نمک زندگی

نمک زندگی

• موافقم

رای: 12 50.0%
  • مخالفم

رای: 12 50.0%

• مجموع رای دهندگان
    24

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
کاربر ممتاز
دعوا نمك زندگي است يعني هيچ زندگي بدون دعوا نخواهد بود
يعني اگر در يك زندگي هيچ وقت دعوا بوجود نيومد ممكنه يه جاي كار بلنگه و ريا در كار باشه
ولي دعوا داريم تا دعوا
نمك به اندازه باشه خوبه
هر چي كمتر بهتر
فكر كنيد فشار خون داريد و نمك كم مصرف كنيد!

elahe.20

عضو جدید
نمك زندگيه يه مثال عرض كنم منو دوستم كه دوتا دختريم بعضي وقتها از بس باهم تفاهم داريم خسته ميشيم و دوست داريم با هم سروكله بزنيم حالا جاي خود دارد كه سروكله زدن با شوهر يه چيز ديگس

mohaghegh64

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمك زندگيه يه مثال عرض كنم منو دوستم كه دوتا دختريم بعضي وقتها از بس باهم تفاهم داريم خسته ميشيم و دوست داريم با هم سروكله بزنيم حالا جاي خود دارد كه سروكله زدن با شوهر يه چيز ديگس

پس سر و کله گذاشتن با شوهر یه چیزه دیگه است
من کمی موافقم کمی مخالف
یعنی همون نمک کم
خدا کنه همیشه ما یه دعوا الکی کنیم
نه اینکه موضوع باعث شه ما با هم دعوا کنیم
چون اینجوری باعث ناراحتی و کدورت میشه
وشاید قهر هم طول بکشه که اصلا خوب نیست
کل کل رو من بیشتر میپسندم

azadeh_arch _eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
يه كم دعوا كه لازمه صلح زيادي به نظرم زيادي زندگي رو يكنواخت ميكنه
دعواي زيادي هم ترسناك

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز
الگوی خانواده های مسلمان باید حضرت زهرا (س) و علی (ع) باشن.
آیا این دو بزرگوار برای نمک زندگی با هم دعوا می کردند؟!
به نظر من شیرین ترین زندگی آن زندگی هست که زن و شوهر حتی یکبار هم پرده ی احترام هم رو پاره نکرده باشن.

qmars200

عضو جدید
به نظر من شیرین ترین زندگی آن زندگی هست که زن و شوهر حتی یکبار هم پرده ی احترام هم رو پاره نکرده باشن.

موافقم ;)

mary.a.m.n

عضو جدید
کاربر ممتاز

ما جزء معصومین نیستیم که مبرا از گناه باشیم و اصلا خطا نکنیم دعوایی هم اتفاق نیفته

فکر میکنم بحث تایپک راجع به عام هست نه شخص خاص

اختلاف نظر طبیعیه و بحث هم ممکنه بدنبالش باشه

اما نه بیشتر که در اونصورت میشه میدون جنگ

felorina

عضو جدید
ما جزء معصومین نیستیم که مبرا از گناه باشیم و اصلا خطا نکنیم دعوایی هم اتفاق نیفته

فکر میکنم بحث تایپک راجع به عام هست نه شخص خاص

اختلاف نظر طبیعیه و بحث هم ممکنه بدنبالش باشه

اما نه بیشتر که در اونصورت میشه میدون جنگ

کاملا موافقم اما به هیچ وجه ما نمیتونیم همانندحضرت زهرا (س) و علی (ع) باشیم اما شاید بتونیم راه و روش اونها رو تو زندگی در پیش بگیریم
(Metal Guardنوشته اصلي بوسيله http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/viewpost.gif(به نظر من شیرین ترین زندگی آن زندگی هست که زن و شوهر حتی یکبار هم پرده ی احترام هم رو پاره نکرده باشن.)) در جواب این نوشته ات بگم که تو کجا دیدی که زن و شوهر اصلا دعوا نکنن اگه خیلی خیلی هم همدیگه رو دوست داشته باشن قهر جزیی میکنن اما همانند نوشته ات که گفتی اگه این اتفاق بیفته چی میشه زن و شوهر برای یه بارم که نشده به هم تو هم نگن ........
اما خداییش خود شما دوست عزیز تو زندگیتون دعواتون نشده؟؟؟ یه کم فکر کنید؟؟؟میگین این بزرگواران رو الگو قرار بدیم اما شده خودتون الگو قرارشون داده باشین؟؟؟اول از خودتون شروع کنید لطفا.....

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر منم اختلاف نظر وجود داره چون دو نفر با سلیقه ها و خلق و خوهای مختلف با هم ازدواج کردن پس اختلاف نظر طبیعه و وجود داره.
من می گم اختلاف نظر و صحبت آری اما بحث و جدل نه. چون ریشه مشکلات بعدی همین بحث و جدل و دعواست.
حالا سوال اینه اگه حرف و حدیثی پیش اومد چجوری باید اونو رفع و رجوعش کرد. جوری که باعث کینه نشه. حرف حق هم زده بشه و عمل بشه.
:gol::gol::gol: