نوشته های ماندگار

naghmeirani

مدیر کل سایت
عضو کادر مدیریت
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
من از کلماتِ انتزاعی مثل شکوه، افتخار، شهامت، و قربانی بیزارم. تنها چیزی که از جنگ فهمیدم، این بود؛ زخم، درد، و مرگ.

وداع با اسلحه - ارنست همینگوی

naghmeirani

مدیر کل سایت
عضو کادر مدیریت
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
شازده كوچولو: آخرشم اونایی واسم ميمونن که اصن روشون حساب باز نکرده بودم و گذاشته بودمشون حاشیه ی زندگیم.
روباه: اوناهم منتظرن بیاریشون وسط که برن.

شازده کوچولو - آنتوان دوسنت اگزوپری

naghmeirani

مدیر کل سایت
عضو کادر مدیریت
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد، ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد، آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد؛ اما هیچ‌کس نمی‌تواند چنین کاری بکند؛ باید بیدار ماند و درد کشید و با دردهای خود کنار آمد.

ژان کریستف - رومن رولان

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
صمیمیت یعنی درک کردن و حس کردن یک فرد با تمام وجود و بدون هیچ قضاوت و مقایسه‌ای؛ یعنی حضور داشتن در سکوت. این یعنی رشته‌ای باریک و نازک از صمیمیت که در لحظه‌ای کوتاه ایجاد می‌شود. آنچه رابطه را سالم نگاه می‌دارد، تکرار همین صمیمیت‌های کوتاه مملو از حضور و مشاهده است. در واقع همین صمیمیت‌های کوتاه و ساده، رابطه را عمیق و معنادار می‌کند و می‌تواند مرهمی بر تنهایی درونی ما باشد.
پونه مقیمی/تکه هایی از کل منسجم

naghmeirani

مدیر کل سایت
عضو کادر مدیریت
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
یک سال می‌شود چند سال و چند سال می‌شود یک عمر. یک روز صبح، بیدار می‌شوید و می‌بینید روزهای رفته‌تان بیشتر از روزهای پیش رویتان است و نمی‌دانید چطور به اینجا رسیده‌اید.

بریت‌ماری اینجا بود - فردریک بکمن

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اغلب بهترین قسمت‌های زندگی، زمانی بوده‌اند که هیچ کاری نکرده‌ای و نشسته‌ای دربارۀ زندگی فکر کرده‌ای؛ منظورم این است که مثلاً می‌فهمی که همه‌چیز بی‌معناست. بعد به این نتیجه می‌رسی که خیلی هم نمی‌تواند بی‌معنا باشد؛ چون تو می‌دانی بی‌معناست و همین آگاهی تو از بی‌معنا بودن تقریبا معنایی به آن می‌دهد… می‌دانی منظورم چیست؟ بدبینی خوش‌بینانه.
کتاب عامه پسند-چارلز بوکوفسکی

naghmeirani

مدیر کل سایت
عضو کادر مدیریت
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
شاید به جای بستنِ در به روی رنج، نیاز دارم در را کاملاً باز بگذارم و بگویم "بفرما داخل! بیا کنار من بشین، و تا وقتی بهم یاد ندادی چیا رو باید بدونم، از پیشم نرو."

جنگجوی عشق - گلنن‌ دویل ملتن

naghmeirani

مدیر کل سایت
عضو کادر مدیریت
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
بیشتر حرف‌ها و قضاوت‌های دیگران درباره تو نیست؛ درباره دنیای درونی خودشان است. وقتی این حقیقت را درک کنی، کمتر از حرف‌ها، انتقادها و رفتار دیگران آسیب خواهی دید.

#دون_میگوئیل_رونیز✍️
#چهار_میثاق
🔖

naghmeirani

مدیر کل سایت
عضو کادر مدیریت
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
راز یک پیری خوب، چیزی جز پیمان بستن شرافتمندانه با تنهایی نیست. بعضی آدم‌ها آن‌قدر از تنهایی می‌ترسند که هرگز فرصت نمی‌کنند خودشان را بشناسند.

#گابریل_گارسیا_مارکز✍️
#صد_سال_تنهایی
🔖

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
«تو وارد زندگی بعضی آدم ها میشی
تا عشقی رو بهشون نشون بدی
که هیچ وقت تجربه نکرده بودن….
در ادامه خودشون بهت نشون میدن که
چرا هیچوقت لیاقتش رو نداشتند»

(کتاب چرا تا به حال این ها رو کسی به من نگفته بود؟-جولی اسمیت)

naghmeirani

مدیر کل سایت
عضو کادر مدیریت
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
من از مقایسه کردن خودم با دیگران دست برداشتم. مقایسه کردن لذت را می‌کشد. تنها فردی که باید از او بهتر باشی کسی است که دیروز بوده‌ای.

📕خودت باش دختر
👤 ریچل هالیس

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
و ناگهان ، دیگر برايم مهم نبود ،كه ديده شوم ، درك شوم ، با من صحبت شود ، جواب پیامم را بدهند، دوستم داشته باشند يا نه ، دعوت شوم يا درباره ام صحبت كنند ؛
حالا همه جا آرام است ومن بالاخره خودم را پیدا كردم.

تکه هایی از کل منسجم-پونه مقیمی

naghmeirani

مدیر کل سایت
عضو کادر مدیریت
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
از آدمها بُت نسازید؛
این خیانت است. هم به خودتان هم به خودشان

خدایی می‌شوند که خدایی کردن نمی‌دانند و شما در آخر، می‌شوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته ....

📕کتاب غروب بت‌ها
👤 فریدریش نیچه

naghmeirani

مدیر کل سایت
عضو کادر مدیریت
مدیر کل سایت
مدیر ارشد

کسی چه می‌داند
من چقدر تلاش کرده‌ام
که روحم زیبا بماند،
وقتی جهان پر از رنج بود.

زیرا در میان ویرانی و رنج