نگاهي كوتاه به چند مار خطرناک جهان....

bahram3

عضو جدید
کاربر ممتاز
:warn:

تصوير ديدني يك مار كولوور كه زبانش را بيرون آورده است. زبان دو شاخه مارها عامل اصلي بقاي اين موجودات است. مارها از زبانشان براي تشخيص بوهاي مختلف استفاده كرده و بين يك طعمه يا دشمن مرگبار تفاوت قائل شده و در عين حال در هنگام جفت‌گيري مار ماده گونه خود را تشخيص دهند.


صحنه ديدني يك مار كبراي گونه اسپيتينگ موزامبيك در حال پرتاب زهرش. اين مار با پرتاب زهر به چشمان دشمن يا طعمه‌اش آنها را كور كرده و عامل مرگ آنها مي شود. اين مار پس از مامبا خطرناكترين مار جهان محسوب مي‌شود.


تصوير يك مار موسوم به ايدر مرگبار با نام علمي آكانتوفيس پيرهوس كه زيستگاه آن در استراليا بوده و از سمي‌ترين مارهاي اين قاره محسوب مي‌شود.


صحنه بيرون آمدن يك بچه پيتون سبز از داخل تخم در جنگلهاي باراني گينه نو.


تصوير يك مار مامباي سياه. اين مار سمي بسيار خطرناك به دليل رنگ سياه زبانش اين نام را گرفته است. زيستگاه آن در جنوب و شرق آفريقا بوده و سريعترين مار جهان نيز محسوب مي‌شود. مامباي سياه قادر است با سرعت 20 كيلومتر در ساعت حركت كند.


تصوير يك آناگوندا در مردابي در جنگلهاي باراني امريكاي جنوبي. آناگونداي سبز بزرگترين مار جهان و نيز گونه خود است كه مي‌تواند تا 250 كيلوگرم وزن داشته و قطر آن به 30 سانتي‌متر بالغ شود. اين مار قادر است حتي يك جگوار (پلنگ امريكاي جنوبي) را ببلعد.


صحنه تماشايي لحظه حمله يك شاه كبرا به طعمه‌اي كه در نظر گرفته است.


يك مارگير هندي با نواختن فلوت مارهاي كبرا را به رقص درآورده است. در واقع مارها به حركات سر و فلوت او واكنش نشان داده و مي‌رقصند زيرا مارها فاقد حس شنوايي هستند.


تصوير پس گردن يك مار كبرا كه به دليل نقش پشت گردن پهن شده‌اش به مار كبراي عينكي معروف شده است. اين گونه مار همراه با افعي گونه راسل بيش از ساير گونه مارها عامل مرگ انسان‌ها هستند. اين دو گونه مار در ميان مناطق پرجمعيت آسياي جنوبي زندگي مي‌كنند. مار كبراي عينكي موشها، پرندگان اعم از اهلي و وحشي و قورباغه‌ها را شكار مي‌كند و براي ورود به منازل در جريان شكار شهرت دارد.
 

Similar threads

بالا