نوشته های ماندگار

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
یک بار وقتی سرعت اینترنت کم و ناگهان قطع شد، مشکل را به مسئول کافی‌نت گفتم. اول کامپیوتر را خاموش و لحظه‌ای بعد روشن کرد. حالا من هم همین‌طورم، می‌خواهم یکی دوباره روشنم کند یا بگذارد در خواب بمانم تا بتوانم استراحت کنم و همه این‌ها تمام شود. یعنی می‌توان بدون کابوس خوابید؟

از کتاب 📕آن تک درخت انار
#سنان_انطون

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
در جامعه‌ای که ما در آن زندگی می‌کنیم، کسانی که بیش از همه تحسین می شوند، کسانی هستند که پل‌ها، آسمان خراش‌ها و ساختمان‌های بلند رو می‌سازند؛

ولی به نظر من بهترین و قابل اعتمادترین آدم‌ها کسانی هستند که عشق رو می‌سازند؛

چون ساختن هیچ چیز سخت تر
و مهم تر از ساختن عشق نیست.

📕 پرونده هرى كبر
👤 #ژوئل_دیکر

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
تمام آدم‌ها کور زاده می‌شوند.
‏هیچ انسانی در دنیا از ابتدای تولدش نمی‌بیند انسان‌ها دو چشم روشن دارند اما هیچ نمی‌بینند، از کور بودنت هراسی نداشته باش. تو باید ابتدا معنای دیدن را درک کنی.
‏قصه‌ی بینایی چیز ساده‌ای نیست.
‏هرگز کسانی که چشم دارند بصورت مطلق نمی‌بینند.

📕 #آخرین_انار_دنیا
✍🏻 ‏⁧ #بختیار_علی

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
تنهایی آدم را عوض می کند. به همه چیز بی اعتنا می شوی. در عین حال، ترس مبهمی هم داری که هیچ وقت آزادت نمی گذارد. بعد از مدتی، دیگر حتی نمی دانی کیستی، دیگر حتی نمی دانی زنده ای یا نه. و اگر ادامه پیدا کند ممکن است بمیری... مگر انتظار خوشبختی، خود در حکم خوشبختی نبود؟

#خانواده_تیبو
#روژه_مارتن_دوگار

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
گفت: آدما دو جور گریه دارن؛
وقتی که خیلی غمگینن و وقتی که خیلی خیلی غمگینن.
گفتم: خب مگه اینا فرقی هم دارن؟
گفت: آره؛ دومی دیگه اشک نداره...

از کتاب 📕بعد ازابر
#بابک_زمانی

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
یکی از مهم‌ترین رازهای زندگی من زن بودن و چگونه زن بودنم است. ای کاش می‌توانستم به تمام زن‌هایی که خود را با دیگران مقایسه می‌کنند و خود را زشت‌تر یا زیباتر می‌یابند می‌گفتم: زیبا بودنِ هر انسانی به طرز تفکر او و معیارهای شخصی او بستگی دارد نه به ذهن و دید دیگران، بزرگترین اشتباه همین مقایسه است که عاملِ به‌هم ریختن معیارهاست...انسان‌ها آنچه را مهم است، از مسیر منشور دیدگان نمی‌نگرند بلکه با چشم دل لمس می‌کنند.

#در_فاصله_دونقطه
#ایران_درودی

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
تنها بودن افتضاح است. ولی تنهایی را به بودن با کسی که باعث می‌شود احساس وحشتناکی داشته باشم ترجیح می‌دهم!

از کتاب📕گرسنگی
#رکسان_گی

📕

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
شما برای گریز از خودتان کتاب می خوانید یا برای یافتن خودتان. من واقعآ فرقی بین این دو نمی بینم ما خودمان را در روند گریختن پیدا می کنیم.

از کتاب 📕دلایلی برای زنده ماندن
#مت_هیگ