نگارش مقاله آی اس آی

Silence92

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
برای نگارش مقاله آی اس آی ازتون راهنمایی میخوام. تمامی کارهای مقاله رو انجام دادم و ژورنال مناسب هم انتخاب کردم و میخوام سابمیتش کنم.اما در بخش guide for authors یک چارچوب منسجم برای ارائه مقاله داده نشده و هیچ اطلاعاتی از فونت و سایز و ریزه کاری ها.
چند نمونه از مقالات رو دانلود کردم از همون ژورنال ، اما ساختار واحدی نداشتند!!
در حالی که مقاله ای که در مجله داخلی مکانیک مدرس ارائه دادم تمپلت داشت و همه یکدست میشدن.
راهنماییم کنید

mehdibaghaee

عضو جدید
ساختار کلی همه مقاله ها یکسان است(چکیده، مقدمه، ...). تنها چیزی که بین ژورنالها فرق می کنه جزئیات ویرایشی فونت و تعداد صفحه و ... است.

شما می توانید مقاله تان را با حفظ ساختار کلی به مجله بفرستین، خواهید دید مشکلی پیش نمی آید و راهنمایی تان می کنن

Silence92

عضو جدید
کاربر ممتاز
مدنظر بنده هم جزئیات ویرایشی است ، یا نمونه عکس ها و کیفیت شان و ...
پس با این حساب فرستادن مقاله با ساختار کلی و بدون در نظر گرفتن ریزساختارها مشکلی بوجود نمیاره و با راهنمایی از جانب اونها قابل تنظیم و ویرایشه؟
راهی نیست تا قبل از ارسال تمامی جزئیات رعایت بشه و بعد بفرستیم؟

Rheoman

عضو جدید
کاربر ممتاز
مدنظر بنده هم جزئیات ویرایشی است ، یا نمونه عکس ها و کیفیت شان و ...
پس با این حساب فرستادن مقاله با ساختار کلی و بدون در نظر گرفتن ریزساختارها مشکلی بوجود نمیاره و با راهنمایی از جانب اونها قابل تنظیم و ویرایشه؟
راهی نیست تا قبل از ارسال تمامی جزئیات رعایت بشه و بعد بفرستیم؟

اگر محتوای کلّیِ علمیِ کارِ شما رو بپسندن تو مرحله ی advise همه جزئیات رو به شما مشاوره میدن.حتی بعضا ایرادای جزئی علمی رو هم مشاوره میدن.البته بعضا!

آخرین ویرایش:

Silence92

عضو جدید
کاربر ممتاز
متشکر از شما دوست عزیز
امیدوارم همینطور باشه
داشتم دنبال نصب و یادگیری Latex میگشتم ، که گویا با این تفاسیر نیازی نیست.