نوشته های ماندگار

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
بعضی زن‌ها هستند که در یک دقیقه آدم را با زیبایی‌شان یا با هر چیز دیگری که دوست دارید، مفتون خود می‌کنند، و حال آنکه بعضی دیگر هستند که شش ماه طول می‌کشد تا معلوم شود چه دارند، و برای تشخیص آن و برای دوست داشتن چنین زن‌هایی کافی نیست به آنان نگاه کنید، کافی نیست که صرفاً برای انجام کاری آماده باشید، انسان باید از استعداد و قریحهٔ ویژه‌ای نیز برخوردار باشد.
از این بابت، هر چند چیزی درباره‌اش نمی‌دانم، هیچ تردید ندارم! و اگر این امر واقعیت نمی‌داشت این به معنای تنزل زنان تا حد حیوانات اهلی و تنها نگهداریِ یکی از آنان همچون یک حیوان اهلی می‌بود، و احتمالاً این آن چیزی است که بسیاری از مردم دوست می‌دارند!

📚جوان خام:
فئودور داستایفسکی

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
اژدهای کوچک پرسید: «اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟»
پاندای بزرگ گفت: «تو باید راه خودت رو بری. بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»

📚پاندای بزرگ و اژدهای کوچک:
جیمز نوربری

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
ما همه مان تنهاییم، نباید گول خورد، زندگی یک زندان است، زندان های گوناگون. ولی بعضی ها به دیوار زندان صورت می کشند و با آن خودشان را سرگرم می کنند بعضی ها می خواهند فرار بکنند، دستشان را بیهوده زخم می کنند، و بعضی ها هم ماتم می گیرند، ولی اصل کار اینست که باید خودمان را گول بزنیم، همیشه باید خودمان را گول بزنیم، ولی وقتی می آید که آدم از گول زدن خودش هم خسته میشود ...

📚سه قطره خون

_صادق_هدایت

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
تو مسئول اتفاقاتی هستی که در زندگی ات می افتد. همانطور که خودت میدانی، این رفتار توست که تو را به این روز دراورده است: میبینی که در راستای بهترین تمایلات و علاقه هایت نیست و چیزی نیست که میخواهی؛ پس لعنتی تغییر کن.

📚روان درمانی اگزیستانسیال
_اروین د یالوم

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
گردش روزگار بدون ما ادامه خواهد داشت. پس هم اکنون باید موفق شویم تا سربلند زندگی کنیم و این افق‌های دوردست را نبینیم یا یاد بگیریم که ببینیم و از آن هراسی نداشته باشیم و امروزیان را دریابیم.

شانس ما باهم بودن است. به هم یاری می‌دهیم که در این آخرین مرحله از حادثه‌ی زندگی سربلند بیرون بیاییم. مقاطعی که در روند این حادثه طی می‌کنیم مکرر نخواهد بود.

بازگشت به عقب یا تکراری هم در کارمان نیست‌. پس منحصر به فرد بودن هر مقطع خود امکانی است در جهت ایجاد تنوع و تحمل پذیری آن. حق انتخاب هم که با ما نبوده فقط امید باید با ما باشد که: چنان نماند و چنین نیز نخواهد ماند.

📚زمان رازداری
_ سیمون دوبووار

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
من حتی به شما می‌گویم گاهی بهتر است آدمی مورد تمسخر قرار گیرد، زیرا بدین طریق فرصتی برای گذشت متقابل و شرمساری به دست می‌آید.

همهء ما نمی‌توانیم همه‌چیز را درک کنیم و کمال، هرگز در یک مرحله حاصل نمی‌گردد.

برای نیل به کمال، نخست باید از نفهمی شروع کرد. کسی که زود می‌فهمد، بدون شک بد می‌فهمد.

به شما که تاکنون خیلی چیزها را بدون فهمیدن، فهمیده‌اید، این حقیقت را تذکر می‌دهم.

📚ابله
_تئودور داستایوفسکی

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
وقتی مُرد، بلوز و شلوار تنش بود، اما توی آب در آمده بود. چند هفته ی بعد که جسد را پیدا کردند هیچ چیز تنش نبود.
سنگ ها داغانش کرده بودند.
میدانی...؟
صورت قشنگش شناخته نمی شد و دو بازویش کنده شده بودند!
آقای دووینتر جسدش را شناسایی کرد. برای دیدنش به اجکومب رفت، تک و تنها...!

📚 ربکا
_دافنه دوموریه

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
بعضی‌ها طوری زندگی می‌کنن
انگار تا ابد زنده‌اند و جاودانه‌اند.
اونا عاشق آدما نمیشن،
بلکه روی اون‌ها سرمایه‌گذاری میکنن!

📚مهمانسرای دو دنیا
_اریک امانوئل اشمیت

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
فهم نیازمند بلوغ فکری نه فقط در ذهن، بلکه در سرتاسر وجود انسان است. تحصیل کردن و مطالعه کردن قطعاً هدفی فراتر از انتقال داده‌ها دارد.
نباید هگل و کانت و مارکس و... بخوانی که فقط هگل و کانت و مارکس بدانی. می‌خوانیم که زندگی‌مان را تحمل‌پذیرتر کنیم، می‌خوانیم که از فریب خشنودی ناشی از توهمات در امان باشیم، می‌خوانیم که به حیات‌مان نشئه‌ای دوباره ببخشیم.

📚ایدهٔ دانشگاه:
کارل یاسپرس

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
طی چهل سال،
عمل و رفتار آدم ها
به من یاد داد که آن ها
میانه ای با عقل ندارند!
دم سرخ رنگ ستاره ی دنباله داری را
به آن ها نشان بده،
دلشان را از ترس پر کن،
می بینی که آشفته و سراسیمه از خانه هایشان بیرون می ریزند،
و درهم برهم چنان می دوند که
قلم پایشان بشکند!
ولی بیا و به آن ها حرف معقولی بزن،
و به هزار دلیل ثابتش کن،
می بینی که فقط به ریشت می خندند!

📚زندگی گالیله:
برتولت برشت

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
هر باوری که نسبت به خود دارید در نهایت تبدیل به واقعیت می‏‌شود. خلق رویاها و خواسته‏‌های شما امکان‏‌پذیر است مشروط بر آن که باورهای را که نسبت به خود دارید تغییر دهید.

📚رویای های تحقق یافته:
وین دایر

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
زندگى هر دو حالت را با خودش دارد: مصائب و معجزات، لذت و درد، شكست و پيروزى. تمام اين اتفاقات متضاد همه در فرصت كوتاهى كه در اين زندگى داريم با هم جمع شده اند و تنها كارى كه مى توانى بكنى اين است كه زندگى ات را با تمام اين اتفاقاتش مثل يك فيلم تماشا كنى و يا مثل يك كتاب داستان بخوانى. تمام اتفاقات زيبا و زشت، يك به يك آشكار مى شوند و خود را نشان مى دهند. برنامه ريزى هايت را بايد با مداد بنويسى نه با خودكار، چون ممكن است بخاطر اتفاقات پيش بينى نشده مجبور به تغييرشان شوى.

📚من يك نجات يافته ام:
ويجى آناند ردى

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
"تمام وجودم خواستار اقدام خشونت آمیز بود، اما هنوز از دستکش مخملی استفاده می کردم ."

📖 آنائیس نین؛ از کتاب خاطرات پاک نشده.

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
همیــــنکه پایــــم را می گذارم خانه کسی،
قبــــل از هر کجای دیگری می روم سراغ کتابخانه‌ی طرف..
چون که جلوی کتابخانه کسی بهتر از هر کجای دیگر می‌شود روحیات صاحبخانه را شناخت...

📕 کافه پیانو

👤 #فرهاد_جعفری

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
دروغ محض است که می‌گویند با لباس سفید که رفتی با کفن باید برگردی...
من، تو و تمام زنانی که عاشق می‌شوند باید یاد بگیریم که عشق نباید نقطه ضعفمان شود...
که عشق نباید از خطوط قرمزمان رد شود و چیزی از خودمان باقی نگذارد...
سخت است و چه بسا غیرممکن اما باید یاد بگیریم که ما فقط یکبار اجازه‌ی زندگی کردن داریم و هیچ چیز و هیچکس حق ندارد این زندگی را به کاممان زهر کند...حتی عشق...

#ما_تمامش_می‌کنیم
#کالین_هوور

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
اگر برای کسی مهم باشی
او همیشه راهی برای وقت گذاشتن
با تو پیدا خواهد کرد
نه بهانه ای برای فرار
و نه دروغی برای توجیه ...

📚قهرمانان و گورها
_ارنستو ساباتو

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
خيلی مهم است كه يك نفر، فقط يك نفر...."

كمی مكث كرد. انگار بغض راه گلويش را گرفت، اما زود به خودش مسلط شد...
يک نفر توی دنيا آدم را از ته دل دوست داشته باشد. می‌فهمی؟ حتی اگر بد دوست داشته باشد يعنی از طرز دوست داشتنش خوشت نيايد!

📚 همه افق
_فریبا وفی

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
اینکه انسان بداند به کدام سمت می‌رود، خوب است؛ حتی اگر قرار باشد از دره پایین بیفتد. بسیاری از ما فقط می‌رویم، راه و بیراهه‌اش را خودمان انتخاب نمی‌کنیم؛ این نامش «گم شدن» نیست؛ چرا که گم شدن، مالِ انسانهایی‌ست که میدانسته‌اند قرار است کجا بروند. آنها که مبدأ و مقصدی ندارند، هرگز گم نمیشوند؛ رها میشوند.

📚بعد از ابر
_بابک زمانی

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
‌ما به دوستانی نیاز داریم که در هنگام درد، همسفرمان باشند
دلگیری‌هایمان را تحمل کنند و اجازه دهند
مدتی در خود فرو برویم
تا بتوانیم دوباره روی پاهای خود بایستیم

📚گذران زمستان‌های زندگی:
کاترین می

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
رومن رولان گفته است: عشق، آن نیست که دو نفر به هم نگاه کنند. عشق، آن است که دو نفر، به یک نقطه نگاه کنند.
ابن مشغله می‌گوید: و آن نقطه هرقدر دورتر، آرمانی‌تر و انسانی‌تر باشد، آن عشق هم عمیق و پایدارتر است.

📚 ابوالمشاغل:
نادر ابراهیمی

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
او فهمیده که کتاب‌ها، راهی برای تجربه ی هزار زندگی هستند یا راهی برای یافتن قدرت در یک زندگی بسیار طولانی.

زندگی نامرئی ادی لارو
ویکتوریا شواب

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی که به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.

گزیده نامه‌ها و اشعار‌ها
امیلی دیکنسون

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
فقط دشمن‌ها هستند که همیشه حرف را بی هیچ کم و کاستی می‌فهمند. اغلب هم لبخندی چاشنی گفت و گویشان است.دوستی همیشه با سوءتفاهم همراه است، عشق خیلی بیشتر...

کتاب 📕نیمه غایب
#حسین_سناپور

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
می نشینم لبه‌ی تخت... فکر می‌کنم آخر اعتقاد به تناسخ چه فایده‌ای دارد، اعتقاد به این که ما دوباره به این زندگی برمی‌گردیم؟ اگر قرار باشد هر بار که به دنیا می‌آییم از دفعه‌ی قبل چیزی ندانیم که هر بار می‌شود همان دفعه‌ی اول. آن وقت دیگر تناسخ چه معنایی دارد جز این که آدم‌ها فقط بخواهند برای خودشان چیزی دست و پا کنند که دل‌شان گرم باشد، که فکر کنند جاودانه خواهند بود و مرگی در کار نیست
هست یا نیست؟

#هست_یا_نیست
#سارا_سالار

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
هر دانش‌آموز برای اثبات درستی یک فرضیه علمی فیزیکی، می‌تواند دست به آزمایش زند، اما بشر، چون که فقط یک‌بار زندگی می‌کند هیچ امکان به اثبات رساندن فرضیه‌ای را از طریق تجربه شخصی خویش ندارد، به‌طوری که هرگز نخواهد فهمید که پیروی از احساسات کار درست یا نادرستی بوده‌است.

از کتاب 📕 بار هستی
#میلان_کوندرا

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
آدم‌های سالم، مثل هم هستند!
زیرا خوشبختی یک رنگ دارد...
این بدبختی‌ست که رنگارنگ است!

📚نون نوشتن
_محمود دولت آبادی

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
حتى خورشید هم بخش تاریکى دارد. اگر بگوییم که هیچ چیز معنى ندارد، باید نتیجه بگیریم که جهان بیهوده و مهمل است. اما آیا واقعاً هیچ‏‌چیز معنایى ندارد؟ انسان تنها آفریده‏‌اى است که نمى‏‌خواهد همان باشد که هست.

📚 کالیگولا
_آلبر کامو

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
من آدم‌های مبارزی را كه هياهو به پا می‌كنند دوست دارم. من عاشق كسی هستم كه به خاطر خواسته‌هايش شرمنده نيست و اجازه نمی‌دهد ديگران نااميد و منصرفش كنند.
مبارز بی‌پروا از نظر من يعنی اين؛ يعنی حاضريد برای رسيدن به خواسته‌تان -هر چيزی كه هست- تلاش كنيد و منتظر نمانده‌ايد تا كسی آن را دودستی تقديمتان كند و می‌دانيد كه اين خواسته متعلق به شماست و به آن دست خواهيد يافت.

📚شرمنده نباش دختر:
ریچل هالیس

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
مگذار در لحظه هایی از زندگی،
به خاطر کوچکترین چیزها که بزرگ مینمایند
در چشمانت اشک بنشیند
اشک ها برای غم های بزرگ و شادی‌های بزرگ است ...!

📚من از دنیای بی‌ کودک میترسم:
هیوا مسیح