[نکات مهم آشپزی] اندازه ها و مقیاس ها در آشپزی

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
در قسمت آشپزی سایت بیشتر اندازه گیری مواد به پیمانه اشاره شده است اما ممکن است پیمانه استاندارد در دسترس همه نباشد وزن آن ها را نیز در ذیل مشاهده می فرمایید. ( البته شما می توانید یک ظرف را به عنوان پیمانه قرار دهید ، یک پیمانه می تواند یک استکان باشد یا یک لیوان بزرگ این بسته به اندازه درست کردن غذا و یا کیک و شیرینی خود می باشد .)

یک پیمانه آب مساوی است با 200 گرم (دو دسی لیتر)

یک پیمانه شیر مساوی است با 200 گرم (دو دسی لیتر)

یک پیمانه روغن آب کرده مساوی است با 200 گرم

یک پیمانه آرد مساوی است با 125 گرم

یک پیمانه شکر مساوی است با 200 گرم

یک پیمانه برنج مساوی است با 200 گرم

یک قاشق سوپخوری آرد مساوی است با 25 گرم

یک قاشق سوپخوری شکر مساوی است با 25 گرم

یک قاشق سوپخوری روغن آب کرده مساوی است با 20 گرم

البته فابل ذکر است یک پیمانه برابر است با یک لیوان معمولی


▪ هر ۱ کیلو گرم معادل ۱۰۰۰ گرم

▪ هر ۱ سیر معادل ۷۵ گرم


▪ هر ۱ مثقال معادل ۴.۷ گرم


▪ هر ۱ گالن معادل ۴ لیتر


▪ هر ۱ لیتر معادل ۴ فنجان اندازه گیری


▪ هر ۱ فنجان اندازه گیری معادل ۱۶ قاشق سوپخوری


▪ هر ۱ قاشق سوپخوری معادل ۳ قاشق مربا خوری


▪ هر ۱ پانیت معادل ۲ فنجان اندازه گیری


▪ هر ۱ پاند معادل ۴۵۶ گرم


▪ هر ۱ اونس معادل ۲۸۳ گرم


▪ هر ۱ پاند معادل ۱۶ اونس


▪ درجه جوش آب ۱۰۰ درجه سانتی‌گراد یا ۲۱۲ فارنهایت


▪ درجه بدن ۳۷ درجه سانتی‌گراد یا ۹۸.۶ فارنهایت


▪ درجه انجماد صفر درجه سانتی‌گراد یا ۳۲ فارنهایت


▪ برای تبدیل درجه سانتی‌گراد به فارنهایت، درجه سانتی‌گراد را در نه پنجم ضرب می کنیم و با ۳۲ جمع می‌کنیم.


▪ برای تبدیل درجه فارنهایت به درجه سانتی‌گراد، ۳۲ را در پنج نهم ضرب نموده و فارنهایت را از آن کسر می‌کنیم.

منبع : گروه آشپزی - بیتوته
 

Similar threads

بالا