه نفر که داره به حرص جنسش رو به مشتری میفروشه و تو میتونی به خودت آفرین بگی که به جای مشتریش نیستی , با دیدن ماشین گشت وقتی داری با دوستت تو خیابون قدم میزنین و همش دلهرتون میگیره که بیان بگیرنتون , اصلا یاد شب های یلدا با فال حافظش ممیوفتی مگه میتونی نا امیدی رو اجازه بدی بیاد تو وجودت
حالا من از همه میخوام هر کی یه تیکه از همین زیبایی ها رو بنویسه که میشه باهاش احساس خوش بختی کرد تا این عزیز ما بگیره دنیا چه قدر قشنگه ...
من همیشه از خودم میپرسم ما تویه این دونیای بزرگ که داریم توش زندگی میکنیم و صدالبته از تمام جوامع متمدن اون دوریم، چطور میتونین با تمام نداشته هامون احساس خوشبختی کنیم؟
من خودم معتقدم، تنها راهش اینه که تویه جامعه کوچیکمون آرزوهای بزرگ پرورش بدیم و از لذایذ کوچیکمون لذت ببریم(مثل جانورهای دیگه)، چون تویه اینجایی که من میبینم رویاهایه بزرگ آدمایه بزرگ رو نابود میکنه.
شما چی فکر میکنید؟;):gol:

mehrshad53

اخراجی موقت
کاش همه ادما عاقل بودن...توی این دنیا واسه همه جا هست......
ولی مثل سگ و گربه همه به جون هم می افتن،البته صد رحمت به سگ و گربه!

m0nire

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اومدم چون دعوت از خوشبختا بود
رمز خوشبختی نداشتن مشکلات نیست کنار اومدن با اونا و حس اینکه میتونی تغیییر ایجاد کنی خودش خوشبختی میاره.منم مثل همه ی آدمهای دنیا مشکلاتی دارم که کوچیک و بزرگیشون دیگه برام مهم نیست جنگی که باهاشون دارم واسه رسیدن به هدفهایی که توی ذهنم ساختم برام کافیه.من کاملا خوشبختم

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
همین که از زندگیت راضی باشی یعنی خوشبختی . من به اون صورت از زندگیم لذت نمی برم ولی دوس ندارم جای کس دیگه ای باشم و به نظر خودم همین خوشبختیه .

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اومدم چون دعوت از خوشبختا بود
رمز خوشبختی نداشتن مشکلات نیست کنار اومدن با اونا و حس اینکه میتونی تغیییر ایجاد کنی خودش خوشبختی میاره.منم مثل همه ی آدمهای دنیا مشکلاتی دارم که کوچیک و بزرگیشون دیگه برام مهم نیست جنگی که باهاشون دارم واسه رسیدن به هدفهایی که توی ذهنم ساختم برام کافیه.من کاملا خوشبختم

منم حرفای دوستو تصدیق می کنم!!!

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرد بزرگ افکار بزرگ وآرزوهای بزرگ دارد.............سختی ها آدمهای بزرگ را نیرومندتر میکند وآدمهای کوچک را نفله

msmpaidar

عضو جدید
با سلام به همه دوستان
دیدم از من دعوت شده فکر کردم ندیده گرفتن دعوت دور از ادب باشه:smoke:
سلام من انسان خوشبختی ام چون هستم، وجود دارم و درک می کنم.:smile: مشکلات به زبون شما و مسائل از نظر ما همیشه تو زندگی همه هست، کسی که هیچ مسئله ای نداره بین ما نیست، عمر خودشو کرده و آروم و بی صدا خوابیده د نیای بدون مسئله (مشکلات) دنیای مرده هاس،مسائل همیشگی ان مهم نحوه کنار اومدن با اوناست، مهم پذیرفتن مسائله، مهم نحوه برخورد ماست، و از همه مهم تر راه حل;)
پازل زندگی مان را زیبا بچینیم!
موفق و شاد باشید
:heart: