نیازمندی ها

electro-esmoke

عضو جدید
من و یکی از دوستان یه مدتی هست روزنامه می خریم و می خوایم شغلمون رو عوض کنیم . به نیازمندی ها روی می اوریم و اینو می بینیم.

البته این شاید حقیقت نباشه و زاییده ذهن من باشه. اما من می خوام بدونم واقعیت رو می بینم یا نه!

کار دوست خوب و بینهایت بیکارم محمد!

عکس

همه نظر بدن

آخرین ویرایش:

electro-esmoke

عضو جدید
ممنون. پس کار گروهی ما دوتا بوده :D

البته من میخوام بگم که امروزا نیازمندی های روزنامه ها رو که می خونی خیلی دقل کاری و کلاه بازی می بینی که خیلی تابلوئه اینقدر که ما دیگه برای فان و خنده گاهی روزنامه می گیریم و نیازمندی هاش رو می خونیم. قدیما چیزای به درد بخوری از تو روزنامه در می امد اما الان دیگه نه. یعنی اگر خواننده کمی زرنگ نباشه.

البته من ارشد گرفتم یه سال پیش و الان از محیط دانشگاه و فارق التحصیل ها دورم. می خوام بدونم جوانان و فارق التحصیلان امروزه منابعشون چیه برا اشتغال. وایبره؟ اسمشو نیاره؟
واقعا الان فرق کرده. الان چه کار می کنند؟

electro-esmoke

عضو جدید
یه چیز بهتون بگم در مورد کاریابی ها.

اول از همه اگر حتی حقوق ناچیزی می گیرید گول وعده های کاریابی رو در مورد حقوق نخورید. و مدارکتون هم به هیچ وجه تحویلش ندید. میگه کارت شناساییتو گرو بذار ! گفتم دیگه چی؟!?¿

اومدم برم اصرار کرده بمونم. بعد از اینکه سفته و 15 هزار تومان ناقابل از من گرفته میگه یه مورد سراغ داریم اونم تو همین کرج هست. میگم کجا؟ میگه شهرک صنعتی اشتهارد :weirdsmiley:

بهش گفتم من اگه بخوام اینطوری کار پیدا کنم خودم دست به کار میشم. چرا حقوق یه ماه زحمت کشیدنمو بدم به تو .تو پرت بیابون برام کار پیدا کنی . روزی 6 ساعت تو راه باشم!

درسته که تو کرجه اما نوک قله کوه هم تو کرج داریم!!

خلاصه میرین کاریابی حسابی دفت کنید . خیلی کلاه بازن. گفتم تجربم رو به بقیه ه م بدم :hypocrite:

آخرین ویرایش: