نوشته های ماندگار

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
اگر شیطان در حقیقت وجود داشته باشد، چرا مطابق عقیده ما باید شرورتر از انسان باشد؟خواهید گفت برای این که عاقل‌تر و چیز فهم‌تر و باهوش‌تر از ماست، ولی کسی که عاقل‌تر و چیز فهم‌تر و باهوش‌تر از ماست چگونه ممکن است شرارت کند؟

بیچاره شیطان که در کره خاک بدنام است. زیرا شیطان جز خود ما هیچکس نیست و ما به امید این که خویشتن را در حضور خودمان تبرئه کنیم، تمام کینه‌ها و حسدها و دشمنی‌ها و بی رحمی‌های خود را در وجود شیطان جا داده‌ایم!

#خدا_و_هستی
#موریس_مترلینگ

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
....🖇
📚 یک تکه کتاب

گذشته‌ها قابل تکرار نیستند ...
همان طوری که از اسمش پیداست، آن زمان گذشته است. دوران جدید ممکن نیست مثل قدیم‌ها باشد و اگر اصرار بر این کار بورزید، مثل عده‌ای که با افسوس به آن نگاه می‌کنند، به نظر پیر و مستعمل می‌آیید ...
آدم هیچ‌وقت نباید به خاطر قدیم ها غصه بخورد. کسی که عزای گذشته را می‌گیرد، پیر و عزادار است ...

📚مفید در برابر باد شمالی
👤#دانیل_گلاتائور

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
توانایی اینکه خودت باشی در دنیایی که همیشه در تلاش برای تغییر تو به چیز دیگری است، بزرگترین دستاورد است.

📚اعتماد به نفس
👤#رالف_والدو_امرسون

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
هر تصمیمی می‌گیری، بگیر ...!
ولی یا با تمام وجود پاش بمون یا کاملاً بیخیالش شو ! تردید، آدمو نابود می‌کنه !

📚 سوپرنچرال
👤#اریک_کریپک

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
....🖇
📚 یک تکه کتاب

بعضی وقت‌ها آدم خودش را
جاهایی پیدا می‌کند
که آن‌قدر عجیب و غریب
و ناشناخته است
که نمی‌توان تشخیص داد
که آیا ذهن دارد فریبش می‌دهد،
و یا اینکه دارد خیال می‌کند
و خیلی زود از خواب بیدار می‌شود...

📚دفترچه یادداشت قرمز
👤#آنتوان_لورن

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
گاهی با دوست حرف زدن

هرچند پرت و پلا

عجیب به آدم کمک می‌کند، گریزگاه خوبی است

📚 در حال و هوای جوانی

👤#شاهرخ_مسکوب

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
فلیسه، چرا می‌کوشیم آدم‌ها را تغییر دهیم؟
این درست نیست.
" آدم باید یا دیگران را همانطور که هستند بپذیرد، یا همانطور که هستند به حال خودشان بگذارد."
آدم نمی‌تواند آنها را عوض کند، فقط توازن‌شان را بر هم می‌زند. چون یک انسان از قطعه‌های واحدی درست نشده است که بتوان تکه‌ای را برداشت و بجایش چیزِ دیگری گذاشت. او یک کل است، و اگر آدم یک سویش را بکشد، سوی دیگرش، چه بخواهی چه نخواهی، کشیده می‌شود.

📚 نامه به فلیسه
👤 #فرانتس_کافکا

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
اگر میدانستی در آنسویِ سکوت چه اقتداری نهفته است، برای همیشه زبان را رها می‌کردی.
من استادِ سخن‌گفتن در سکوتم. در تمام زندگی‌ام با سکوت سخن گفتم و سرتاسرِ تراژدی‌های زندگی‌ام را ساکت زیسته‌ام.

📚 یادداشت‌های زیرزمینی
👤#فئودور_داستایفسکی

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
الان مثل قدیم‌ها نیست، الان سواد را همه دارند
پیِ آدم‌های باشعور باشید
شعور از علم و ثروت بهتر است

📚 علفان
👤#پویان_گیلانی

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
کشتن مردم بخاطر داشتن اندیشه ای متفاوت وحشت آور نبود.
مایه‌ی وحشت این بود که حرفشان راست باشد.

📚 کتاب 1984
👤 #جورج_اورول

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
دقایقی در زندگی هست
که دلت برای کسی آن‌قدر تنگ می‌شود
که می‌خواهی او را از رویاهایت بیرون بکشی
و در دنیای واقعی بغلش کنی:cry:

📚 صد سال تنهایی
👤 #گابریل_گارسیا_مارکز

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
بپرهیزید از آنان که بسیار از این بابت به خود می‌بالند که دیگران ایشان را دارایِ شمّ و بینشِ اخلاقی می‌دانند: اینان اگر یک بار در برابرِ ما (یا بدتر از آن، در حقّ‌ِ ما) لغزشی بکنند، از آن جا که شاهدِ لغزشِ‌شان بوده‌ایم، هرگز این گناه را بر ما نخواهند بخشید و ناگزیر به صورتِ بدگویان و نکوهندگانِ ما در خواهند آمد، اگرچه هنوز با ما «دوست» باشند. خوشا فراموشکاران، که کارِ حماقت‌هایِ خود را نیز «تمام» می‌کنند.

📚 فراسوی نیک و بد
👤 #فردریش_نیچه

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
آدمی که یکبار خطا کرده باشد و پاش لغزیده باشد و بعد هم پشیمان شده باشد، مطمئن تر است از آدمی که تا به حال پاش نلغزیده … این حرف سنگین است … خودم هم میدانم.
خطا نکرده، تازه وقتی خطا کرد و از کارتن آکبند در آمد، فلزش معلوم میشود، اما فلز خطاکرده رو است، روشن است… مثلِ کف دست، کج و معوج خطش پیداست.از آدم بی خطا میترسم، از آدم دو خطا دوری میکنم، اما پای آدم تک خطا میایستم…!

#قیدار
#رضا_امیرخانی

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
و به راستی هیچ چیز هرگز جای رفیق گمشده را پر نخواهد کرد. نمی توان برای خود دوستان قدیمی درست کرد. هیچ چیز با این گنجینه ی خاطرات مشترک، این همه رنج ها و مصائبِ با هم چشیده، این همه قهرها و آشتی ها و هیجان های تند همسنگ نیست. این دوستی ها تکرار نمی شوند. کسی که نهال بلوطی به این امید می نشاند که به زودی در سایه اش بنشیند، خیالی خام می پرورد!

#زمین_انسان_ها
#آنتوان_دوسنت_اگزوپری

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مردی دلزده از زندگی، از بالای یک ساختمان بیست طبقه خودش را به پایین پرتاب کرد.

همینطور که داشت سقوط می کرد، از پنجره به داخل خانه ها نگاه می کرد. به دلخوشی های کوچک همسایه ها. به عشق های دزدکی، به ظرافت انگشت های یک زن وقتی با قاشق قهوه را هم می زد، به جدیت یک مرد وقتی جدول روزنامه را حل می کرد و انگار اگر یک خانه را پر نمی کرد او را می بردند دادگاه!، به لبخند گنگ یک کودک که آرام خوابیده بود، به گردن بلورین دختر نوجوانی که ناخن هایش را با دقت یک کاشف اتم لاک سبز می زد، به چین های برجسته پیشانی پیرمردی که داشت از تلویزیون فوتبال نگاه می کرد و جوری فریاد می زد که انگار اگر تیم محبوبش پیروز می شد، او را دوباره به جوانی برمی گرداندند و ...

سقوط می کرد و چیزهایی را می دید که هیچوقت توی آسانسور یا پله های آپارتمان ندیده بود.

درست وقتی که به آسفالت خیابان خورد، انگار فهمید مسیر اشتباهی برای خارج شدن از زندگی انتخاب کرده است. در آن لحظه آخر حس کرد، زندگی ارزش زیستن را داشت اما .... گرومپ!

دیر یا زود همه مان از زندگی خارج می شویم. بی خبر. یکدفعه و بی آنکه کارت دعوتی برایمان فرستاده شود، از پشت بام زندگی پرت می شویم پایین. یک مشت لایک و انبوهی سرتکان دادن می ماند؛ یعنی روحش در آرامش. یعنی حیف بود،هنوز می توانست زندگی کند.

من پریده ام از ساختمان، برای همین تند تند هرچه می بینم می نویسم و هنوز نرسیده ام به آسفالت خیابان. زندگی کنید. بگذارید دیگران هم زندگی کنند. لذت ببرید و لذت ببخشید. پیش از آنکه به آسفالت خیابان برسید و یادتان بیاید که همین دلخوشی های کوچک ارزش زیستن داشت...

#احسان_محمدی
#انديشه_آزاد

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
فقط با کسانی بحث کنید که می‌دانید آن‌قدر عقل و عزت نفس دارند که حرف‌های بی‌معنی نمی‌زنند، کسانی که به دلیل توسل می‌جویند، حقیقت را گرامی می‌دارند و آن‌قدر منصف هستند که اگر حق با طرف مقابلشان باشد اشتباه بودنشان را قبول می‌کنند...پس نتیجه می‌گیریم که به ندرت در هر صد نفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی!

#هنر_همیشه_بر_حق_بودن
#آرتور_شوپنهاور

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
خاله محبوب می گوید:" من فقط به عشق ماتیک زدن زن جعفر شدم. "جعفر شوهر اولش بود.گفتند:" تا عروسی نکنی نمی‌توانی ماتیک بزنی."

مامان نمی‌داند به خاطر چه چیزی زن آقا جان شد.یک روز مرا به پدرت دادند. فکر کردم لابد بابای دومم است و باید این دفعه دختر او باشم! یک نفر یک مشت به پهلویم زد و گفت: پدرت نیست، شوهرت است! از آن به بعد هر وقت مشت می خوردم می فهمیدم اتفاق مهمی افتاده است!

#پرنده_من
#فریبا_وفی

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
....🖇
📚 یک تکه کتاب

آدم نباید تا وقتی که در راه خود استوار نشده و به عوض نکردن آن یقین پیدا نکرده است ازدواج کند. راه عوض کردن پس از ازدواج یعنی منقلب کردن دو زندگی به‌جای یک زندگی؛ یعنی میان دو تن که همه‌ چیز آنان را ناگزیر به باهم ماندن میکند گودالی کندن که خوشبختی تماماً در آن فرو می‌رود -بی‌آنکه آن را پر کند.

📚 ژان باروا
👤 #روژه_مارتن_دوگار

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
....🖇
📚 یک تکه کتاب

«هیچی ، همین‌طوری» مسخره‌ترین جوابی است که آدم می‌تواند به سؤال کسی بدهد !
آخر مگر ممکن است چیزی همین‌طور بیخود اتفاق بیفتد ...؟!

📚 پول‌های بالدار
👤 #ماهان_ولی‌زاده

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
جذابیتش در آن است
که نمی‌کوشد مورد پسند قرار گیرد
عادتی دارد: همیشه حقیقت را می‌گوید

📚 زن آینده
👤#کریستین_بوبن

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
پس جهنم اینه!
هرگز به این شکل درباره‌اش فكر نمی‌كردم
یادتون هست: گوگرد، آتیش، سیخ...
آه! عجب حرف‌های مضحكی سال‌ها در مغزمان فرو کردند! احتیاجی به سیخ نیست!
حالا فهمیدم: جهنم همان زندگی اجباری با احمق‌های اطرافه.

📚در بسته
👤#ژان_پل_سارتر

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
اما ما می تونیم با پول ، افسردگی رو درمان کنیم. مطمئنم خودت می دونی خیلی از مردم افسرده ان، چون می ترسن که خوشبخت باشن. گاهی افسردگی مثل یه حبابه آمنه. باعث میشه به این فکر کنی که اگه ناراحت بودن و عصبانی بودن رو از خودم کسر کنم ، این کسی که می مونه کیه ؟"

#مردم_مشوش
#فردریک_بکمن

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
هنوز نمرده بودم،ولی داشتم به سرعت می‌گندیدم.کی تو این وضعیت نبود؟ همه‌مان مسافر این کشتی سوراخ بودیم و دل‌مان هم خوش بود که زنده‌ایم.

از کتاب 📕عامه‌پسند
#چارلز_بوکفسکی

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
تنها ماندن سخت محزون خواهد بود. محزون است که حتی کاری نکرده باشی که افسوسش را بخوری؛ هیچ، هیچ‌، هیچ! زیرا آن‌چه بر باد رفته، چیزی نبوده است. هیچ، یک هیچ احمقانه و بی‌معنی؛ همه خواب بوده‌است.

از کتاب 📕 شب‌های روشن
#داستایوفسکی

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
هر صبح یک روز جدید در انتظار ماست. انسان ها می گویند که اگر خوش شانس باشی بهتر است. اما من ترجیح می دهم که هوشیار باشم، چرا که وقتی شانس به سراغم بیاید از دستش نخواهم داد.

📚پیرمرد و دریا
👤#ارنست_همینگوی

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
....🖇
📚 یک تکه کتاب

در زندگی همیشه غمگین بودن از شاد بودن آسان‌تر است !
ولی من اصلا از آدم‌هایی خوشم نمی‌آید که آسان‌ترین راه را انتخاب می‌کنند.
تو را به خدا شاد باش و برای آن که شاد شوی، هر کاری از دستت بر می‌آید، بکن ...

📚 سی و پنج کیلومتر امیدواری
👤#آنا_گاوالدا

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
....🖇
📚 یک تکه کتاب

می دانی، این بدترین چیزی است که زمانی که پیر می شوی اتفاق می افتد ...
مسئله فقط این نیست که بدنت سر ِ ناسازگاری برمی دارد، نه. این افسوس ها هستند. این که چطور تمام پشیمانی هایت بر می گردند و شکارت می کنند، عذابت می دهند.
روز و شب... همیشه. زمانی می رسد که دیگر نمی دانی برای خلاص شدن از شر آن ها باید چشمهایت را باز کنی یا ببندی.

📚 باهم بودن همه چیز است
👤 #آنا_گاوالدا