هات داگ - به بدی سیگار است

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز


یک موسسه آمریکایی که بر روی سرطان تحقیق می کند ادعا کرده است ۵۰ گرم گوشتی که در یک روز مصرف می شود ( همان چیزی که در یک هات داگ وجود دارد ) می تواند ۲۱ درصد خطر سرطان کولورکتال را در انسان افزایش دهد.سرطان کولورکتال واژه ای است که جهت توضیح سرطان های (غده ها، برآمدگی ها، تومورها) کولون (روده بزرگ) و رکتوم
بکار می رود.



منبع
 
Similar threads
Thread starter عنوان تالار پاسخ ها تاریخ
S i s i l هات داگ علوم تغذیه 0

Similar threads

بالا