نیـلوفرهای آبـی غـول آسا در رودخـانه آمـازون

Shahab

مدیر تالار عکس
مدیر تالار
کاربر ممتاز
ویکتوریا آمازورنیکا نام بزرگترین گونه ی نیلوفر آبی در جهان است. این گل در آب های کم عمق حوزه ی رودخانه ی آمازون در جنوب امریکا شناور است. قطر هر کدام از برگ های این گل به 2 متر می رسد و با در نظر گرفتن مرکز ثقل، وزنی معادل چند ده کیلو گرم را می تواند تحمل کند. این نیلوفر آبی بسیار بزرگ اولین بار در سال 1836 توسط رابرت اسکامبرک کشف شد و به نام ملکه ویکتوریای انگلستان، ویکتوریا رجیا نامیده شد.

نیلوفرهای آبی در طبیعت می توانند تا 5 سال به زندگی خود ادامه دهند. این گیاه غول آسا در نزد ساکنان آمازون و سرخپوستان بومی آمریکا از اهمیت چندانی برخوردار است. با توجه به دستاوردهای مختلف این گیاه به عنوان "بزرگترین گیاه گلدار بر روی زمین" در کتاب رکوردهای گینس به ثبت رسیده است.

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی خوسگلههههه....
یه جور شیشه ها هستن که خودشون تمیز میشن....معروفن به شیشه های نیلوفر آبی.... از نظر ساختاری شبیه برگای نیلوفر آبیه و لکه های آب روش نمیمونه...به نظر من اسم جالبی روش گذاشتن...هم ساختارش مثل اونه هم مثل نیلوفر آبی توی کثیفی میتونه تمیز بمونه...اینم از پست مفید بنده...:D
نگین ربطی نداشت که میزنمتون:D

Shahab

مدیر تالار عکس
مدیر تالار
کاربر ممتاز
گل خیلی خگشلیه حیف که تو مرداب رشد میکنه
ب قول دوستمون قشنگیش اینه ک تمیز رشد میکنه

خیلی خوسگلههههه....
یه جور شیشه ها هستن که خودشون تمیز میشن....معروفن به شیشه های نیلوفر آبی.... از نظر ساختاری شبیه برگای نیلوفر آبیه و لکه های آب روش نمیمونه...به نظر من اسم جالبی روش گذاشتن...هم ساختارش مثل اونه هم مثل نیلوفر آبی توی کثیفی میتونه تمیز بمونه...اینم از پست مفید بنده...:D
نگین ربطی نداشت که میزنمتون:D
ربطی ک نمیدونم شاید داشت :دی
مرسی
کاش تو هم ی کم مثه گل بودی ولی :D
فکر کردم آبی یه.
نگو آبیه!
اره شاید خیلیا اینطور فک کردن
مرسی دوستم از حضورت

...ANTY...

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی حال میده بری روش بشینی یه دور باش بزنی! میشه واقعا؟ میشه؟؟؟